![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kołata pisze:Ok, rozpa mnie nie zachwyca, ale dam jej szansę, bo nie wiem co wywalić, żeby się zmieściło jeszcze trochę taniej piechoty. (Ta piechota potrzebna jedynie jako screen w pojedynku artyleryjskim z imperium itp. oraz bloker na wykopki)
Dodam jeszcze, że w moim stylu byłby bardziej mag na wronie, ale mam ochotę wystawić warbossa by się upewnić, że szaman jednak lepszyRozpa tajna
Hero:
Czarny Warboss na wronie
Szaman Nocnik
Szaman Gobo
Szaman Ork
Core:
2 Snoty
23 Big Uns, Muzyk, Banner
5 Wolf Riders, Muzyk, Dzidy
Specjal:
6 Wolf Chariots
4 Bolce, 3 Bully
Klopa, Bully
Rare:
2 Gleby
Stone Troll
15 Orkill Orkhide Orkflyers
Krótki koment:
Maszyny, mengile i magowie nawalają ile wlezie, BU dają extra dispell (oj wygadałem się!), a szef + rydwany + troll kontrują. Rydwanów musi być tyle, bo szybko spadają i oblewają fear. Ale są tanie więc da się to przeżyć
Z poprzedniego turnieju zauważyłem, że eskadra rydwanów z parkiem maszynowym za plecami (a tu jeszcze warboss) tworzy 18" strefę gdzie przeciwnik boi się wejść. A im dłużej się waha, tym lepiej dla mnie
Przy mądrej grze jesli nie stracę szefa, magów i orkilli, to powinno być ok. Pozostała część armii jest tania i ma potencjał niszczycielski - powinna się zwrócić.
Nie wiem tylko jak będzie z defensami, no ale się trzeba przekonać(tak wiem - z TK mam przejebane
)