1350 hajów

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
dżejdżej
"Nie jestem powergamerem"

1350 hajów

Post autor: dżejdżej »

rospiska zrobiona pod rewanż-mecz

commander: BSB koń z bardingiem SOM hełm fortuny

Mag: 2* DS

5 silver helms 2+ save, muzyk

5 silver helms 2+ save

5 silver helms 2+ save muzyk banner of ellyrion

6 dragon princes fcg war banner
czempion ma enchanted shield

4 rydwany

2 orły

chciałem żeby rospiska nie była wymaksowana

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

czemipon HE w dragonach może brać enchanted shielda?nie wydaje mi się.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

dżejdżej pisze: chciałem żeby rospiska nie była wymaksowana
No w sumie sie udało. Jeszcze można by chanellera i 2 lvl maga wrzucic. No i za orly bolce. Wywalić np. jednego dragona i silwerów. Wtedy by była wymaksowana ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

dżejdżej
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: dżejdżej »

w sumie nie takie głupie;)
nie mam nawet pomalowanych 3 piątek silverów no i mam tylko 5 dragonów

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

Reyki pisze:czemipon HE w dragonach może brać enchanted shielda?nie wydaje mi się.
Może.

Co do rozpiski to jest fajna ale chyba bym dał coś innego zamiast shielda czempionowi (oczywiście jeśli wejdzie w pkt) np +1 do LD (zajebiste w połaczeniu z bsb)

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Zaczynam twierdzić że ta armia jest przegięta(no może nie tak jak WE ale jednak).

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

A to Ci dopiero,he przegięte...popatrz na jednostki,ich układ i staty,zbuduj ew rospiskę i zobaczysz z czym jest ogromny problem,podpowiem tylko że nasz łucznik jest za 12 pkt,welficki też,dragon prins jeden kosztuje tyle co black knight na wypasie i wild rider,fast mamy taki sam co de,ale nasz jest w specialach,bolec nasz kosztuje 100,krasnoludzki ze stubbornem,4 obsługantami i 4 bs 65 no i jest w specach,no i połowa armii w 0-1,co za kretyn to wymyślił to niewiem.Ale na przedmoity typu arcane czy honory niepatrz bo możesz faktycznie stwierdzić że he są przegięte.

Paku
Oszukista

Post autor: Paku »

Jak na haje dobre, nawet chyba jak edziesz grał z drugimi wymaksowanymi hajami.

Ochrona magiczną jako tako masz, 2 tury się wybronić powinieneś.
Póżniej jak już dojedziesz do przeciwnika to wszystko zalaży od kostek :D :lol:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Belaner7 pisze:A to Ci dopiero,he przegięte...popatrz na jednostki,ich układ i staty,zbuduj ew rospiskę i zobaczysz z czym jest ogromny problem,podpowiem tylko że nasz łucznik jest za 12 pkt,welficki też,dragon prins jeden kosztuje tyle co black knight na wypasie i wild rider,fast mamy taki sam co de,ale nasz jest w specialach,bolec nasz kosztuje 100,krasnoludzki ze stubbornem,4 obsługantami i 4 bs 65 no i jest w specach,no i połowa armii w 0-1,co za kretyn to wymyślił to niewiem.Ale na przedmoity typu arcane czy honory niepatrz bo możesz faktycznie stwierdzić że he są przegięte.

:roll: armia jest bardzo dobra, princeska ma 18cali ruchu i 5WS, 100pkt za bolca to przyzwoita cena, jeszcze do przełknięcia, nie wiem dlaczego ostatnio tak narzekasz na te elfiki :(
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Post autor: Drwal »

Kosa pisze:
Belaner7 pisze:A to Ci dopiero,he przegięte...popatrz na jednostki,ich układ i staty,zbuduj ew rospiskę i zobaczysz z czym jest ogromny problem,podpowiem tylko że nasz łucznik jest za 12 pkt,welficki też,dragon prins jeden kosztuje tyle co black knight na wypasie i wild rider,fast mamy taki sam co de,ale nasz jest w specialach,bolec nasz kosztuje 100,krasnoludzki ze stubbornem,4 obsługantami i 4 bs 65 no i jest w specach,no i połowa armii w 0-1,co za kretyn to wymyślił to niewiem.Ale na przedmoity typu arcane czy honory niepatrz bo możesz faktycznie stwierdzić że he są przegięte.

:roll: armia jest bardzo dobra, princeska ma 18cali ruchu i 5WS, 100pkt za bolca to przyzwoita cena, jeszcze do przełknięcia, nie wiem dlaczego ostatnio tak narzekasz na te elfiki :(
Nie gram hujami :lol: ale princeski powinny mieć tą siłę 4 bo są drodzy w porównaniu z black knightem.
Ale przedprzed mówca narzekał na fasty że są w specialach. I co z tego?
i tak gra się na SH,a oni są przegieci bo mają 2+ save i są w corach

arandir
Wałkarz

Post autor: arandir »

świetnie...jedna przegięta jednostka w corach....no nie ma bata, te HE są zajebiście przegięte....

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

kosa ja nienarzekam,ja obalałem teorię tego że he są przegięte(bo nie są)wiadomo,princeski są ok,rydwany też mamy zajebiste,bolce i tak są w rospiskach,bo muszą,orełki również świetne,silvery w corach również super,ale nic z tego poza magią nie jest przegięte

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

wiem o co Ci chodzi, owszem oprócz magii to nic nie jest u nas przegiete ale to chyba dobrze?? Chociaż wolałbym przegietą piechotę zamaist magii, jakby tak to się zamieniło miejscami ;) ...
F.N.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Kosa jak chcesz przegieta piechote to moze zminisz armie? :) hmm.. nie wiem na co.. moze kraski - kawalerii przegietej nie maja.. no i magi tez im nie przegieli :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Gieta piechota,hmmmm VC,ew WE tam piechota jest nawet można powiedzieć gięta(gg,driady,ghule,wardancerzy.....)krasiowa też jest spox,można spróbować zagrać ofensem.

arandir
Wałkarz

Post autor: arandir »

jak przegięta piechota to proponuje mroczne elfiaki :P

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

ale ja chce HE i nie wymyślam, bo fluffowo to mają dobra piechote, tak to mozecie mówić graczowi dwarfickiemu, który pragnie grać na kawie ;)
F.N.

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Grać będziesz jak chcesz,ale niezmienisz faktu że helficka piechota to plew,tak samo gra na smoku jest słabsza niż 4x4 czy słoneczny patrol,ale ja lubie smoka inim z regóły gram,będąc w świadomości że to niejest najlepsze rozwiązanie

ODPOWIEDZ