Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
W takim razie proponuję zapytanie:
cycki OR cycków OR cycka OR cycek OR cyckach
lub prościej, sam korzeń słowa (że tak powiem):
cyc*
cycki OR cycków OR cycka OR cycek OR cyckach
lub prościej, sam korzeń słowa (że tak powiem):
cyc*
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
co by to nie było i tak jest tego dużo w tym temacie, choć nie należy narzekać, nadchodzi czasami taki czas kiedy gracze muszą porozmawiać o tak trudnych i skomplikowanych tematach jak cyc i odwieczny wróg bitewniaków czyli kobieta (trochę jak godzilla w NY)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tutaj Tomasz potwierdził, że kucharki mają po dwie piersi...zapraszam do baru mlecznego na Wilczej, zobaczysz jakie piersi to zazwyczaj są Piersi-krówki ciągutkiTomash pisze:Jeszcze długo nieFanatyk pisze:Ale ja nie jestem adminem!
Jeszcze nie...buahahahha
Nie chcielibyśmy z ilością adminów przesadzać, gdzie kucharek sześć, tam
cycków dwanaście
Lunn tutaj natomiast zapewny wolałby cycaty kubeczek chociaż ja wolę kapcie - sam mam piersi to mi starczaLunn pisze:Zgadłeś!
Co wolisz, podgrzewane kapcie czy cycaty kubeczek?
Cycaty wąż. To przebija wiele.thurion pisze: slaanesha duzy
no i do tego ze 2 malych undiv
i slaanesha mortlaowy na cycatym wezu (moze byc, bo nie jest gienkiem poki jest inny charakter)
Narzekania Tomasha na brak cyców w figurkach?Tomash pisze: Od razu uprzedzam, że tak samo sprawa wygląda z dwiema z unreleased lahmianek (nr. 2 na piechotę i konna) - cyc na wierzchu i już nie produkujemy, panie
Nowe słowo - cyc-ganc. Znaczy porządek.r0m pisze:a ja natomiast mam porządek, wszyściutko ładniutko poukładne i wogóle cyc-ganc! przynajmniej nie trace 118 minut na znalezienie jakiś bitsów czy farbek
Konkurs na ilość "cyców":
Wygrywa Tomash: 12!
W nagrodę dostanie pan zdjęcie mojego cyca
Bogowie, proszę, błagam - NIEEEE!
Aczkolwiek gratuluję odkrycia funkcji "szukaj".
Aczkolwiek gratuluję odkrycia funkcji "szukaj".
Fanatyk: respekt ^^
A'propos cycków, to kiedyś na jednym z turniejów gościu miał zrobiony Daemonic Legion Slaanesha z figurek dozwolonych od powyżej 18 lat Np. Oddział demonetek przestawiający panienki w różnych pozach... Oraz panów wraz z nimi:P Oczywiście odpowiednio skonwertowane Wyglądało fajnie:P
Nie pamiętam kto : "Jasiu co to jest miscast na 9?"
Jasiuuu: "Twoja stara puszcza się z listonoszem"
Jasiuuu: "Twoja stara puszcza się z listonoszem"
Tak czytam i czytam, ten jakże oryginalny temat i stwierdzam że wszystko jest w normie i nie ma co się dziwić że takie teksty padają, to idealnie potwierdza brak kobiet w WFB, bo słowo "cycki" wywołao lawinę postów i oświadczenie fanatyka o byciu "zapylonym"
Ogólnie chciałbym wyrazić podziw dla Skavenblight, ponieważ po napisaniu postu o eterycznym wdzianku temat stał się totalnie off topowy
Ale mysle że nikomu to nie przeszkadza, przynajmniej wiem co to są już te "samice".
A tak wracając to tego "wdzianka" Legion Kraków organizuje turniej na 2500pkt dnia 21.04.07 czyli w najbliżsą sobotę i myśle że wszyscy legioniści ucieszyliby się gdyby Skavenblight poprowadziła nas przez ten turniej.
