A czy jest coś lepszego niż podrapane plecy i pogryzione gardło zaraz po?Grazbird pisze:chciałeś powiedzieć:
ładne kobietki o skłonnosciach sado-maso
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A czy jest coś lepszego niż podrapane plecy i pogryzione gardło zaraz po?Grazbird pisze:chciałeś powiedzieć:
ładne kobietki o skłonnosciach sado-maso
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Toż przecież Malekith Bel-Shannara zabił i sam jeszcze arogancko myślał, że Asuryan tego nie widział i wszedł w płomienie.Tularian pisze:DE - rozżalone elfy ,wydalone na okrutne i jałowe ziemie przez swych braci ,którzy nie chcieli uznać prawowitego władcy Ulthuanu, tylko jedna rzecz trzymała ich przy życiu , tylko jedna rzecz zaczęła nadawać ich życiu sens , a było to myśl , myśl o zemście na tych ,którzy wygnali ich z ich własnej ukochanej ojczyzny. Zawsze chciałem tworzyć historię Polski na nowo, no i te możliwośći taktyczne...
Release the Przemcio!
Lunn pisze:Krasnoludy, bo w WFB niestety nie ma Wikingów
Lunn pisze:Krasnoludy, bo w WFB niestety nie ma Wikingów