Animosity 4 - nowa kampania forum Da Warpath

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Animosity 4 - nowa kampania forum Da Warpath

Post autor: Kokesz »

Animosity 4

Obrazek

Już nie długo rozpocznie się nowa kampania forum Da Warpath - Animosity 4 (31 października). Pierwsza tura tej internetowej kampanii rozpocznie się za nieco ponad 8 dni. Link do strony kampanii powyżej.

Osobiście mam zamiar uczestniczyć w kampanii. Zapraszam także innych do wspólnej zabawy. Uczestnicy maja do wyboru aż 6 frakcji:

The Anointed - Słudzy ciemności, demony Chaosu, które przybyły z północy na cathajskie ziemie by niszczyć i zabijać.

The Order of the Dragon Shield - Największa najemna armia stworzona przez księcia Marcello Alfonti'ego. Wynajęci przez władcę Cathay'u do obrony przez najeźdźcami.

The Dark Pact - Przeklęty sojusz wyznawców Hashuta i Rogatego Szczura, który chce wykorzystać najazd sił Chaosu na Cathay dla osiągnięcia własnych nikczemnych i plugawych celów.

The Outcasts - Zbieranina najróżniejszych postaci od szlachetnie urodzonych po niewolników; od ludzi po krasnoludy. Zebrani przez wielkiego wizjonera Aleksandra szukają swojego miejsca w świecie. Po śmierci Aleksandra kierowani jego ostatnią wizją - Aleksander ujrzał w niej niebiańskiego smoka - osiedlili się na granicy Chin. Imperium Chin znalazło się w niebezpieczeństwie postanowili pomóc swojemu sąsiadowi.

The Great Migration- Wyprawa łupieżcza Ogrów na tereny Cathay'u. Ich cel jest prosty: nażreć się do syta...

Da Ghost Fang Waaagh! - Horda Zielonoskórych.

Sam planuję przyłączyć się do sił najemników. W grę wchodzą jeszcze siły ChDecji i szczurów. Jak w przypadku kampanii U.net jestem zwolennikiem wspólnego polskiego skrzydła w jednej z frakcji. Czy jest ktoś zainteresowany udziałem w tej kampanii?
Obrazek

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Widziałem, że Niglafar już dołączył do kampanii. Czy są jeszcze jakieś osoby z BP, które mają również chęć uczestniczenia w tej kampanii? Possessed, OWN3D, Tullaris, warkseer, Lasti, galahar, Galharen, Voodoo i inni, który uczestniczyli w kampanii na U.net - macie zamiar dołączyć?
Obrazek

Awatar użytkownika
galahar
Mudżahedin

Post autor: galahar »

Ja się mogę przyłączyć, tylko daj znać do jakiej frakcji dołączyć.

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

ja tez sie pisze. na u.net tez gralem, bardzo chetnie i tu zagram

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Na razie czekam na ponowne otwarcie rekrutacji do The Order of the Dragon Shield. Jednakże nie wykluczam przyłączenia się do Dark Pact.
Obrazek

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Z chęcią zagram.

Wybrano już frakcję? Nie ukrywam, że najchętniej dołączyłbym do szczurasków (pewnie będzie dużo klanu Eshin) i czcicieli Haszuta, ale dla dobra ogółu poświęcę swoje indywidualne ambicje :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Skoro nie ma DE to dołaczenie do zakonu smoczej tarczy brzmi nieźle, ale zastanawiam się nad jednym, czy Cathaj niema swojej armii że musi wykorzystywac najemników.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Jak wiadomo nadal zapisy do ODS jest zamknięta. Nie wiem ile osób z BP prócz Was ma zamiar przyłączyć się do gry. Do rozpoczęcia kampanii jest jeszcze 5 dni. Ja jak na razie czekam z nadzieją, że rekrutacja do ODS będzie jeszcze otwarta. Widać, że mało osób chce grać ogrami.

Jak już wcześniej pisałem, że mogę się także przyłączyć do Dark Pact. Co o tym myślicie? Chcecie czekać czy już teraz próbujemy zasilić szeregi ChDecji szczurów?
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Ja tam wole poczekać, ze łych nacji gram tylko DE resza odpada, może da radę zapisać się do smoczej tarczy.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Post autor: cobra651 »

Kokesz ja z checią przyłacze się do Dark Pactu, lub jak wolisz do Ogórów, tylko daj mi znać na co się w końcu zdecydowałeś?

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Do ogrów raczej nie. Wspomniałem o ograch, bo jesli nie znajdą się szybko ich zwolennicy to ciężko będzie się dostać do ODS.

Jak na razie czekam na ODS, a Dark Pact jest dla mnie rezerwową opcją :D
Obrazek

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Ja właśnie wpisałem się do DP :wink: , więc zapraszam do niego rodaków od szczurków i chadecji :lol2:

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Jak już dostaniesz potwierdzenie przyjęcia Cię do DP to napisz prosze czy możesz wybierać już jednostki do swojej armii itp. czy nie. Bo bardzo mnie to ciekawi.
Obrazek

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Okey, będe pamiętał.

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Jak mi się uda załapać na miejsce w Dark Packcie to będę bardzo-bardzo zadowolony :)
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Dobra, co będę czekał. Też się zapiszę do DP (double penetration? :wink: )
Obrazek

_reszka
Chuck Norris

Post autor: _reszka »

Fajnie, ja wreszcie będę mógł stanąć po jedynej słusznej stronie mocy, czyli ogres rules. (eat)

Ale sorka wytłumaczcie jak dla debila, jak się zarejestrować.

Zarejestrowałem się na forum http://animositycampaigns.com/joomla/in ... Itemid=174

ale co teraz? znam angielski, ale sformułowanie "Using the sign in box on the right" niszczy mnie, bo autentycznie nie wiem o co chodzi w konteksie.

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Musisz wejsć na forum frakcji, którą chcesz grać i się zapisać. Ja zostałem przyjety w końcu do DP, ale żadnej informacji jeszcze Kokesz nie otrzymałem. Warkseeker zapisuj się, Hobbit już jest :twisted:

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Tura trwa 4 dni, więc będę co drugą opierdzielał się, bo czas na battla mam zwykle tylko w weekend. Ale co tam :)
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Wyjaśnijcie mi trochę na czym ta gra będzie polegała, jak wygląda cały engine?
Jeśli gra polega na fizycznym rozgrywaniu bitew 2 razy w tygodniu, to odpadam. Tyle czasu to nigdy nie znajdę.
Obrazek

ODPOWIEDZ