A po to żebyś się pytał głupioRobson pisze:a po co? ;]
A tak serio to czemu miał by być nie dopuszczony??
A po to żebyś się pytał głupioRobson pisze:a po co? ;]
jesteś hardcorem ;] ja tam wole zamiast tego 2 strzały z klopy na tureGeneralnie najbardziej podoba mi sie opcja z łukiem, bo bardzo wszechstronna - wszczególnośći że strzela 2 razy na ture.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
dobrze kojarze ze to sa dwa strzaly na 5+?Smiechu pisze:Generalnie najbardziej podoba mi sie opcja z łukiem, bo bardzo wszechstronna - wszczególnośći że strzela 2 razy na ture.
Właśnie poddałeś mi pomysł na każdego kolejnego Mastera.karlee pisze:Upijanie przeciwnika z którym się gra w niedzielę rano już widziałem... teraz nastanie czas na chowanie figurek
Ja tam też, ale klopa może zrobić bum, a giguś nieRobson pisze:jesteś hardcorem ;] ja tam wole zamiast tego 2 strzały z klopy na tureGeneralnie najbardziej podoba mi sie opcja z łukiem, bo bardzo wszechstronna - wszczególnośći że strzela 2 razy na ture.
a to pewne?Janiszek pisze:3 oddziały na jedną
Ja mam pytanie odnośniego tego punktu :
"-wybrany oddział dostaje +1 do dystansu "Flee" oraz "Warpstone Weapons", które są zwykłym hand weaponem, ale posiadają magiczne ataki."
Jeżeli gram DoCH+Skaveny , to czy mogę wybrac ten bonus dla clanratów ? Wtedy będą miał + 2 do ucieczki , i magiczne ataki . Da sie tak ?