Balancing Patch v 1.4
Moderator: Barbarossa
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Re: Balancing Patch v 1.4
No dobra. Rozpy są jawne, żeby utrudnić wałowanie. Rozumiem. Ale mam nadzieje, że jeżeli w CK zorganizuje turniej z zasadą, że fanole/asasyni są ukryci to moge liczyć, że ktoś z was wpadnie zobaczyć jak to wygląda albo chociaż przeczyta relacje. I nie chodzi mi Lidder, że ja mam takie widzimisie tylko uważam, że to dodałoby sporo smaczku na masterach. POZDRO
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Grales kiedys na tajne rozpy? To dopiero jest rozkmina. Assassin i Fanatic to male piwo.Dark Knight pisze:I nie chodzi mi Lidder, że ja mam takie widzimisie tylko uważam, że to dodałoby sporo smaczku
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
No właśnie wiem. I daje dużo lepszą zabawe. Boh klepacz na juggu rzuca challenga saurusowi i dupa. Bo sie okazuje, że saurus lepszy za mniejsze pkt
No nic. Rozwine DE. Pomaluje i pogadam z kumplem, żebyśmy zrobili tura w CK na BP z tą różnicą, że asasyni/fanole ukryci i może coś jeszcze? Pokminimy zobaczymy
No nic. Rozwine DE. Pomaluje i pogadam z kumplem, żebyśmy zrobili tura w CK na BP z tą różnicą, że asasyni/fanole ukryci i może coś jeszcze? Pokminimy zobaczymy
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Dokładnie z tym, że pewne kombinacje na bohaterach jak i w oddziałach nie przynoszą takiego efektu jaki chcielibyśmy osiągnąć.Jasiuuu pisze:BP nie jest od regulowania tajności rosp- od tego są organizatorzy.
Zresztą nawet przy rozpiskach tajnych, po pierwszej turze, większość osób wie co ma jego przeciwnik co nie zmienia faktu, że tajność rozpisek to fajna sprawa.
- MichaLZgierz
- "Nie jestem powergamerem"
Aro pisze:Dokładnie z tym, że pewne kombinacje na bohaterach jak i w oddziałach nie przynoszą takiego efektu jaki chcielibyśmy osiągnąć.Jasiuuu pisze:BP nie jest od regulowania tajności rosp- od tego są organizatorzy.
Zresztą nawet przy rozpiskach tajnych, po pierwszej turze, większość osób wie co ma jego przeciwnik co nie zmienia faktu, że tajność rozpisek to fajna sprawa.
a wiesz kto najwięcej traci przy tajnych rospach? słabi i początkujący gracze którzy nie znają jeszcze większości podręczników i przedmiotów/combosów w nich.
MichaLZgierz pisze:Wampir zwykly w sumie 3 (1 swoja plus 2 za mastera), plus ewentualnie inne dodatki.
Wampir lord w sumie 5 (2 swoje, 2 za mastera, 1 za kare, ze masz mastera i jestes przegietym wampirem ), plus ewentuale dodatki.
ok, dzieki. To, że wampir generuje też swoje kości to nie musiałeś się tak rozpisywać, chodziło mi tylko o master of the black arts
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Jasiuuu pisze:Aro pisze:Dokładnie z tym, że pewne kombinacje na bohaterach jak i w oddziałach nie przynoszą takiego efektu jaki chcielibyśmy osiągnąć.Jasiuuu pisze:BP nie jest od regulowania tajności rosp- od tego są organizatorzy.
a wiesz kto najwięcej traci przy tajnych rospach? słabi i początkujący gracze którzy nie znają jeszcze większości podręczników i przedmiotów/combosów w nich.
Jak nie dostaniesz pare razy wpierdolu to sie nigdy nie nauczysz, że morda nie szklanka i sie nie stłucze...
to są tylko figurki
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
To była przenośnia. Wiem, że nieco wulgarna ale wyszło osiedlowe wychowanie. Przepraszam.
to teraz po polsku : ) twój kontr argument to to że po pewnym czasie nauczą się grać na tajne si ?
ja na to Ci powiem że na naprawdę dobrych graczy tajne rospy nie działają... więc jaki jest sens robienia czegoś co tylko dokopie mało doświadczonym ?
ja na to Ci powiem że na naprawdę dobrych graczy tajne rospy nie działają... więc jaki jest sens robienia czegoś co tylko dokopie mało doświadczonym ?
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Nie do końca. Miałem na myśli, że im mocniej dostaniesz tym większą motywacje będziesz miał. Przynajmniej w moim przypadku to działa
Heh a element zaskoczenia :>Jasiuuu pisze:to teraz po polsku : ) twój kontr argument to to że po pewnym czasie nauczą się grać na tajne si ?
Taki bardzo dobry gracz myśli, ze jego przeciwnik ma na bohaterze komplet A a tu zonk ma komplet B
Zresztą nawet najlepszych graczy tajne rozpiski ruszają i nie powiesz mi, że tak nie jest.
Ja grając z dobrymi graczami wolałem rozpiski nie pokazywać, po czym taki gracz mówił, że jednak woli wiedzieć kto ma sztandar X lub kto ma amulet Y
No i po turnieju z wykorzystaniem eksperymentalnych zasad dla orków w postaci wykorzystania slotów jak w HE. NA 31 zawodników zielonoskrózy zajęli miejsca 5,7,11. Czyli systemu nie zniszczyli ale nagle okazali sie godnymi przeiwnikami dla wielu armii. Nasz turniej byl na duze pkt bo 2550, co sprzyjalo optymalnemu wykorzystaniu dodatkowych slotów, przy mniejszych punktach pewnie byloby troche ciezej.
Mimo to, uwazam ze test sie powiódł - w zgodnej opinii grajacych zielonymi i naszych przeciwników, ta lekka zmiana w BP moglaby przywrocic orków do życia turniejowego.
Mam nadzieje, ze LS bedzie uprzejma wizac to pod uwage przy opracowywaniu kolejnego BP.
Mimo to, uwazam ze test sie powiódł - w zgodnej opinii grajacych zielonymi i naszych przeciwników, ta lekka zmiana w BP moglaby przywrocic orków do życia turniejowego.
Mam nadzieje, ze LS bedzie uprzejma wizac to pod uwage przy opracowywaniu kolejnego BP.
Blessie imo same suche miejsca to za mało żeby ocenić czy test się powiódł czy nie przydałby się raport każdej z armii lub chociaż skrócone raporty- przeciwnik, rospa przeciwnika - wynik. tak jak również więcej testów (na małe pkt również) , co więcej nie było żadnej armii demonów na turnieju a wypadałoby z nimi też takie testy przeprowadzić , innymi słowy za wcześnie na formułowanie ostatecznych wniosków poza takim że kierunek wydaję się słuszny
ofc imo
Symek: nie bój się o to , wszyscy (99%) mają w dupie ogry i bestie - nie mają silnego lobby nie forum ; )
ofc imo
Symek: nie bój się o to , wszyscy (99%) mają w dupie ogry i bestie - nie mają silnego lobby nie forum ; )