Ogólnie chciałbym wyrazić podziw dla Skavenblight, ponieważ po napisaniu postu o eterycznym wdzianku temat stał się totalnie off topowy
Ale mysle że nikomu to nie przeszkadza, przynajmniej wiem co to są już te "samice".
A tak wracając to tego "wdzianka" Legion Kraków organizuje turniej na 2500pkt dnia 21.04.07 czyli w najbliżsą sobotę i myśle że wszyscy legioniści ucieszyliby się gdyby Skavenblight poprowadziła nas przez ten turniej.
A tak swoją drogą jeśli chodzi o wdzianka, to zdecydowanie lepszym źródłem inspirujących zdjęć jest:
http://trashy.com/
http://trashy.com/
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ajjj, przykro mi, w tę samą sobotę jestem w Lublinie na DragonieSkaven pisze: A tak wracając to tego "wdzianka" Legion Kraków organizuje turniej na 2500pkt dnia 21.04.07 czyli w najbliżsą sobotę i myśle że wszyscy legioniści ucieszyliby się gdyby Skavenblight poprowadziła nas przez ten turniej.
Coś dla grających kobiet
http://shop.trashy.com/index.php?s=byco ... ion_id=398
Dzięki Tomash za inspirującego linka!
No ja sam przez cały czas powstrzymywałem się od wypowiedzi tutaj, ale śledziłem cały temat od początku. Stwierdzam ze to jest temat który jest taim spamem ze szkoda gadac;] ale to ploty&młoty czyli idealnie tu pasuje tak czy siak nasuwa mi się tekst koleżanki kiedy jechaliśmy na impreze :
"Facet to świnia, mężczyzna troche mniej"
P.S. A nasz miłościwie panujący admin zarzucił takim linkiem że ho ho a tak BTW to naprawdę dobry towar tam sprzedają ;P
"Facet to świnia, mężczyzna troche mniej"
P.S. A nasz miłościwie panujący admin zarzucił takim linkiem że ho ho a tak BTW to naprawdę dobry towar tam sprzedają ;P
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Ostatnio Brat Tomasz sprzedał mi mega tekst w tym klimacie:Jagal pisze:"Facet to świnia, mężczyzna troche mniej"
"Kobiety są z Wenus, a mężczyźni z Warszawy"
Kiepskim bym nie zarzucał No i jest chociaż gwarancja, że żaden obrońca moralności linka nie wymoderujeJagal pisze:P.S. A nasz miłościwie panujący admin zarzucił takim linkiem że ho ho a tak BTW to naprawdę dobry towar tam sprzedają ;P
PS. Jeden dzień rycia jednego przedmiotu to paskudna sprawa
Aj szkoda może nastepnym razem.....Ajjj, przykro mi, w tę samą sobotę jestem w Lublinie na Dragonie Sad
Ja chciałbym zwrócić uwagę, że ten link zawiera treści obsceniczne i wulgarne i jeśli moderator tego nie wymoderuje to jest menda, zbir i swołocz i powinien zostać pozbawiony tej funkcji.Tomash pisze:...
Kiepskim bym nie zarzucał No i jest chociaż gwarancja, że żaden obrońca moralności linka nie wymoderuje ...
A licky boom boom down!!!
Nie bardziej niż widzialne na wielu billboardach w Polsce, reklamujących bieliznę. BTW, billboard Palmersa naprzeciwko wejścia do Faberów - delicje, o wiele chętniej mi się jeździ do tego sklepub_sk pisze:Ja chciałbym zwrócić uwagę, że ten link zawiera treści obsceniczne i wulgarne
Swój człowiek, znaczy!b_sk pisze: i jeśli moderator tego nie wymoderuje to jest menda, zbir i swołocz
a ciekawi mnie czy b_sk kiedykolwiek zastanawiałeś się nad pochodzeniem słowa "menda" i co ono oznacza :>?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Ja? Zastanawiać się? Wolne żarty.
A licky boom boom down!!!