Bezsenne noce O_O
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Bezsenne noce O_O
Tak no coz, ostatnio stalem sie nocnym markiem i powoli sobie nie radze z zapelnianiem czasu nocnego...............no dajcie spokoj ile mozna ciac na battlenecie? Tak wiec bracia battlowcy jak Wy zapelniacie swoje bezsenne noce?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Malowanie figsów...
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
właśnie kończę sesję DotAHanabishi pisze:Tak no coz, ostatnio stalem sie nocnym markiem i powoli sobie nie radze z zapelnianiem czasu nocnego...............no dajcie spokoj ile mozna ciac na battlenecie? Tak wiec bracia battlowcy jak Wy zapelniacie swoje bezsenne noce?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
na heroes of newerth sie przerzuć...właśnie kończę sesję DotA
uwielbiam chodzić spać późno! w czasie studiów chodziłem spać (albo i nie) wczesnym rankiem koło 5-6 czasami ale średnio to koło 2-3-4
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
masakra!
+1No jak to jak?
redtube!
Programuje, lol.
W sumie to chodzę teraz spać około 23
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Kiedyś w gimnazjum to grałem cały czas w jakieś gierki, a to lineage 2, a to dota i do 4 czas zlatywał jakoś, a teraz nie gram to i wcześniej chodzę spać.
Kefas pisze:na heroes of newerth sie przerzuć...właśnie kończę sesję DotA
Już niebawem nowy komp, więc będzie można o tym pomyśleć
hoho, to jeszcze inni pykają w Dotkę i na bn? Diablo może tez? ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
jakby co to ja z Runepriestem już gramy razem
Można się umówić na coś.
A najlepszy sposób na zaśnięcie to porządnie się wieczorem zmęczyć, potem dobry prysznic i wtedy uwierz, że świetnie zaśniesz
Np. zacznij ... biegać ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Sam miałem tak, że często w tygodniu szkolnym kładłem się min. o 1, a o 7 pobudka itd. Teraz się odzwyczaiłem![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jakby co to ja z Runepriestem już gramy razem
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
A najlepszy sposób na zaśnięcie to porządnie się wieczorem zmęczyć, potem dobry prysznic i wtedy uwierz, że świetnie zaśniesz
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Sam miałem tak, że często w tygodniu szkolnym kładłem się min. o 1, a o 7 pobudka itd. Teraz się odzwyczaiłem
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Sport podwyższa temperaturę ciała na kilka godzin, co skutecznie utrudnia zaśnięcie ;oPiotras pisze: A najlepszy sposób na zaśnięcie to porządnie się wieczorem zmęczyć, potem dobry prysznic i wtedy uwierz, że świetnie zaśnieszNp. zacznij ... biegać
![]()
heheh ale po bieganiu tak dobrze się śpi ...
Bezsenne noce ? CS ,bongo ,malowanie figurek (nie wiem ale jakoś mi się dużo lepiej macha pędzlem nockami ) ...![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Bezsenne noce ? CS ,bongo ,malowanie figurek (nie wiem ale jakoś mi się dużo lepiej macha pędzlem nockami ) ...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
własnie wstałem ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
odpal sobie herosów 3![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
odpal sobie herosów 3
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)