klub piłkarski :D

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Re: klub piłkarski :D

Post autor: ksch »

Cóż, ja niestety obawiam się spadku, szczególnie że już w zeszłym sezonie był ze wszech miar zasłużony. Jezu, jak oni kijowo grają :x

Co do derbów to słabo wierzę w możliwość osiągnięcia sukcesu, ale nadzieja, jak to się mawia, umiera ostatnia.

btw widzieliście co zrobił Khalidov w MMA ostatnio?
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Kriss jakże ja sie z tobą zgadzam =D> ... spadnijcie sobie , będzie spokuj .... nie bedzie Derbów-pierdów których wynik jest zawsze oczywisty , a ja spokojnie będe mógł wracać do domu . Mam tego pecha/farta że mieszkam tak blisko obu stadionów ze powrót do domu od dowlonej strony miasta , w porach przed i po meczu derbowym odbywa sie w mało fajnym towarzystwie mało kulturalnych panów w szalikach :evil:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Spokuj ( czymkolwiek jest ) może i będzie , ale nie koniecznie zaznasz spokoju .
Mam tego pecha/farta że mieszkam tak blisko obu stadionów ze powrót do domu od dowlonej strony miasta , w porach przed i po meczu derbowym odbywa sie w mało fajnym towarzystwie mało kulturalnych panów w szalikach :evil:
Co za różnica derby czy mecz zwykły mecz jak mieszkasz obok błoń i tak masz przejebane ? :D
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

:D coś w tym jest ... ale tylko podczas derbów jest tak hardcorowo . Bo wykluczone z życia sa : błonia , park jordana , miasteczko studenckie , aleje ... włąściwie cała moja okolica .... a wieczorem rynek . W okolicy krążą małe odzdziały koksów szukajacych kibiców "tych drugich" idących na albo z meczu , ale długowłosym brudasem tez nie pogardzą zarówno pasiaki jak i wiślacy :wink:
Czcij Koze !!

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Cóż, ja jako chłopak z Salvatora nigdy na sąsiedztwo stadionu nie narzekałem :mrgreen: Co do derbów to w istocie trzeba obawiać się wjazdów, ale nie martw się Dibo - teraz walka przeniesie się do Sosnowca :mrgreen:

A co do naszego spadku to napiszę Ci jedno - my sobie kibicowsko poradzimy nawet w piątej lidze (co już udowadnialiśmy), ale gdyby tak wielki GTS spadł to byłoby straszliwie krucho. Zresztą jej liczby z okresu przedcupiałowego najlepiej o tym świadczą. A gdyby nastał czas, kiedy to my mamy sukcesy, a u nich lipa, to byłby dla wielu pikników, których w Wiśle jest pełno, koniec kibicowania.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

... spadnijcie sobie , będzie spokuj ....
Jakoś nie wydaje mi się żeby spadek pasiaków przełożył się na wzrost bezpieczeństwa w mieście ;)
W sumie to mogli by się utrzymać... do przegrywania w derbach są w sam raz :mrgreen: . Zresztą jak wiadomo derby dodają smaczek przeciętnej polskiej piłce ligowej - bez derbów to już nie to.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Gratulacje. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Bóg zapłać - wreszcie wygraliśmy - opijanie trwa :D
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Jednym słowem weekand udany, szczegolnie oczekiwanie 1,5h na Konwiktorskiej by usłyszeć od piłkarzy LTSK bezcenne 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Nie chcę psuć wam udanego weekendu, ale jako bezstronny obserwator mogę powiedzieć, że owe podwójne derby miały tylko dwa plusy. Pierwszy to Lenczyk, drugi to Bakero. Reszta wygląda blado.

PS. sorry za szczerość. :wink:

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

ksch pisze:wreszcie wygraliśmy - opijanie trwa :D
Raz na ruski rok sie zdarzyło i juz wielkie halo ;)

Tak na poważnie, to poziom i styl gry Wisełki w ostatnich meczach najwyższy nie jest - prawie że dramat. Co nie zmienia faktu że pasiakom należą się gratulacje za osiągnięty wynik. Nawet nie pamiętam już kiedy ostatnio wcześniej wygrali w derbach.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Boś dupa nie kibic :lol2: :wink: W 1995 roku - Duda strzelił bramkę a potem dostał czerwoną kartkę - od 30 minuty obrona Częstochowy, najważniejsze że udana :mrgreen: W rewanżu na Kałuży było 0-2, ale mecz śmierdział sprzedażą (Gts walczył o awans). Później przez długie lata oni byli w pierwszej, a my w drugiej lidze. I owszem ostatnio zazwyczaj przegrywaliśmy i to zasłużenie, a mecze stały na takim sobie poziomie. Wczorajszy, tak jak napisał Siweusz, był słaby, wręcz koszmarnie nudny, ale wiadomo że nie dla mnie :mrgreen: Siedzieliśmy w jakiejś dziwnej knajpie na Kazimierzu, sama Cracovia i jeden Wiślak utajniony, piwo do 17:00 było za 3pln...za to podłe :lol2: Dzisiaj był kac, ale radość nie minęła 8)
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Kamyk
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kamyk »

KSP Polonia Warszawa :) Chose Bakero pierdolnie legie 3:0 - mistrz :mrgreen:

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Najpierw niech się wasza Polonia utrzyma w ekstraklasie, potem możecie pisać androny o 3 do 0 z Legią.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

@ Charki - :wink: dajmy sie Krissowi pobawić ... ma powody do radości , nie odbierajmy mu tego... przecież ma ich tak niewiele :twisted:
Czcij Koze !!

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Dibo kibicu :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

oj tam oj tam :*
Czcij Koze !!

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

ksch pisze:Boś dupa nie kibic :lol2: :wink:
W wieku 10 lat wynik derbów latał mi koło dupy, podobnie jak cała liga polska ;) Tresci przekazywane na biezanowksich murach dopiero zaczynaly do mnie docierać wspomagane pierwszym zdupczaniem przed wjazdem pasiaków jak wracałem z angielskiego. Do dzis pamietam ze nawet bsb'ka mieli :lol2: :lol2:

ODPOWIEDZ