tam ta da dam da daaaaam!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
tam ta da dam da daaaaam!
dam da dam. a oto i moj high elf hero. jakies sugestie?
aha, dodam tylkoze model byl zakupiony, opilowany, popodkladowany, pomalowany, polakierowany, pofotografowany w ciagu jednego dnia
ciekaw jestem opnini panow ze studia leprehaun
no i standardowo ze studia PAS
a oto i elf
aha, dodam tylkoze model byl zakupiony, opilowany, popodkladowany, pomalowany, polakierowany, pofotografowany w ciagu jednego dnia
ciekaw jestem opnini panow ze studia leprehaun
no i standardowo ze studia PAS
a oto i elf
Ładny, ciemny, szary elf, ograniczona paleta kolorów tworzy "charakter" tej figurki. Podoba mi się schemat kolorystyczny, w sumie tych modeli to już się naoglądałem mnóstwo (tu na forum też), więc wymyślić coś zupełnie nowego jest ciężko
Freehand na płaszczu bardzo ładny, ale dla mnie trochę jednak za jasny, w porównaniu z resztą tegoż na modelu - złoto na pancerzu i mieczu proponowałbym też podciągnąć do tego stopnia rozjaśnienia, bo tak to wygląda na stare, zaśniedziałe. Chyba, że tylko runy na tarczy i wzór na płaszczu mają być jasne, a reszta nie
NMM na ostrzu miecza troszkę kuleje, ale nie jest źle Zresztą, jak na jeden dzień pracy, to i tak dobry efekt Podstawka typowa, ale dobrze się komponuje z modelem
Ogólnie: czysto i ładnie pomalowana figurka
Pozdrawiam
Sławol
Freehand na płaszczu bardzo ładny, ale dla mnie trochę jednak za jasny, w porównaniu z resztą tegoż na modelu - złoto na pancerzu i mieczu proponowałbym też podciągnąć do tego stopnia rozjaśnienia, bo tak to wygląda na stare, zaśniedziałe. Chyba, że tylko runy na tarczy i wzór na płaszczu mają być jasne, a reszta nie
NMM na ostrzu miecza troszkę kuleje, ale nie jest źle Zresztą, jak na jeden dzień pracy, to i tak dobry efekt Podstawka typowa, ale dobrze się komponuje z modelem
Ogólnie: czysto i ładnie pomalowana figurka
Pozdrawiam
Sławol
Fajny ten elf
To że jest ciemny to fajnie nawet, bo dobrze mu z tym.
Fajne szlaczki na pelerynie
P.S.
Właśnie doczytałem że go zrobiłeś w jeden dzień
Brawo
To że jest ciemny to fajnie nawet, bo dobrze mu z tym.
Fajne szlaczki na pelerynie
P.S.
Właśnie doczytałem że go zrobiłeś w jeden dzień
Brawo
Taki jestem cwany
Figurke pomalowano inczej - wyglada swietnie do tego calkowicie sie roznie od niebieskich "klonow"
Je na miejscu Tomka pochwalilbym figurke w jakis jajeczny sposob
Kupie Fanatyk ta figurke - pomaluje i wystawie - postaram sie tez, zeby nie byla podobna do tej czy tych bialo niebieskich.
Nie jest wazne, ze malujesz te sama figurke - wazne jest zeby byla inna niz poprzedniczki
Figurke pomalowano inczej - wyglada swietnie do tego calkowicie sie roznie od niebieskich "klonow"
Je na miejscu Tomka pochwalilbym figurke w jakis jajeczny sposob
Kupie Fanatyk ta figurke - pomaluje i wystawie - postaram sie tez, zeby nie byla podobna do tej czy tych bialo niebieskich.
Nie jest wazne, ze malujesz te sama figurke - wazne jest zeby byla inna niz poprzedniczki
Elfik mocno przeciętny, nmm słabiutkie (szczególnie na mieczu) elementy metaliczne wyglądają bardziej jak kamień a nie jak metal (proponowałbym dodania do używanej mieszanki kolorów nieco niebieskiego np. regal blue), płaszcz wygląda jakby był w ogóle nie rozjaśniany (choć można się dopatrzeć jakiś tam warstw), wzorki też nie są najwyższych lotów, kreska miejscami jest zbyt gruba, rozjaśnienia robione jakby niedbale. Na plus jest natomiast kolorystyka - wreszcie jakiś elf wojownik, a nie cukierkowy chłoptaś wymachujący plastikową szabelką
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
nie jestem z Lasa ani Pasa, ale figurka pomimo takeigo małego zdjecia widać, ze kiepska.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Powiedziałbym żebyś poszła do swoich włochatych krasnoludków ale trochę Twój man wzbudza fear
Nie macie się co dziwić i wkurzać - te elfy są świetnymi modelami. Malowanie bardzo dobre, około 7/10. Są niedoróbki ale jest fajnie. Kiepska na pewno nie jest, są niedobórki. Nie przejmuj się, niektórzy po prostu każdy model wysyłają na Ebay'a lub na Golden Demona, dla nich coś poniżej ich poziomu to "gówno".
Nie macie się co dziwić i wkurzać - te elfy są świetnymi modelami. Malowanie bardzo dobre, około 7/10. Są niedoróbki ale jest fajnie. Kiepska na pewno nie jest, są niedobórki. Nie przejmuj się, niektórzy po prostu każdy model wysyłają na Ebay'a lub na Golden Demona, dla nich coś poniżej ich poziomu to "gówno".
Moim zdaniem Wysokie Elfy nie są cukierkowe, słodkie, milisiu .. ja ich tak nie widzę.
Ja je widzę w szarościach, bieli, srebrze, z lekkim posmakiem błękitu (stonowanego) i złota.
Siasek idealnie trafiłeś w to jak ja sobie wyobrażam HE, jedynie zmieniłbym włosy na . .coś ala siwy, lekko wpadający w srebro. I dużo jaśniejszą (bledszą) skórę).
Podsumowując dla mnie bomba!
Serwus.
Ja je widzę w szarościach, bieli, srebrze, z lekkim posmakiem błękitu (stonowanego) i złota.
Siasek idealnie trafiłeś w to jak ja sobie wyobrażam HE, jedynie zmieniłbym włosy na . .coś ala siwy, lekko wpadający w srebro. I dużo jaśniejszą (bledszą) skórę).
Podsumowując dla mnie bomba!
Serwus.