Bezsenne noce O_O
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Bezsenne noce O_O
Tak no coz, ostatnio stalem sie nocnym markiem i powoli sobie nie radze z zapelnianiem czasu nocnego...............no dajcie spokoj ile mozna ciac na battlenecie? Tak wiec bracia battlowcy jak Wy zapelniacie swoje bezsenne noce?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Malowanie figsów...
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
właśnie kończę sesję DotAHanabishi pisze:Tak no coz, ostatnio stalem sie nocnym markiem i powoli sobie nie radze z zapelnianiem czasu nocnego...............no dajcie spokoj ile mozna ciac na battlenecie? Tak wiec bracia battlowcy jak Wy zapelniacie swoje bezsenne noce?
na heroes of newerth sie przerzuć...właśnie kończę sesję DotA
uwielbiam chodzić spać późno! w czasie studiów chodziłem spać (albo i nie) wczesnym rankiem koło 5-6 czasami ale średnio to koło 2-3-4 moja kumpela w czasie liceum zaraz po powrocie do domu (16-17) kładła się spać żeby wstać o 1-2 w nocy po to żeby się uczyć itd siostra mojego kumpla zresztą też... hmm dziś znowu się zasiedziałem bo za 4,5h do roboty
masakra!
+1No jak to jak?
redtube!
Programuje, lol.
W sumie to chodzę teraz spać około 23
Kiedyś w gimnazjum to grałem cały czas w jakieś gierki, a to lineage 2, a to dota i do 4 czas zlatywał jakoś, a teraz nie gram to i wcześniej chodzę spać.
Kefas pisze:na heroes of newerth sie przerzuć...właśnie kończę sesję DotA
Już niebawem nowy komp, więc będzie można o tym pomyśleć a tymczasem wspołpracuję z szerokim enginem W3.
hoho, to jeszcze inni pykają w Dotkę i na bn? Diablo może tez?
jakby co to ja z Runepriestem już gramy razem Można się umówić na coś.
A najlepszy sposób na zaśnięcie to porządnie się wieczorem zmęczyć, potem dobry prysznic i wtedy uwierz, że świetnie zaśniesz Np. zacznij ... biegać
Sam miałem tak, że często w tygodniu szkolnym kładłem się min. o 1, a o 7 pobudka itd. Teraz się odzwyczaiłem
jakby co to ja z Runepriestem już gramy razem Można się umówić na coś.
A najlepszy sposób na zaśnięcie to porządnie się wieczorem zmęczyć, potem dobry prysznic i wtedy uwierz, że świetnie zaśniesz Np. zacznij ... biegać
Sam miałem tak, że często w tygodniu szkolnym kładłem się min. o 1, a o 7 pobudka itd. Teraz się odzwyczaiłem
Sport podwyższa temperaturę ciała na kilka godzin, co skutecznie utrudnia zaśnięcie ;oPiotras pisze: A najlepszy sposób na zaśnięcie to porządnie się wieczorem zmęczyć, potem dobry prysznic i wtedy uwierz, że świetnie zaśniesz Np. zacznij ... biegać
heheh ale po bieganiu tak dobrze się śpi ...
Bezsenne noce ? CS ,bongo ,malowanie figurek (nie wiem ale jakoś mi się dużo lepiej macha pędzlem nockami ) ...
Bezsenne noce ? CS ,bongo ,malowanie figurek (nie wiem ale jakoś mi się dużo lepiej macha pędzlem nockami ) ...
własnie wstałem
odpal sobie herosów 3
odpal sobie herosów 3