Dawno już szczury nie grały w "otwarte" karty z imperium(czytaj- nie wylazły z kanałów jako regularna armia). Przydało by się pocisnąć cholernych sigmarytów(bretońców zresztą też, krasnali zaś nie trzeba,bo i tak nic już prawie nie mają

Jakoś nigdy nie interesowało mnie co mówią impotenci.Grazbird pisze:"Za każdym razem jesteśmy coraz blizej zwycięstwa, ostatnim razem brakowało już tyci tyci."
tak zwykle mówią impotenci
Popieram!Jakoś nigdy nie interesowało mnie co mówią impotenci.
Znając życie to ta kampania będzie kolejną rozwałką Imperium z Chałasem. I mogla by się skończyć podziałem państwa ludzików na trzy regiony, Północny wschód Chaos, Południowy wschód Wampiry, a reszta Skaveny i wszyscy tłuką się miedzu sobą to byl by dopiero klimat i temat na nowe kampanie w Battlu. A Imperium myśle, że nikt nie tęsknił by za walką z 4 działami na stole.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Tylko kto nim ostatni był ... w Storm of Chaos ... bo Valten niby był wybrańcem Sigmara, ale Archaon go sklepał jak chciał.Przyjdzie jakiś przenajświętszy mąż i spuści łomot wszystkim dookoła.
Oi,Mac pisze: Natomiast do tego opisu nader dobrze pasuje Grimgor Ironhideale raczej nie nazwałbym go święty mężem kraju walczącym w obronie uciśnionych
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash