![Silenced :-#](./images/smilies/eusa_silenced.gif)
EURO 2012
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
pardon ![Silenced :-#](./images/smilies/eusa_silenced.gif)
![Silenced :-#](./images/smilies/eusa_silenced.gif)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
O jaki szok
Nie spodziewałem się tego. Myślałem że wygrają Włosi (naszych stawiałem na 2 miejscu) a tu tak niespodzianka. Mam nadzieję że wyrobimy się z budową tego wszystkiego bo narazie za dobrze to nie wygląda
A jak się uda to napewno pójdę chociaż na jeden mecz na Baltic Arena ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ja się cieszę. Polska tera dostanie kase z unii i na pewno zacznie budować stadiony. Wiem że będą rozgrywane mecze też w gdańsku a więc wreszcie jakiś normalny stadion zapewne wybudują w naszych okolicach.
Stadion idzie wybudować tak w 3 lata więc powinni sie wyrobić i już teraz w tym roku zacząc budować.
Stadion idzie wybudować tak w 3 lata więc powinni sie wyrobić i już teraz w tym roku zacząc budować.
Ale zajebioza ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Tylko wkurza mnie, że ten idiota Kropiwnicki olał Euro zupełnie i jako jedyne wielkie miasto (które w dodatku ma 2 drużyny w OE!! Jeszcze chyba tylko Kraków tak ma. Jakie zespoły są niby w Gdańsku czy Wrocławiu??
) nie robiliśmy nic w związku z Euro. Teraz przez min. 5 lat Łódź pójdzie w zupełną odstawkę, bo wszystko pójdzie w pozostałe 6 miast
Ehhh... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Tylko wkurza mnie, że ten idiota Kropiwnicki olał Euro zupełnie i jako jedyne wielkie miasto (które w dodatku ma 2 drużyny w OE!! Jeszcze chyba tylko Kraków tak ma. Jakie zespoły są niby w Gdańsku czy Wrocławiu??
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Stadion będzie w letniewie.Drwal pisze: Wiem że będą rozgrywane mecze też w gdańsku a więc wreszcie jakiś normalny stadion zapewne wybudują w naszych okolicach.
Ten stadion w Gdańsku to dla mnie plus numer jeden. Kurcze jak ja sie ciesze
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
I patrzbie jak optymistycznie. Jeżeli nie przejdziemy eliminacji na Euro 2008 to przejdziemy na 2012 z dziką kartą
Jednakże mam nadzieję że i do Austrii oraz Szwajcarii nasi pojadą ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
Ypsilanti pisze:Jakie zespoły są niby w Gdańsku (
jak to qrwa jakie !!! LECHIA GDAŃSK
http://lechia.net/index2.php
a widzieliscie wizualizacje baltic arena? bialo zielone krzeselka
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ale fakt ze super, dla mnie to dodaktowo supe robota
A mnie wpierdziela, że w polsce jest taka centralizacja i że liczą się wspaniałe projekty a nie realne plany do realizacji! Kraków ma stadion, rozbudowuje go cały czas, ma bardzo dużą bazę hotelową ( ustępuje tylko Warszawie i miastu Chorzów ) no i mia rozgłos i renomę w europie ale panowie Kaczyńscy i ich za przeproszeniem Pis nie zgodzą się na taką imprezę w Krakowie, bo i komuchy tu rządzą i mogłoby to się negatywnie odbić na Warszawie. Takie Euro bez Krakowa to ja pierdolęYpsilanti pisze:Ale zajebioza
Tylko wkurza mnie, że ten idiota Kropiwnicki olał Euro zupełnie i jako jedyne wielkie miasto (które w dodatku ma 2 drużyny w OE!! Jeszcze chyba tylko Kraków tak ma. Jakie zespoły są niby w Gdańsku czy Wrocławiu??) nie robiliśmy nic w związku z Euro. Teraz przez min. 5 lat Łódź pójdzie w zupełną odstawkę, bo wszystko pójdzie w pozostałe 6 miast
Ehhh...
Z punktu widzenia łodzianina, to Śląsk nie jest klubem przed którym należy padać na kolana.
Ale nie o tym był temat, więc skończmy klubowe przepychanki.![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale nie o tym był temat, więc skończmy klubowe przepychanki.
A licky boom boom down!!!
