STRATEGICON 14.11.2009r. Wrocław, turniej klasy Master
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Re: STRATEGICON 14.11.2009r. Wrocław, turniej klasy Master
szlag znowu @#$@#$ parówka.
- swieta_barbara
- habydysz
Zajebiscie, ze przesuneliscie termin!
Bretonnia dostaje dodatkowego BSB?
Bretonnia dostaje dodatkowego BSB?
Dzięki za zmianę terminuWszystko jest już naprawiane, a termin uległ zmianie specjalnei dla chłopaków z Białegostoku aby mieli 3 tygodnie różnicy między Masterami
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
tak, tak i tak
Breta ma dodatkowego gnojka, osoby zainteresowane piciem alkoholu na sali na PM proszę, a cieszę się ogromnie, że tylu osobom podpasowaliśmy ze zmianą terminu.
Białystok, szykujcie flachę na grudzień, bo na 100% wpadnę do Was;)
Breta ma dodatkowego gnojka, osoby zainteresowane piciem alkoholu na sali na PM proszę, a cieszę się ogromnie, że tylu osobom podpasowaliśmy ze zmianą terminu.
Białystok, szykujcie flachę na grudzień, bo na 100% wpadnę do Was;)
Spoko loko! Bardzo fajnie że zmieniliście termin, raz że większy odstęp między masterami będzie, a dwa to że termin mi też bardziej pasuje (będę miał jeszcze urlopik :D).
Wpadamy na pewno :]
Wpadamy na pewno :]
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
No patrz, a rok temu psioczyłeś na ten format najbardziejJankiel pisze:Nie dość, że blisko, to jeszcze fajny format. Będę na pewno.
Bo mi fajne rozpiski wychodzą na 2000+ bez lorda. W zeszłym roku psioczyłem, bo wybrany został master na duże punkty, a zrobiono małe. Nie powinno tak być.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Teraz wzialem pod uwage posty Jankiela sprzed roku.
Uwazam, ze w armiach na 2700 bez lorda nic nie ma specjalnego, a jacys zboczency lubiacy duze punkty jak Jankiel mogą sobie w ten sposób pograć
Tn master ma byc funem
Dla wszystkich zainteresowanych:
W 1 poscie nastapil EDIT w zwiazku z noclegami z piatku na sobote i w zwiazku z popijawami na miescie.
WSZYSCY zainteresowani- prosze mi juz teraz dawac znac czy chca przyjezdzac w piatek, i im wiecej osob zglosi sie na popijawke na miescie z soboty na niedziele to zamawiam dla nas lokal
Uwazam, ze w armiach na 2700 bez lorda nic nie ma specjalnego, a jacys zboczency lubiacy duze punkty jak Jankiel mogą sobie w ten sposób pograć
Tn master ma byc funem
Dla wszystkich zainteresowanych:
W 1 poscie nastapil EDIT w zwiazku z noclegami z piatku na sobote i w zwiazku z popijawami na miescie.
WSZYSCY zainteresowani- prosze mi juz teraz dawac znac czy chca przyjezdzac w piatek, i im wiecej osob zglosi sie na popijawke na miescie z soboty na niedziele to zamawiam dla nas lokal
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
miałby ktoś pożyczyć rhinoxy w liczbie 1 lub 2?? oczywiście odwdzięczę się należycie
Szkoda, że to się kleszuje z Falkonem...
Czemu tylko 1 punkt za wysiwig? do dość ważna kategoria, która troche trzyma w ryzach nagminne proxowanie na masterach
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Małe zastrzeżenie co do regulaminu:
Stanowcze NIE graniu do rana, chyba że wszyscy gracze tego chcą.
pozdrawiam
Furion
Dajcie jakiś "oficjalny" termin zakończenia w sobotę. W zeszłym roku byłem absolutnie padnięty (bo obsuwy były nieziemskie) a grałem bitwę w godzinach 22.00-1.00. Bitwy wcześniej skończyć nie można było, bo to byłby "walkover".9.00-10.00 Zapisy
10.10 Start I bitwy
14.00 Koniec I bitwy
14.10 Start II bitwy
17.30 Koniec drugiej bitwy
17.40 Start III bitwy
----- Jak gracze zgłoszą chęć to mogą grać do rana
Stanowcze NIE graniu do rana, chyba że wszyscy gracze tego chcą.
pozdrawiam
Furion
@Robson- 2 punkty za WYSIWYG, czytaj dokladnie , a jak ktoś spróbuje proxować, to jest taki fajny zapisek z 10d6 karniakami
@Furion- do godziny 21.00, bo pewnie większość będzie chciała zwiedzić Pasaż Niepolda . A jak ktoś będzie chciał to niech sobie gra do rana- oczywiście jak obydwie strony zgłoszą taką ochotę.
@Furion- do godziny 21.00, bo pewnie większość będzie chciała zwiedzić Pasaż Niepolda . A jak ktoś będzie chciał to niech sobie gra do rana- oczywiście jak obydwie strony zgłoszą taką ochotę.
Zgodzam się z Robsonem, że za WYSIWYG powinno być więcej pkt., bo w skrajnych przypadkach można nawet przez to bitwę przegrać (kiedyś mi się tak zdarzyło).Robson pisze:Czemu tylko 1 punkt za wysiwig? do dość ważna kategoria, która troche trzyma w ryzach nagminne proxowanie na masterach
Dodałbym też choć 1-2 pkt. za posiadanie rozpiski - zdarzają się rozpiski pisane ręcznie, kórych nie można przeczytać, albo w ogóle brak rozpisek, gdzie gracz swoje straty po bitwie liczy na oko, co jest moim zdaniem nie do zaakceptowania.
Co do regulaminu to dobry termin, bardzo fajny format i same zasady ok więc będę na pewno.
3 tyg. między Masteremi to jest absolutne minimum które musi być zachowane i dobrze Panowie że się dogadaliście - gdyby było tylko 2 tyg. ja (i wielu innych osób) np: mógłbym mieć problem żeby pojechać na 2 imprezy, bo nie samym WFB człowiek żyje.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2009, o 16:19 przez Dalmar, łącznie zmieniany 1 raz.