a jak ktoś na pkt do ligi zapalony to jego sprawa

To fajna armia, a na PGA nie pojechal nia nikt - trzeba kombinowac, zeby cos sie w tej kwestii zmienilo. Albo czekac terez 2 lata, az GW wyda kolejna edycje, kiedy orki moze beda przez jakis czas grywalne.Marios pisze:No bez jaj, O&G mają mieć sloty jak HE?
Polhammer totalny.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Dobry pomysl! Nie pomyslelismy o tym, bo:Robson pisze:Kacper, a ile było krasi empire ogry i bestie? 4+4+1+1 też biednie
Dajcie takie same sloty bestyjkom i ogrom, to moze skusi to także graczy owych armi.
Co prawda odniosles, ale sam widzisz jak to dobrze dziala. To juz lezy w mentalnosci ludzi, moze w mentalnosci polskiej, a moze w tym naszym szambie batlowym, ze nie chce sie pomagac blizniemu swemu.Mam taka przewage punktowa, ze nawet jak nie odniose, to i tak wygralem, wiec mam to gdzies.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Robson pisze:tylko ze narbutta to jedyny taki lokal, gdzie ta zasada obowiązuje i nie jest to powód do chwały. I daję to pretekst do kolejnych nagięć np. nie tylko odniesienie ale i przyniesienie stołu z rana.
bless pisze:W tym wypadku:
min. 2 core
max. 6 special (max. 3 na maszyny)
max. 4 rare (max. 2 na maszyny)
Lires pisze:Ok chłopaki, po bardzo długim czasie mam wolne i pojawię się na tym waszym turnieju z ogromną radością.
![]()
I nie dopuszcze aby zielona horda nie zbliży się nawet do top 10