Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

W takim razie proponuję zapytanie:
cycki OR cycków OR cycka OR cycek OR cyckach
lub prościej, sam korzeń słowa (że tak powiem):
cyc*
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

co by to nie było i tak jest tego dużo w tym temacie, choć nie należy narzekać, nadchodzi czasami taki czas kiedy gracze muszą porozmawiać o tak trudnych i skomplikowanych tematach jak cyc i odwieczny wróg bitewniaków czyli kobieta (trochę jak godzilla w NY) 8)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

To już zaawansowane szukanie :D

Ale na ostatnich 4 stronach policzyłam, koło 17 razy ;)

helion, odwieczny wróg? :lol:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Tomash pisze:
Fanatyk pisze:Ale ja nie jestem adminem!

Jeszcze nie...buahahahha :twisted:
Jeszcze długo nie :twisted:
Nie chcielibyśmy z ilością adminów przesadzać, gdzie kucharek sześć, tam
cycków dwanaście ;)
Tutaj Tomasz potwierdził, że kucharki mają po dwie piersi...zapraszam do baru mlecznego na Wilczej, zobaczysz jakie piersi to zazwyczaj są :lol: Piersi-krówki ciągutki :twisted:
Lunn pisze:Zgadłeś!
Co wolisz, podgrzewane kapcie czy cycaty kubeczek? ;)
Lunn tutaj natomiast zapewny wolałby cycaty kubeczek chociaż ja wolę kapcie - sam mam piersi to mi starcza :twisted:
thurion pisze: slaanesha duzy
no i do tego ze 2 malych undiv
i slaanesha mortlaowy na cycatym wezu (moze byc, bo nie jest gienkiem poki jest inny charakter)
Cycaty wąż. To przebija wiele.
Tomash pisze: Od razu uprzedzam, że tak samo sprawa wygląda z dwiema z unreleased lahmianek (nr. 2 na piechotę i konna) - cyc na wierzchu i już nie produkujemy, panie ;)
Narzekania Tomasha na brak cyców w figurkach? :wink:
r0m pisze:a ja natomiast mam porządek, wszyściutko ładniutko poukładne i wogóle cyc-ganc! przynajmniej nie trace 118 minut na znalezienie jakiś bitsów czy farbek :D
Nowe słowo - cyc-ganc. Znaczy porządek.

Konkurs na ilość "cyców":
Wygrywa Tomash: 12!
W nagrodę dostanie pan zdjęcie mojego cyca :twisted:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Bogowie, proszę, błagam - NIEEEE!

Aczkolwiek gratuluję odkrycia funkcji "szukaj". :P
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Fanatyk: respekt ^^

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Gdzie kucharek sześć...

...tam cycków dwanaście
;)

A co do cycatego kubeczka to mam taki na biurku, tuż koło kompa. Stoją w nim długopisy i inne takie. Jeszcze z niego nie piłem :P.

Łosiu
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Łosiu »

A'propos cycków, to kiedyś na jednym z turniejów gościu miał zrobiony Daemonic Legion Slaanesha z figurek dozwolonych od powyżej 18 lat :D Np. Oddział demonetek przestawiający panienki w różnych pozach... Oraz panów wraz z nimi:P Oczywiście odpowiednio skonwertowane :twisted: Wyglądało fajnie:P
Nie pamiętam kto : "Jasiu co to jest miscast na 9?"
Jasiuuu: "Twoja stara puszcza się z listonoszem"

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Tak czytam i czytam, ten jakże oryginalny temat i stwierdzam że wszystko jest w normie i nie ma co się dziwić że takie teksty padają, to idealnie potwierdza brak kobiet w WFB, bo słowo "cycki" wywołao lawinę postów i oświadczenie fanatyka o byciu "zapylonym" :lol:
Ogólnie chciałbym wyrazić podziw dla Skavenblight, ponieważ po napisaniu postu o eterycznym wdzianku temat stał się totalnie off topowy :D
Ale mysle że nikomu to nie przeszkadza, przynajmniej wiem co to są już te "samice".
A tak wracając to tego "wdzianka" Legion Kraków organizuje turniej na 2500pkt dnia 21.04.07 czyli w najbliżsą sobotę i myśle że wszyscy legioniści ucieszyliby się gdyby Skavenblight poprowadziła nas przez ten turniej. :lol:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

