Już nie długo rozpocznie się nowa kampania forum Da Warpath - Animosity 4 (31 października). Pierwsza tura tej internetowej kampanii rozpocznie się za nieco ponad 8 dni. Link do strony kampanii powyżej.
Osobiście mam zamiar uczestniczyć w kampanii. Zapraszam także innych do wspólnej zabawy. Uczestnicy maja do wyboru aż 6 frakcji:
The Anointed - Słudzy ciemności, demony Chaosu, które przybyły z północy na cathajskie ziemie by niszczyć i zabijać.
The Order of the Dragon Shield - Największa najemna armia stworzona przez księcia Marcello Alfonti'ego. Wynajęci przez władcę Cathay'u do obrony przez najeźdźcami.
The Dark Pact - Przeklęty sojusz wyznawców Hashuta i Rogatego Szczura, który chce wykorzystać najazd sił Chaosu na Cathay dla osiągnięcia własnych nikczemnych i plugawych celów.
The Outcasts - Zbieranina najróżniejszych postaci od szlachetnie urodzonych po niewolników; od ludzi po krasnoludy. Zebrani przez wielkiego wizjonera Aleksandra szukają swojego miejsca w świecie. Po śmierci Aleksandra kierowani jego ostatnią wizją - Aleksander ujrzał w niej niebiańskiego smoka - osiedlili się na granicy Chin. Imperium Chin znalazło się w niebezpieczeństwie postanowili pomóc swojemu sąsiadowi.
The Great Migration- Wyprawa łupieżcza Ogrów na tereny Cathay'u. Ich cel jest prosty: nażreć się do syta...
Da Ghost Fang Waaagh! - Horda Zielonoskórych.
Sam planuję przyłączyć się do sił najemników. W grę wchodzą jeszcze siły ChDecji i szczurów. Jak w przypadku kampanii U.net jestem zwolennikiem wspólnego polskiego skrzydła w jednej z frakcji. Czy jest ktoś zainteresowany udziałem w tej kampanii?