DoCh 2250

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Janiszek
Masakrator

DoCh 2250

Post autor: Janiszek »

Witam , oto moja rozpiska .

Unnamed 2250 Pts - Daemons of Chaos Army

1 Lord of Change @ 630 Pts
General; Magic Level 4
Tzeentch's Will [70]
Flames of Tzeentch [25]

1 Herald of Khorne @ 215 Pts
Battle Standard
Armour of Khorne [15]
Firestorm Blade [25]
1 Juggernaut @ [0] Pts

1 Herald of Khorne @ 190 Pts

Armour of Khorne [15]
Firestorm Blade [25]
1 Juggernaut @ [0] Pts

10 Pink Horrors @ 120 Pts

10 Pink Horrors @ 120 Pts

10 Bloodletters @ 120 Pts

7 Chaos Furies @ 84 Pts

6 Chaos Furies @ 72 Pts

5 Flesh Hounds of Khorne @ 175 Pts

6 Flesh Hounds of Khorne @ 210 Pts

6 Flamers of Tzeench @ 210 Pts

total army cost : 2246
power pool : 11
dispel pool : 7

Taką rozpiskę sobie złożyłem . Wiem , wiem nic nowego , ale tak jak patrze , to nic innego nie jestem w stanie wymyślec , bo tylko takie demony lubię .
Ostatnio zmieniony 1 lis 2009, o 15:22 przez Janiszek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Post autor: Kołek »

jeżeli to pod BP to jest nielegalna bo masz za dużo hero. Pyrocaster out, dopakuj psy i więcej furii za jednego z heraldów

Janiszek
Masakrator

Kołek pisze:jeżeli to pod BP to jest nielegalna bo masz za dużo hero. Pyrocaster out, dopakuj psy i więcej furii za jednego z heraldów
Takie coś wyszło . Nie wiem co uciąc aby uzyskac 3 oddział furii . Jakieś propozycje ?

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Post autor: Kołek »

brak 3 oddziału furii bedzie bolał, ale rozpa teraz już wygląda ok

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Ja bym dał wronie 3lv i wywalił ten flames of tzeenth a na jego miejsce dał pover vortex. Masz Wtedy miejsce na 2 furiatki więc robisz 3x5
imho wrona to najsłabszy GD, zawsze najmniej robił kiedy go testowałem.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

bo wrona potrzeuje odpowiedniej rozpiski, nie jest tak niezalezna jak inne GD. W tej rozpie sie nie spisze

Janiszek
Masakrator

Lidder pisze:bo wrona potrzeuje odpowiedniej rozpiski, nie jest tak niezalezna jak inne GD. W tej rozpie sie nie spisze
A może oświecisz mnie , jak powinna wyglądac rozpiska , pod wronę ? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Cold
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Cold »

Lidder pisze:bo wrona potrzeuje odpowiedniej rozpiski, nie jest tak niezalezna jak inne GD. W tej rozpie sie nie spisze
być może Lidder miał na myśli że jedynym magiem jest u Ciebie ptaszysko, a co za tym idzie wszyscy będą pakować w niego czym popadnie żeby go ubić, a jak już ubiją zostajesz bez dispell'a, wiadomo że zostaje jeszcze ward ale ward to nie wszystko, poza tym jeżeli dajesz wronę to jednak fajnie jakby pojawili się herlacy tęczy w klockach horrorków, będzie dodatkowe pierd*******e z magii, a o większym wardzie dla horrorków nie wspominając :) a uderzenie i tak zapewniasz sobie pieskami, fasty zatrzymujesz furiami a flamery (no i ja daję heraldom tęczy też plucie ogniem) dodatkowo zapakują troszkę strzał w przeciwnika

Janiszek
Masakrator

No w sumie masz racje , przetestuję i zmienię jakby co . Dzięki za wskazówki wszystkim .

ODPOWIEDZ