a jak ktoś na pkt do ligi zapalony to jego sprawa
WIĘKSZY HARDKOR! 31.10.2009 single 2550 Warszawa
Re: WIĘKSZY HARDKOR! 31.10.2009 single 2550 Warszawa
nie chcesz nosić - to nie noś : ) przymusu nie ma
ile przewidujesz czasu na bitwy, bo to 2500 i 3 godziny to trochę za mało będzie
- swieta_barbara
- habydysz
To fajna armia, a na PGA nie pojechal nia nikt - trzeba kombinowac, zeby cos sie w tej kwestii zmienilo. Albo czekac terez 2 lata, az GW wyda kolejna edycje, kiedy orki moze beda przez jakis czas grywalne.Marios pisze:No bez jaj, O&G mają mieć sloty jak HE?
Polhammer totalny.
Z tymi blatami to jest tak, ze jakby mnie ktos poprosil to bym i 5 zniósł, po koleżeńsku jak jeżdże do lublina, gorzowa czy do innego miasta, to zawsze pomoge posprzątać, ale jak z góry ktoś narzuca sprzątanie pod rygorem 20pkt, to to jest z czapy, równie dobrze możecie napisać, ze każdy w koszulce JH ma +20pkt
a w koszulce Inkw. -69pkt.
Ta zasada to taka marna wizytówka stolicy, średnio śmieszna.
Kacper, a ile było krasi empire ogry i bestie? 4+4+1+1 też biednie
Dajcie takie same sloty bestyjkom i ogrom, to moze skusi to także graczy owych armi.
Ta zasada to taka marna wizytówka stolicy, średnio śmieszna.
Kacper, a ile było krasi empire ogry i bestie? 4+4+1+1 też biednie
Dajcie takie same sloty bestyjkom i ogrom, to moze skusi to także graczy owych armi.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- swieta_barbara
- habydysz
Dobry pomysl! Nie pomyslelismy o tym, bo:Robson pisze:Kacper, a ile było krasi empire ogry i bestie? 4+4+1+1 też biednie
1. nikt z nas nie gra tymi armiami
2. maja slabe lobby
3. to turniej Kalesonera i on tu podejmuje decyzje
Co do blatow to wiesz jak jest. Jak sie nie napisze, to nikt nie ogarnie. Jak sie napisze, to sprzatanie po turnieju jest przyjemnoscia. Jak sprzatanie po turnieju jest przyjemnoscia, to wiecej sie organizuje. W Czestochowie jest malo turniejow, bo nie pisza tam tego w regulaminie.
Zreszta pamietam, jak kiedys z Twoich ust padla taka fraza:
Co prawda odniosles, ale sam widzisz jak to dobrze dziala. To juz lezy w mentalnosci ludzi, moze w mentalnosci polskiej, a moze w tym naszym szambie batlowym, ze nie chce sie pomagac blizniemu swemu.Mam taka przewage punktowa, ze nawet jak nie odniose, to i tak wygralem, wiec mam to gdzies.
tylko ze narbutta to jedyny taki lokal, gdzie ta zasada obowiązuje i nie jest to powód do chwały. I daję to pretekst do kolejnych nagięć np. nie tylko odniesienie ale i przyniesienie stołu z rana.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Robson pisze:tylko ze narbutta to jedyny taki lokal, gdzie ta zasada obowiązuje i nie jest to powód do chwały. I daję to pretekst do kolejnych nagięć np. nie tylko odniesienie ale i przyniesienie stołu z rana.
Specjalnie dla Ciebie Robson, jak przyjdziesz rano nosić stoły to nie będziesz musiał nosić swojego blatu po turnieju, może być?
myslałem ze jak rano się nosi stoły, to wejście na tur gratis jest
a jak rano przyniosę ten stół i wieczorem odniosę, to ile punkcików dostane do klasyfikacji końcowej
a jak rano przyniosę ten stół i wieczorem odniosę, to ile punkcików dostane do klasyfikacji końcowej
- morgan10005
- Falubaz
Jankiel proponuje aby każdy na mastery przywoził własne tereny
To na lokalach każdy niech własne tereny i stoły przynosi
To na lokalach każdy niech własne tereny i stoły przynosi
bless pisze:W tym wypadku:
min. 2 core
max. 6 special (max. 3 na maszyny)
max. 4 rare (max. 2 na maszyny)
A nie czasem 3 rare i 5 Special??
Moge sie mylić, bo dawno nie czytałem kodeksu, ale z tego co pamiętam to HE zawsze miały jeden slot więcej niż inne armie.
Lires pisze:Ok chłopaki, po bardzo długim czasie mam wolne i pojawię się na tym waszym turnieju z ogromną radością.
![]()
I nie dopuszcze aby zielona horda nie zbliży się nawet do top 10
No! Fajowo Piotrek że wpadniesz
Ps. Ale na polu bitwy nie licz na litość moich zielonych ludków