Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów
Syte
A jak kogoś naprawdę tykają żarty z gazowania żydów, hitlera, jezusa czy czegokolwiek, to naprawdę nie wiem po co tak wrażliwa osoba włazi do tego tematu. It does not make any fucking sense, me thinks.
A jak kogoś naprawdę tykają żarty z gazowania żydów, hitlera, jezusa czy czegokolwiek, to naprawdę nie wiem po co tak wrażliwa osoba włazi do tego tematu. It does not make any fucking sense, me thinks.
Uerph.
Jeszcze raz mi wsiądziesz na datę urodzin, to będzie permahardban bez kolejnych ostrzeżeń.Kalesoner pisze:Kurcze, nie wiem dlaczego ale szczególnie śmieszy mnie data 11 września.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Napewno Kalesoner mial na myśli Twoje urodziny Tomashu
Od dziś każdy na tym forum zna Twoją datę urodzin
Od dziś każdy na tym forum zna Twoją datę urodzin
No i jeszcze:Zbyslaw pisze:Z innej beczki:
http://www.weebls-stuff.com/toons/Amazing+Horse/
Radzę obejrzeć cały blog
Zajebiste
Crabs, Narwhales, Pork itd
Spokojnie da się to zjeść.Wojtku pisze:wystarczająco niesmaczne?
Dziecko w Etiopii biegnie do mamy i krzyczy: mamo, mamo, daj mi ciasteczko!
Mama na to: chcesz ciasteczko, to wyaciagnij ręce.
Ale mamo, ja nie mam rączek...
Nie ma rączek, nie ma ciasteczka
Ogólnie takich kawałów to się mase słyszało
Tomek po prostu zrozumiał w te urodziny (25te dla tych którzy nie wiedzą), że ma bliżej niż dalej Dlatego się nerwowy zrobiłKalesoner pisze:Data urodzin na ogół składa się też z rocznika.
Mi chodziło o 2001 rok.
Poza tym daj sobie siana, w ogóle mi o Ciebie nie chodziło.
No i pewnie brak Camaro Combi wpływa na samopoczucie, a samochód rodzinny trza będzie mieć
http://www.youtube.com/watch?v=GaJ-wJaK ... =rec-HM-r2
Czy ktos widzi tu cos dziwnego............?
Czy ktos widzi tu cos dziwnego............?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Jakoś nie bardzo i nie wiem dlaczego akurat do niepoprawnych to wrzucileś.
Ocb?
Ocb?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Śmiesznie w drzwiach stali.
"Jerzy nie wahał się użyć siekiery w obronie dam."
"Jerzy nie wahał się użyć siekiery w obronie dam."
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
lol mocne
Data urodzenia składa się z rocznika. A "urodziny" to coroczna uroczystość, znaczy roku się nie podaje, bo jest co rok.Kalesoner pisze:Data urodzin na ogół składa się też z rocznika.
Mi chodziło o 2001 rok.
Jezu, już sobie brutalnie zażartować w temacie "niepoprawne rozluźnianie pośladów" nie możnaKalesoner pisze:Poza tym daj sobie siana, w ogóle mi o Ciebie nie chodziło.
Poza tym banów nigdy nie daje jeden admin wedle własnego widzimisię, taką decyzję trzeba ustalić z resztą administracji. Spokojnie, to nie 4chan gdzie bana można zebrać za preferowanie mleka tradycyjnego nad czekoladowe
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Chyba jeden z lepszych motywów jakie stamtąd widziałem :dTomash pisze: Spokojnie, to nie 4chan gdzie bana można zebrać za preferowanie mleka tradycyjnego nad czekoladowe
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Swego czasu jak mój tata pracował jako ochroniarz też woził siekierethurion pisze:poza tym ze Jerzy wozi w bagażniku siekiere to wszystko wydaje sie byc okHanabishi pisze: Czy ktos widzi tu cos dziwnego............?
A teraz w aucie zawsze leży jakiś kij aka bejsbol...
Także mnie to nie dziwi.
You got something against 4chan, sir???? >.>Tomash pisze:Spokojnie, to nie 4chan gdzie bana można zebrać za preferowanie mleka tradycyjnego nad czekoladowe
Co prawda temat swinskiej grypy nie jest juz nadmiernie molestowany przez media ale jak mozna odmowic Elmowi?
http://www.youtube.com/watch?v=uoFoaVoh ... rofilepage