EURO 2012

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

pardon :-#
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

phi.... z zego sie tak cieszycie? i tak na koniec sie okaze, ze platini pomyil koperty po prostu :wink:

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Polska/Ukraina - 8 głosów
Włosi - 4 głosy
Chorwacja/Węgry 0 :D

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

tomekjar pisze:Ja się nie cieszę... Naprawdę. Myślicie, że uda im się zbudować stadiony, zaplecze, całą infrastrukturę, bazę hotelową?
tak
:roll:

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Mecz otwarcia w Warszawie :D coś mi się wydaje, że spora część Battlowców odwiedzi stolicę :)

Awatar użytkownika
Skolim
Mudżahedin

Post autor: Skolim »

O jaki szok :shock: Nie spodziewałem się tego. Myślałem że wygrają Włosi (naszych stawiałem na 2 miejscu) a tu tak niespodzianka. Mam nadzieję że wyrobimy się z budową tego wszystkiego bo narazie za dobrze to nie wygląda :? A jak się uda to napewno pójdę chociaż na jeden mecz na Baltic Arena :D
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren

Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie :P

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Post autor: Drwal »

Ja się cieszę. Polska tera dostanie kase z unii i na pewno zacznie budować stadiony. Wiem że będą rozgrywane mecze też w gdańsku a więc wreszcie jakiś normalny stadion zapewne wybudują w naszych okolicach.
Stadion idzie wybudować tak w 3 lata więc powinni sie wyrobić i już teraz w tym roku zacząc budować.

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

Ale zajebioza :D

Tylko wkurza mnie, że ten idiota Kropiwnicki olał Euro zupełnie i jako jedyne wielkie miasto (które w dodatku ma 2 drużyny w OE!! Jeszcze chyba tylko Kraków tak ma. Jakie zespoły są niby w Gdańsku czy Wrocławiu?? :? ) nie robiliśmy nic w związku z Euro. Teraz przez min. 5 lat Łódź pójdzie w zupełną odstawkę, bo wszystko pójdzie w pozostałe 6 miast :( Ehhh... :(

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

Drwal pisze: Wiem że będą rozgrywane mecze też w gdańsku a więc wreszcie jakiś normalny stadion zapewne wybudują w naszych okolicach.
Stadion będzie w letniewie.

Ten stadion w Gdańsku to dla mnie plus numer jeden. Kurcze jak ja sie ciesze ;)

Awatar użytkownika
Skolim
Mudżahedin

Post autor: Skolim »

I patrzbie jak optymistycznie. Jeżeli nie przejdziemy eliminacji na Euro 2008 to przejdziemy na 2012 z dziką kartą :P Jednakże mam nadzieję że i do Austrii oraz Szwajcarii nasi pojadą :D
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren

Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie :P

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Ypsilanti pisze:Jakie zespoły są niby w Gdańsku (

jak to qrwa jakie !!! LECHIA GDAŃSK

http://lechia.net/index2.php

a widzieliscie wizualizacje baltic arena? bialo zielone krzeselka :) pewnie nie zrealizuja tego bo lechia tez chce przy traugutta przebudowac swoj stadion dimetralnie na ok 20-25tys widzow wiec beda grali u siebie

ale fakt ze super, dla mnie to dodaktowo supe robota :) bo wlasnie w kierunku budowania m.in. ot takich stadionow sie ksztalce... co prawda mgr i uprawnienia to zdobede juz jak stadion bedzie stal :) ale praktyki napewno beda przednie :D

Awatar użytkownika
D-Wens
Wałkarz

Post autor: D-Wens »

Ypsilanti pisze:Ale zajebioza :D

Tylko wkurza mnie, że ten idiota Kropiwnicki olał Euro zupełnie i jako jedyne wielkie miasto (które w dodatku ma 2 drużyny w OE!! Jeszcze chyba tylko Kraków tak ma. Jakie zespoły są niby w Gdańsku czy Wrocławiu?? :? ) nie robiliśmy nic w związku z Euro. Teraz przez min. 5 lat Łódź pójdzie w zupełną odstawkę, bo wszystko pójdzie w pozostałe 6 miast :( Ehhh... :(
A mnie wpierdziela, że w polsce jest taka centralizacja i że liczą się wspaniałe projekty a nie realne plany do realizacji! Kraków ma stadion, rozbudowuje go cały czas, ma bardzo dużą bazę hotelową ( ustępuje tylko Warszawie i miastu Chorzów ) no i mia rozgłos i renomę w europie ale panowie Kaczyńscy i ich za przeproszeniem Pis nie zgodzą się na taką imprezę w Krakowie, bo i komuchy tu rządzą i mogłoby to się negatywnie odbić na Warszawie. Takie Euro bez Krakowa to ja pierdolę

