na razie tylko skóra zrobiona (oprócz brzucha, uszu i przodu nóg)
powiedzcie co o niej sądzicie jak na razie
![Obrazek](http://img121.imageshack.us/img121/6016/soskais.jpg)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
co masz na myśli?p.s-Widać "walkę" z oczami
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Figurka pochodzi z zupełnie nowej linii erotycznych modeli 21st Century Pinups.Ignis pisze:Mnie się bardzo podoba, skóra wygląda na taką delikatną, idealna dla elfkiswoją drogą fajny ,model. co ta za firma?
Mylisz się kolego. Skala to 32 mm oficjalnie. Miałem ją w rękach, zmierzyłem nawet i nie przekracza 30 mm. Żadne 54 nie wchodzi w rachubęvanswirr pisze:Oj, sporo większa. to filigranowy model, ale w skali 54 mmloler pisze: taka co warhammer mniej więcej
1.jako baza bleached bone na całośćMożna prosić mniej więcej o przepis na jej wykonanie ?
jak dla mnie to może być i malusieńka skrzatka w skali 100 milimetrowejOj, sporo większa. to filigranowy model, ale w skali 54 mm