to trzeba bylo z jajem powiedziec ze nie chcecie i wolicie po prostu robic Macki, ktos by DMP napewno scisnal a ze komus sie ubzduralo ze ma byc z Polconem to juz niczyja wina...Reyki pisze:Mógłbyś sobie darować takie teksty. Nie wiem jak u Ciebie ale u nas wioską na pewno nie zalatuje.thurion pisze: bo to juz troszke nieprofesjonalizmem, jesli nie powiedziec wioską, zalatuje
DMP zostało narzucone Łodzi i nikt nie miał ochoty tego organizować.
Bartek jest zapracowanym człowiekiem i jak sam napisał ma do nadgonienia zaległości na studiach.
Nie dziwie mu się że nie wklepał wyników za turniej którego nie chciał ogranizować a do czego został zmuszony.
Taki mój mały komentaż.
Obserwator
jak do marca nie wysla to sie poswieceJerzyn pisze:jak ci tak to potrzebne, to sam wklep te wyniki
ktos by pewnie powiedzial ze nie po to jedzie 350 km zeby nie miec zaliczonego turnieju a w nagrode dostac jakis kubek... ja powiem ze mi to zwisa czy bedzie zaliczone czy nie, po prostu starczyloby troche wiecej zaangazowania w chocby znalezienie kogos do wklepania i juz wszystko byloby wporzadku, sam sie doslownie 2 tyg temu obronilem, praca w zasadzie juz tez na glowie do tego trylion innych zajec i obowiazkow ale jakbym sie podjal organizacji takiego turnieju to poswiecilbym jeden wieczor i zmeczyl te wyniki... rozumiem ze nie od razu, dlatego przez w zasadzie miesaic siedzialem cicho, ale mamy juz prawie 2 miechy od turnieju a to juz zaczyna byc powoli dokladnie takie jak napisalem w pierwszym swoim dzisiejszym poscie w tym temacie...Robson pisze:Nic się nikomu nie stanie jak DMP nie będzie zaliczone do ligi
pzdr i no offence bo to nie po to zeby po was pojechac tylko zeby was zmotywowac