Dzisiaj coś w TV wspomnieli, że w 2012 ma zwiększyć się ilość występujących Państw w EURO. Czyli będą potrzebne 2 dodatkowe miasta. Wybrany już jest właśnie Kraków i kto wie, czy w Krakowie nie będzie budowany nowy stadion.D-Wens pisze:A ja nadal chcę Euro w krakowie, a nie gdzieś gdzie nie ma wogóle stadionów, hoteli dróg
Pod koniec roku UEFA poda info czy zwiększą ilość uczestników czy nie
IMO - sam zdziwiony jestem, że Kraków został pominięty w wyborze podstawowych miast...
a co ma za znaczenie czy są? ja w Krakowie bylem, ba, nawet nocowalem 2minuty od Stadionu Wisly i tez nie ma jakichs rewelacji... owszem baza turystyczna i atrakcje turystyczne sa duze, ale czy tak duzo wieksze niz np we Wrocku czy Gdańsku? polemizowalbym...D-Wens pisze:A ja nadal chcę Euro w krakowie, a nie gdzieś gdzie nie ma wogóle stadionów, hoteli dróg
co do stadionow drog itp, jak jest kasa, drogi i stadiony beda bardzo szybko, mozesz mi wierzyc bo wlasnie budowaniem sie zajmuje i w przyszlosci bede zajmowal, sam proces inwestycyjno-realizacyjny przy zapewnieniu odpowiednich srodkow finansowych, to pikuś
a srodki beda... starczy poczytac rozne artykuly
swoja droga, moim zdaniem Krakow i Chorzow sie tutaj najmizerniej prezentuja... http://sport.wp.pl/kat,37154,wid,882558 ... 932941.237
zakladajac ze wszsyktie obiekty beda do 2010 zrezalizowane..
p.s.
ja dzis slyszalem w tv, ze pod koniec roku ma byc podjeta decyzja o ew rozszerzeniu mistostrz do 24 druzyn, wtedy Polaka wystawi 6 stadionow, czyli Krakow automatycznie ma mecze, co prawda tylko grupowe ale zawsze... inna sprawa ze pomysl z 24 druzynami na chwile obecna ma male szanse zeby przejsc
p.s.2
slyszal ktos gdzies/ czytal, od kiedy bedzie mozna kupowac/ wpisaywac sie na listy rezerwacyjne
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, o 22:55 przez thurion, łącznie zmieniany 1 raz.
W Krakowie na 90% będzie Euro, więc nie panikuj.
Dobra, wiem że w Gdańsku i Wrocku są kluby, no ale sorry, w których ligach? My mamy 2 kluby w ekstraklasie, a nasze stadiony bardziej nadają się na targowiska jak stadion X-lecia, niż na poważną grę
A na co wypasiony stadion miastu, w którym nie ma drużyny do gry na nim? Na cholerę wypasiony stadion na 50 tysięcy luda średniakowi z drugiej ligi? ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Dobra, wiem że w Gdańsku i Wrocku są kluby, no ale sorry, w których ligach? My mamy 2 kluby w ekstraklasie, a nasze stadiony bardziej nadają się na targowiska jak stadion X-lecia, niż na poważną grę
Thurion co do biletów to zapewne z 8 miesięcy wcześniej będą rezerwacje. Z własnych doświadczeń radzę zamawiać bilety przez UEFA zapewne będą mieli możliwość rezerwacji Ticketów
Ja na 100% połakomię się na półfinał i finał + mecze grupowe naszych Orzełków.
Mam nadzieję, że PZPN nie odwali lipy jak z biletami na MŚ w Niemczech bo Ja np przez 3 miechy modliłem się żeby dostać bilet. Dodzwonić się do PZPN to tak jak złapać Otwartą Linię w grach w TV.
Całe szczęście dorwałem bilet na mecz Naszych z Niemcami ale musiałem po niego jechać do Zielonej Góry - bo nie chcieli mi go przesłać żenada.
Ja na 100% połakomię się na półfinał i finał + mecze grupowe naszych Orzełków.
Mam nadzieję, że PZPN nie odwali lipy jak z biletami na MŚ w Niemczech bo Ja np przez 3 miechy modliłem się żeby dostać bilet. Dodzwonić się do PZPN to tak jak złapać Otwartą Linię w grach w TV.
Całe szczęście dorwałem bilet na mecz Naszych z Niemcami ale musiałem po niego jechać do Zielonej Góry - bo nie chcieli mi go przesłać żenada.