FAQ
Moderator: Yudokuno
- Lord Vlysses
- Powergamer Rozpiskowy
Re: FAQ
To chyba dobrze? Teoretycznie powinny byc tansze
a (IMO) 'niewprawionym' latwiej sie maluje
Bison pisze:Szczególnie forma "przyszłem" ... no normalnie masakra.
Wyobraźcie sobie apokalipse, ukazuje się Bóg i mówi "Oto przyszem" ...
Tak, tyle, że z plastiku farbę zedrzeć tak łatwo nie jest.Lord Vlysses pisze:To chyba dobrze? Teoretycznie powinny byc tansze
A plastikowi bohowie to już przegięcie, ja kocham metalowe figurki...
Zły pomysł...
Stare CO possysają przy nowych
Ja tam jestem za bohterami metalowymi
Exe , BG i wiedzmy... no nie wiem
A kupowanie pojednej figurce DR (podstawowej jednostki u DE) jest dla mnie głupotą
Stare CO possysają przy nowych
Ja tam jestem za bohterami metalowymi
Exe , BG i wiedzmy... no nie wiem
A kupowanie pojednej figurce DR (podstawowej jednostki u DE) jest dla mnie głupotą
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
to weź starych "najtów" i nowe Coki...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Temple Guard
- Falubaz
Dokładnie, najładniejsze rozwiązanie.GarG pisze:to weź starych "najtów" i nowe Coki...
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
Zgadzam się w 100%, że poprzednio edycyjni jeźdźcy cok byli lepsi od tych co teraz są... No ale za te mounty obciągały :/ . Nie ma co ukrywać te dinozaury były imo plewne... Co do bohów, ja liczne na dobre wzory.. I mam nadzieję, że się z tego jakoś wywiążą na poziomie .
Ostatnio zmieniony 6 lis 2009, o 20:18 przez matbar21, łącznie zmieniany 1 raz.
- Temple Guard
- Falubaz
Dokładnie, ja te stare bardzo lubię i np. w Lizakach wolę stare (takie same jak DE), niż nowe.Rasti pisze:No ma co się sprzeczać - kwestia gustu.
moim zdaniem najładniejsze CO mają teraz lizaki. Idealnie pasują pod starych najtów, bo nie ma co ukrywać te nowe CO to takie mniejsze się wydają przy tamtych ;>
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Coś mi sie wydaje ze sie nie da ... znaczy da ale nie bedie wygladalo mega superGarG pisze:to weź starych "najtów" i nowe Coki...
Bo te stare CO sa grubsze przez co jezdzcy maja taki rozkrok jak kobieta przy porodzie
A stare CoKi mozna jeszcze chyba kupic na rebelu
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
- Temple Guard
- Falubaz
I wielu innych sklepach, nie ma z tym większego problemu, przynajmniej póki co.Eltharion pisze:A stare CoKi mozna jeszcze chyba kupic na rebelu