A tak swoją drogą jeśli chodzi o wdzianka, to zdecydowanie lepszym źródłem inspirujących zdjęć jest:
http://trashy.com/

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Skaven pisze: A tak wracając to tego "wdzianka" Legion Kraków organizuje turniej na 2500pkt dnia 21.04.07 czyli w najbliżsą sobotę i myśle że wszyscy legioniści ucieszyliby się gdyby Skavenblight poprowadziła nas przez ten turniej. :lol:
Ajjj, przykro mi, w tę samą sobotę jestem w Lublinie na Dragonie :(

Coś dla grających kobiet :D
http://shop.trashy.com/index.php?s=byco ... ion_id=398

Dzięki Tomash za inspirującego linka!

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

No ja sam przez cały czas powstrzymywałem się od wypowiedzi tutaj, ale śledziłem cały temat od początku. Stwierdzam ze to jest temat który jest taim spamem ze szkoda gadac;] ale to ploty&młoty czyli idealnie tu pasuje ;) tak czy siak nasuwa mi się tekst koleżanki kiedy jechaliśmy na impreze :

"Facet to świnia, mężczyzna troche mniej":laughing:

P.S. A nasz miłościwie panujący admin zarzucił takim linkiem że ho ho :P a tak BTW to naprawdę dobry towar tam sprzedają ;P
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Jagal pisze:"Facet to świnia, mężczyzna troche mniej" :laughing:
Ostatnio Brat Tomasz sprzedał mi mega tekst w tym klimacie:
"Kobiety są z Wenus, a mężczyźni z Warszawy"
:lol:
Jagal pisze:P.S. A nasz miłościwie panujący admin zarzucił takim linkiem że ho ho :P a tak BTW to naprawdę dobry towar tam sprzedają ;P
Kiepskim bym nie zarzucał ;) No i jest chociaż gwarancja, że żaden obrońca moralności linka nie wymoderuje ;)

PS. Jeden dzień rycia jednego przedmiotu to paskudna sprawa :roll:

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Ajjj, przykro mi, w tę samą sobotę jestem w Lublinie na Dragonie Sad
Aj szkoda :cry: może nastepnym razem..... :lol:

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Tomash pisze:...
Kiepskim bym nie zarzucał ;) No i jest chociaż gwarancja, że żaden obrońca moralności linka nie wymoderuje ;)...
Ja chciałbym zwrócić uwagę, że ten link zawiera treści obsceniczne i wulgarne i jeśli moderator tego nie wymoderuje to jest menda, zbir i swołocz i powinien zostać pozbawiony tej funkcji. :)
A licky boom boom down!!!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

b_sk pisze:Ja chciałbym zwrócić uwagę, że ten link zawiera treści obsceniczne i wulgarne
Nie bardziej niż widzialne na wielu billboardach w Polsce, reklamujących bieliznę. BTW, billboard Palmersa naprzeciwko wejścia do Faberów - delicje, o wiele chętniej mi się jeździ do tego sklepu ;)
b_sk pisze: i jeśli moderator tego nie wymoderuje to jest menda, zbir i swołocz
Swój człowiek, znaczy! :D

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

a ciekawi mnie czy b_sk kiedykolwiek zastanawiałeś się nad pochodzeniem słowa "menda" i co ono oznacza :>?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Ja? Zastanawiać się? Wolne żarty. :P
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

O insektach ten temat zdaje się nie był ;)??

Awatar użytkownika
Pijak
Chuck Norris

Post autor: Pijak »

W temacie o cyckach też nic nie ma.

A poza tym zamiast gadać o cyckach to lepiej byście sobie dorwali jakąś ładną ich parkę. Nie mam jednak na myśli tych Fanatyka;P

Edytuj posty zamiast pisać dwa pod rząd.

Zablokowany