elfka update 20 listopada (slabe foty, ale są;/)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
elfka update 20 listopada (slabe foty, ale są;/)
wczesny wip
na razie tylko skóra zrobiona (oprócz brzucha, uszu i przodu nóg)
powiedzcie co o niej sądzicie jak na razie
na razie tylko skóra zrobiona (oprócz brzucha, uszu i przodu nóg)
powiedzcie co o niej sądzicie jak na razie
Ostatnio zmieniony 20 lis 2009, o 15:40 przez loler, łącznie zmieniany 1 raz.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jak na razie zapowiada się bardzo fajnie
Jaka to skala?
Jaka to skala?
Ja bym poszedł w większe kontrasty Może to wina foty ,ale wygląda trochę płasko
p.s-Widać "walkę" z oczami
p.s-Widać "walkę" z oczami
co masz na myśli?p.s-Widać "walkę" z oczami
a co do kontrastów to nie chcę robić za dużych. Taka skóra moim zdaniem wygląda naturalnie... no ale to tylko moje zdanie;p
Ale powiem też że w realu wygląda to lepiej, fotki robiłem przy słabym świetle, musiałem je doświetlać w programie...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Fajna dupa
Malowanie jak na razie b.fajne. czekam na kolejne etapy.
Malowanie jak na razie b.fajne. czekam na kolejne etapy.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
dobrze że się rozwijasz. nie mniej, myślę że większe kontrasty na jej wielkich pośladkach się przydadzą.
overall- b. ładnie.
overall- b. ładnie.
Figurka pochodzi z zupełnie nowej linii erotycznych modeli 21st Century Pinups.Ignis pisze:Mnie się bardzo podoba, skóra wygląda na taką delikatną, idealna dla elfki swoją drogą fajny ,model. co ta za firma?
Mylisz się kolego. Skala to 32 mm oficjalnie. Miałem ją w rękach, zmierzyłem nawet i nie przekracza 30 mm. Żadne 54 nie wchodzi w rachubęvanswirr pisze:Oj, sporo większa. to filigranowy model, ale w skali 54 mmloler pisze: taka co warhammer mniej więcej
@ Szemkel: reka jest, z "stuffem", czyli taką fajną różdżką.
Jak Loler będzie chciał, to zamieści Wam foto podglądowe w pierwszym poście.
@ Loler: pisałem już Ci, mnie się bardzo podoba, szczególnie skóra na pośladkach, ale Ty wiesz już co.
jak się nie trudno domyślić, model malowany na moje zlecenie. Jeśli ktoś by chciał taką samą maguskę to życzę powodzenia, bo ciężko ten model (narazie) dostać w Polsce, chyba że znajdzie się jakiś nowy dystrybutor.
Czekamy na nowe fotki i postępy.
pozdrawiam
dzięki za komentarze.
2.rozjaśnienia białym na najbardziej doświetlonych miejscach
3.cienie glazowane bleached bonem z dwarf fleshem aż do czystego dwarf flesha
4.w paru miejscach (np na policzkach i piersiach) glazy red gorem
5. w najciemniejszych miejscach glazy z dwarf flesha + regal blue + red gore
a zdjęcie rączki dam niedługo (pewnie nie dzisiaj ale w najbliższych updatach)
1.jako baza bleached bone na całośćMożna prosić mniej więcej o przepis na jej wykonanie ?
2.rozjaśnienia białym na najbardziej doświetlonych miejscach
3.cienie glazowane bleached bonem z dwarf fleshem aż do czystego dwarf flesha
4.w paru miejscach (np na policzkach i piersiach) glazy red gorem
5. w najciemniejszych miejscach glazy z dwarf flesha + regal blue + red gore
jak dla mnie to może być i malusieńka skrzatka w skali 100 milimetrowej model ma trochę ponad 30mm dla mnie to się liczyOj, sporo większa. to filigranowy model, ale w skali 54 mm
a zdjęcie rączki dam niedługo (pewnie nie dzisiaj ale w najbliższych updatach)
Ja mam ja na półce. Proporcje jak dla mnie wskazują , że jest to model mocno przyduży jak na 32 mm. I tak ją oceniam, nie pasuje absolutnie do modeli w skali 32 mm. Ale to moje osobiste odczucie. Ale zobaczymy po następnych modelach, barbarzyńskiej panience i pani katowej.
update!
zdjęcia takie nie za fajne;/ ale widać co i jak. Trochę się kolory nie zgadzają, pończochy są bardziej zielonkawe. NMM zrobiony na razie na piersiach, obok stóp i na tych kwiatkach na brzuchu. Reszta to podstawowy kolor. Rękaw też nie tknięty.
i podstawka jak na razie
motylek będzie na jednej z gałązek przymocowany.
PS
zrobiłem sobie na szybko, dla zabawy chaos lorda z commandera do space marines z Assault on black reach. Pomaluję go po tej elfce chyba.
zdjęcia takie nie za fajne;/ ale widać co i jak. Trochę się kolory nie zgadzają, pończochy są bardziej zielonkawe. NMM zrobiony na razie na piersiach, obok stóp i na tych kwiatkach na brzuchu. Reszta to podstawowy kolor. Rękaw też nie tknięty.
i podstawka jak na razie
motylek będzie na jednej z gałązek przymocowany.
PS
zrobiłem sobie na szybko, dla zabawy chaos lorda z commandera do space marines z Assault on black reach. Pomaluję go po tej elfce chyba.
Fajny klimat ma ta elfka, fraktura jak rzeźba.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: