armia a poglądy własne

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Re: armia a poglądy własne

Post autor: Rasti »

Ja jestem gotów :P

Awatar użytkownika
Whydak
Chuck Norris

Post autor: Whydak »

Ja też ! Za mrocznych Bogów !

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

to ja też :)

Akuma
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Akuma »

O lol dobra słuchajcie żeby była jasność - jeśli ktoś serio by się zdecydował to możemy się ugadać tak - ja do środy przygotuje projekt i zrobię temat nowy w dyskusji ogólnej - tam podam swojego maila i będę czekał 1 miesiąc - jak uzbiera się te 100 osób ( powiadomcie kolegów z klubów itd ) to lecimy z tym koksem.

W ramach informacji badaniami tego typu zajmuje się zawodowo - nie jako absolwent tylko jako pracownik naukowy - więc nie ukrywam że jakaś publikacja z tego może być ( pewnie dla środowiska Wfb w naszym kraju była by to po 1 dodatkowa reklama a po 2 ciekawy kawałek autodiagnozy ).

Badanie będzie W PEŁNI ANONIMOWE.

Pozdrawiam

Akuma

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Również jestem gotów się zgłosić.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

pomysl fajny :D ale mam wątpliwości czy się 100 osób uzbiera, tak z 50 jeszcze może by dalo radę.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Post autor: Mhroczny Rycerz »

No to ja też sie zgłaszam. Jak robić "bydło" to na całego :D

EDIT: A tak jeszcze raz do czego sie zgłosiłem? :P
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Post autor: gervaz »

super pomysł z tymi badaniami - powiedz mi kim grasz, a powiem Ci, kim jesteś :) Gdyby testy były na sieci w postaci gotowego do wypełnienia formularza, to pewnie dałoby radę zebrać 100 osobową próbę.

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Ja wiem kim jestem, aroganckim, zapatrzonym w siebie, rządnym władzy i sławy Mrocznym Elfem :twisted: , nie potrzebne mi są badania aby się tego dowiedzieć 8) , ale mogę wziąć udział :wink:
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Wsumie to ciekawa akcja :roll:
Przyłacze sie napewno choc wynik juz chyba znam :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Bayard
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bayard »

Niglafar pisze:A ja stawiam na ludzi. To oni są mistrzami sztuki wojennej. Niby najbardziej wojowniczy są orkowie i WoCH, ale w ich sposobie walki nie ma finezji, tylko tępa nawalanka. (...) Więc mój wybór padł na Imperium.
A ponieważ gardzę magią, nie lubię przesadnego strzelania (jak ktoś chce 2 steam tanki, 4 działa, 4 magów i 30 strzelców to powinien grać w 40k a nie marnować czas na fantasy) to okazało się że alternatywny ze mnie Imperialista. Czołgu nigdy nie kupiłem, Imperatorowi życzę by się wreszcie przekręcił, sam w końcu przerzuciłem się na kult Ulryka wydany przy okazji Storm of Chaos i tak to ciągnę do dzisiaj....
W pełni popieram!!! Imperium to był mój pierwszy wybór, zaczynałem w 6 ed., gdy miało jeszcze ładną piechotę, a różnorodność tej armii, jej możliwości taktyczne i fluff bardzo mnie wciągnęły. Też nie posiadam czołgu, gram na piechocie walczącej wspomaganej kawalerią i strzelcami... Moja druga armia to krasnoludy, za ich upór, honor, biegłość w sztuce wojennej i brak magii (Runy to co innego :wink: ). Sam bawię się od wielu lat w rycerstwo, więc stawiam na combat, taktykę i strategię, a nie na magię. Te dwie armie dają mi wszystko, czego chcę :wink:
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

.... Jak to sie stało że wcześniej przegapiłem ten temat :oops: . Beastmeni to jest armia dla mnie stworzona - Po pierwsze to KOZY !! a każdy sługa mroku ma koze z boku :D i już samo to było by wystarczajacym powodem + minotaury , centaury ... a do tego jest super mało popularna i słaba ... a to też są argumenty które przemawiają do mnie jak mało co !! Kto mnie zna wie ze nie ma dla mnie innej armii
http://www.hcfr.pl/download/final.swf :twisted:

.... no OKi jest jeszcze moja bretonnia ... ale ona jest zła - mroczna - jeźdzcy apokalipsy z pentagramami zamiast herbów - kawaleria szatana http://www.youtube.com/watch?v=C5PTJbltNUk
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Master of reality
Oszukista

Post autor: Master of reality »

Eltharion pisze:Wsumie to ciekawa akcja :roll:
Przyłacze sie napewno choc wynik juz chyba znam :mrgreen:
Ty Eltharion to masz osobowość mnogą chyba :wink:
Naprawdę nigdy nie zrozumiem jak możesz grać HE i DE naraz
I sold my soul for rock'n roll

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Oj ... ile razy bede musial to powtarzać:

DE to moja mroczna połowa a HE to ta jaśniejsza :roll:
A jak to sie stalo to sie juz spytajcie pana Bozia
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Bocian
Chuck Norris

Post autor: Bocian »

Moja jaśniejsza strona to Breta, ciemniejsza to Dwarfy... :wink:
Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

Jeśli moją jasną stroną są orki, skaveny i nocne goblliny(wszystkie trzy na maksimum ZŁA), to co do cholery jest moją mroczną?
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
ninjaska
Chuck Norris

Post autor: ninjaska »

likaon pisze:Jeśli moją jasną stroną są orki, skaveny i nocne goblliny(wszystkie trzy na maksimum ZŁA), to co do cholery jest moją mroczną?
Oi,
mysle, ze mroczna strone reprezentuje Mork, a jasna Gork. Mozliwe tez, ze jest odwrotnie. :mrgreen:
Obrazek

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Jestem głodnym studentem. Wybrałem ogry by chociaż moja armia mogła sobie podjeść ;). Potem doszedł zajebisty klimat, fluff, figurki, zasady, magia i Gnoblary :D.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
wru
Chuck Norris

Post autor: wru »

A ja jestem chodzącym trupem bo gram VC.
Come crawling faster, obey your Master...

Awatar użytkownika
Krzysiek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Krzysiek »

TK - zawsze podświadomie wybieram armie czy cokolwiek innego ,która jest najsłabsza albo najlepsza ale ciężka w prowadzeniu i tak zacząłem z TK w 7ed. Widocznie zawsze staje po stronie przegranych :wink:

ODPOWIEDZ