tak, też moŻe byćmarcinmysz pisze:mówisz ze czarny podkład tez morze być
Gorąco polecam czarny podklad.
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
tak, też moŻe byćmarcinmysz pisze:mówisz ze czarny podkład tez morze być
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ja robię zwykle tułów i nogi razem, potem doklejam ręce tarcze i inne duperele, które mogłyby przeszkadzać. Oczywiście należy zeskrobać farbę z klejonych powierzchni. A w ogóle robi się to tak, jak jest najwygodniej. Oddzielne malowanie elementów może sprawić, że światło nie będzie się zgadzać, poza tym trudniej je trzymać, trzeba robić na dwa razy. Za to razem, niektóre elementy mogą poważnie utrudniać dostęp do niektórych miejsc.KaRcio_we pisze:Cóż bardziej niż jednoznacznej odpowiedzi oczekuję pewnej sugestii w temacie...
Jak malujecie figurki bardziej "złożone" tzn. np. Ratlingi, Warpfire Throwery, Jezzaile itp. ?? Najpierw sklejacie - potem malujecie, czy może na odwrót, albo macie w ogóle jakąś inną technikę??
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!