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

Jakie zespoły są niby w Gdańsku czy Wrocławiu??
jesteś beznadziejny
:roll:

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Z punktu widzenia łodzianina, to Śląsk nie jest klubem przed którym należy padać na kolana. :P
Ale nie o tym był temat, więc skończmy klubowe przepychanki. :)
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
D-Wens
Wałkarz

Post autor: D-Wens »

A ja nadal chcę Euro w krakowie, a nie gdzieś gdzie nie ma wogóle stadionów, hoteli dróg

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

D-Wens pisze:A ja nadal chcę Euro w krakowie, a nie gdzieś gdzie nie ma wogóle stadionów, hoteli dróg
Dzisiaj coś w TV wspomnieli, że w 2012 ma zwiększyć się ilość występujących Państw w EURO. Czyli będą potrzebne 2 dodatkowe miasta. Wybrany już jest właśnie Kraków i kto wie, czy w Krakowie nie będzie budowany nowy stadion.

Pod koniec roku UEFA poda info czy zwiększą ilość uczestników czy nie :)

IMO - sam zdziwiony jestem, że Kraków został pominięty w wyborze podstawowych miast...

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

D-Wens pisze:A ja nadal chcę Euro w krakowie, a nie gdzieś gdzie nie ma wogóle stadionów, hoteli dróg
a co ma za znaczenie czy są? ja w Krakowie bylem, ba, nawet nocowalem 2minuty od Stadionu Wisly i tez nie ma jakichs rewelacji... owszem baza turystyczna i atrakcje turystyczne sa duze, ale czy tak duzo wieksze niz np we Wrocku czy Gdańsku? polemizowalbym...

co do stadionow drog itp, jak jest kasa, drogi i stadiony beda bardzo szybko, mozesz mi wierzyc bo wlasnie budowaniem sie zajmuje i w przyszlosci bede zajmowal, sam proces inwestycyjno-realizacyjny przy zapewnieniu odpowiednich srodkow finansowych, to pikuś

a srodki beda... starczy poczytac rozne artykuly

swoja droga, moim zdaniem Krakow i Chorzow sie tutaj najmizerniej prezentuja... http://sport.wp.pl/kat,37154,wid,882558 ... 932941.237

zakladajac ze wszsyktie obiekty beda do 2010 zrezalizowane..

p.s.
ja dzis slyszalem w tv, ze pod koniec roku ma byc podjeta decyzja o ew rozszerzeniu mistostrz do 24 druzyn, wtedy Polaka wystawi 6 stadionow, czyli Krakow automatycznie ma mecze, co prawda tylko grupowe ale zawsze... inna sprawa ze pomysl z 24 druzynami na chwile obecna ma male szanse zeby przejsc

p.s.2
slyszal ktos gdzies/ czytal, od kiedy bedzie mozna kupowac/ wpisaywac sie na listy rezerwacyjne :) bilety?
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, o 22:55 przez thurion, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

W Krakowie na 90% będzie Euro, więc nie panikuj.

Dobra, wiem że w Gdańsku i Wrocku są kluby, no ale sorry, w których ligach? My mamy 2 kluby w ekstraklasie, a nasze stadiony bardziej nadają się na targowiska jak stadion X-lecia, niż na poważną grę :? A na co wypasiony stadion miastu, w którym nie ma drużyny do gry na nim? Na cholerę wypasiony stadion na 50 tysięcy luda średniakowi z drugiej ligi? :?

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Ypsilanti pisze:Na cholerę wypasiony stadion na 50 tysięcy luda średniakowi z drugiej ligi? :?
Gotrek, ty chyba z krzesla spadles i lubisz ryzykowac wlasnym zyciem 8) :wink:

p.s.
powiedz mi jaka druzyna gra na codzien na Wembley :wink:

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Thurion co do biletów to zapewne z 8 miesięcy wcześniej będą rezerwacje. Z własnych doświadczeń radzę zamawiać bilety przez UEFA zapewne będą mieli możliwość rezerwacji Ticketów :D
Ja na 100% połakomię się na półfinał i finał + mecze grupowe naszych Orzełków.

Mam nadzieję, że PZPN nie odwali lipy jak z biletami na MŚ w Niemczech bo Ja np przez 3 miechy modliłem się żeby dostać bilet. Dodzwonić się do PZPN to tak jak złapać Otwartą Linię w grach w TV.
Całe szczęście dorwałem bilet na mecz Naszych z Niemcami ale musiałem po niego jechać do Zielonej Góry - bo nie chcieli mi go przesłać żenada.

ODPOWIEDZ