Witam , oto moja rozpiska .
Unnamed 2250 Pts - Daemons of Chaos Army
1 Lord of Change @ 630 Pts
General; Magic Level 4
Tzeentch's Will [70]
Flames of Tzeentch [25]
1 Herald of Khorne @ 215 Pts
Battle Standard
Armour of Khorne [15]
Firestorm Blade [25]
1 Juggernaut @ [0] Pts
1 Herald of Khorne @ 190 Pts
Armour of Khorne [15]
Firestorm Blade [25]
1 Juggernaut @ [0] Pts
10 Pink Horrors @ 120 Pts
10 Pink Horrors @ 120 Pts
10 Bloodletters @ 120 Pts
7 Chaos Furies @ 84 Pts
6 Chaos Furies @ 72 Pts
5 Flesh Hounds of Khorne @ 175 Pts
6 Flesh Hounds of Khorne @ 210 Pts
6 Flamers of Tzeench @ 210 Pts
total army cost : 2246
power pool : 11
dispel pool : 7
Taką rozpiskę sobie złożyłem . Wiem , wiem nic nowego , ale tak jak patrze , to nic innego nie jestem w stanie wymyślec , bo tylko takie demony lubię .
DoCh 2250
Ja bym dał wronie 3lv i wywalił ten flames of tzeenth a na jego miejsce dał pover vortex. Masz Wtedy miejsce na 2 furiatki więc robisz 3x5
imho wrona to najsłabszy GD, zawsze najmniej robił kiedy go testowałem.
imho wrona to najsłabszy GD, zawsze najmniej robił kiedy go testowałem.
bo wrona potrzeuje odpowiedniej rozpiski, nie jest tak niezalezna jak inne GD. W tej rozpie sie nie spisze
być może Lidder miał na myśli że jedynym magiem jest u Ciebie ptaszysko, a co za tym idzie wszyscy będą pakować w niego czym popadnie żeby go ubić, a jak już ubiją zostajesz bez dispell'a, wiadomo że zostaje jeszcze ward ale ward to nie wszystko, poza tym jeżeli dajesz wronę to jednak fajnie jakby pojawili się herlacy tęczy w klockach horrorków, będzie dodatkowe pierd*******e z magii, a o większym wardzie dla horrorków nie wspominając a uderzenie i tak zapewniasz sobie pieskami, fasty zatrzymujesz furiami a flamery (no i ja daję heraldom tęczy też plucie ogniem) dodatkowo zapakują troszkę strzał w przeciwnikaLidder pisze:bo wrona potrzeuje odpowiedniej rozpiski, nie jest tak niezalezna jak inne GD. W tej rozpie sie nie spisze