MASTERMIND - Challenger w Gdańsku, 21-22 kwietnia

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

thurion pisze: a jak nie to nikt plakal nie bedzie :) malowanie oceni ktos mniej kontrowersyjny przynajmniej :P moze Kowal z Kasią np ;)

Ja nie mam nic przeciwko ;) Mloda pamietaj z jakiego studia jestes i kto do niego tez nalezy :wink: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Kowal
Mudżahedin

Post autor: Kowal »

Oceniać będzie Gajowy i Janek od czterdziestkowiczów ;) A jak będzie trzeba walczyć o challengera i Gajowy będzie grał (pamietajcie o wzieciu armi :wink: ), to malowanie oceni Janek z Wladim pewnie.

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

ale fajno nie wiedzialem ze bede ocenial armie, wezme cos do grania w zapasie :)

Awatar użytkownika
Mapet
Falubaz

Post autor: Mapet »

z jednej strony bardzo fajnie, że jest tyle punktów za malowanie... z drugiej mam dylemat czy isc na piwo z kolegami czy siedziec i malować :cry:

mam jednak nadzieję, że ocena hobbistyczna z racji znaczącej liczby punktów bedzie potraktowana troche poważniej ... a nie jak to ma zwykle miejsce...że chodzi sobie ktoś i ocenia podczas gry... gdy armia jest juz w połowie zdjęta ze stołu i leży gdzieś w pudełku

Awatar użytkownika
Kowal
Mudżahedin

Gajowy, a na gg czasem wchodzisz ? :>

UWAGA !! BARDZO WAŻNE !!

Niech każdy, kto chce nocować z soboty na niedziele na sali da mi znać - muszę poinformować szkołę, ile dokładnie osób bedzie nocowało na sali. Mówie tu oczywiście o osobach z Trójmiasta ( w tym Wejherowa :P ), osoby przyjezdne zaliczam od razu na listę nocujących :)

Oczywiście skrzynka na tlenie mi się nie chce otworzyć i jest czasowo niedostępna. Tak to jest, jak się wysyła zgłoszenia na ostatnią chwile :/

Pozdrawiam,
Kowal

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Post autor: Drwal »

Ja tam pojade na chate i przyjada nazajutrz tylko bym prosił żeby ktoś zaopiekował się moimi figsami bo nie chcem ich 2x wozić. Czy mógłbym na kogoś liczyć?

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

na gg jestem zazwyczaj niewidoczny

pisac i mowic o co chodzi, pewnie odpisze :)

Awatar użytkownika
Jaro
Chuck Norris

Post autor: Jaro »

Dobra Dzik, to ja bym się pisał na tą salkę i 2 kroxy, ewentualnie gdybyś jeszcze miał unit 20 saurus warriorów z fcg to byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dzia.

Awatar użytkownika
Jaro
Chuck Norris

Post autor: Jaro »

Dobra Dzik, to ja bym się pisał na tą salkę i 2 kroxy, ewentualnie gdybyś jeszcze miał unit 20 saurus warriorów z fcg to byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dzia.

Awatar użytkownika
Kowal
Mudżahedin

UWAGA !!

Jeśli ktoś z trójmiasta chce nocować w nocy na sali a nie dał mi o tym znać, to będzie musiał zapłacić dodatkowe 5 złotych.

Jeszcze dzis można dać mi znać o chęci noclegu, jutro daję liste z osobami nocującymi do szkoly i osoby z poza niej będą płaciły za nocleg ;) . Oczywiście osoby przyjezdne jak zaznaczałem nie mają tego problemu ;) .

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

A jakie warunki są oferowane ?? Tzn. podłoga, materace czy co ?? Bo jeśli standard turniejowy, to już się przetelepię w dwie strony SKMem do domu :D

Awatar użytkownika
Asarnil
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Asarnil »

Pytanko - jak wygląda parking przy szkole? Jest jakoś ogrodzony?

Awatar użytkownika
badyl
Chuck Norris

Post autor: badyl »

nie wiem czy bede:/ troche inaczej sie weekend moze potoczyc, o rozpisce mi dopiero przypomnieli a nie mam w robocie nawet jak ulozyc

co do parkingu w tym miejscu to jest ogrodzony, nie wiem czy brame zamykaja na noc, ale pewne jest to, ze radia itp. gina tam bardzo regularnie, informacja 100% autentyczna

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Trojmiasto na wlasnego challengera nie przyjsc - powiem tylko tyle - plewicie ;) 5 grajacych z Bydzi bedzie na pewno , no i Gajowiec jako sedzia , moze tez gracz...

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Ziemko pisze:Trojmiasto na wlasnego challengera nie przyjsc - powiem tylko tyle - plewicie ;) 5 grajacych z Bydzi bedzie na pewno , no i Gajowiec jako sedzia , moze tez gracz...
wkurzaj mnie dalej :evil: gdyby to ode mnie tylko zależało to bym leciał w podskokach na ten turniej ](*,)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Kiedy Ziemko ma absolutną rację. Ja też jestem zdania, że nie być na swoim domowym turnieju, do tego organizowanym przez własny klub to plewienie. Matura, niematura - można przyjść. Ja już parę razy przed egzamami na mastera jechałem :) Teraz się szykuje wycieczka do Gorzowa przed obroną :lol:

Awatar użytkownika
badyl
Chuck Norris

@Ziemko, moj swiat sie na WH nie konczy, etap 100% obecnosci na regionalnych turniejach jest juz za mna

@Scimi, jw + przy maturach i egzaminach to mozna duzo rzeczy robic, de facto jak sie chce to mozna miec co tydzien caly tydzien wolny, nie jestem czlonkiem zadnego klubu, jak kiedys bylem to jakos niewiele mi to dawalo, nie czuje sie jakos rowniez tak zaangazowany ani zintegrowany ze srodowiskiem 3miejsckiego WH zeby uznac ten turniej za moj domowy

ewentualne uwagi prosze zglaszac do najblizszej sciany;]
pozdr

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Badyl czy ja pije bezposrednio do Ciebie ?? Tak ogolnie sobie powiedzialem , bo dziwi mnie , ze jeden z wiekszych osrodkow wfb w Polsce ma problemy , zeby ok 30 graczy zwolac...

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

No problemu tu są - i właśnie co poradzić :(

Ja też nie pisałem akurat do ciebie :)

Awatar użytkownika
badyl
Chuck Norris

ale akurat po moim poscie piszecie... 8)
a ludzi malo bo wszyscy w anglii siedza;]

ODPOWIEDZ