TW 11 - Płock - 1555 BP+R
Re: TW 11 - Płock - 1555 BP+R
tak, co 150
cwartki, sztandary, generalowie po 100
chcialem napisac, ze glupi ten format, ze WoCe nie chca mi sie nijak sensownie zmiescic w tej punktacji i ze jak mnie nie nawiedzi blyskotliwa idea, to bede demonami (ktore idealnie sie w punktacje mieszcza). Tyle malkontenctwa
.:prawdziwy mężczyzna nie je miodu tylko żuje pszczoły:.
Jak to nie chcą? Mi się mieści 2 siepaczy, caddy,2 regony knechtów, hellenka, 2 fasty na niezłym geście i 5 piątek psów Armia jak się patrzy. Prawda jest taka, że właśnie elegancko się mieści wszystko. No, chyba, że ktoś nie może grać bez demonicznych koleżków z AS 0+, wtedy rzeczywiście WoCh się nie mieściataman pisze:chcialem napisac, ze glupi ten format, ze WoCe nie chca mi sie nijak sensownie zmiescic w tej punktacji i ze jak mnie nie nawiedzi blyskotliwa idea, to bede demonami (ktore idealnie sie w punktacje mieszcza). Tyle malkontenctwa
mysle ze rozsądniej by bylo jakby sztandary i generał bylo po 75 pkt. na te punkty wydaje sie lepiej.Gobo pisze:tak, co 150
edit no i oczywiscie cwiartki ;]
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 16 lis 2009, o 13:28 przez Aldean, łącznie zmieniany 1 raz.
Twoja wizja rozpiski mnie nie przekonuje, ale pomogła mi wyklarowac moja wlasna thxtomekjar pisze: Jak to nie chcą? Mi się mieści 2 siepaczy, caddy,2 regony knechtów, hellenka, 2 fasty na niezłym geście i 5 piątek psów Armia jak się patrzy. Prawda jest taka, że właśnie elegancko się mieści wszystko. No, chyba, że ktoś nie może grać bez demonicznych koleżków z AS 0+, wtedy rzeczywiście WoCh się nie mieści
Polecam się na przyszłośćataman pisze:Twoja wizja rozpiski mnie nie przekonuje, ale pomogła mi wyklarowac moja wlasna thxtomekjar pisze: Jak to nie chcą? Mi się mieści 2 siepaczy, caddy,2 regony knechtów, hellenka, 2 fasty na niezłym geście i 5 piątek psów Armia jak się patrzy. Prawda jest taka, że właśnie elegancko się mieści wszystko. No, chyba, że ktoś nie może grać bez demonicznych koleżków z AS 0+, wtedy rzeczywiście WoCh się nie mieści
I z ciekawości: jest możliwość przekonania się co to za wizja się u Ciebie wyklarowała, czy dopiero w Płocku się okaże? Jak coś to czekam z niecierpliwością na PMkę
Dopisz mnie Gobo do listy. Tak wstępnie na 70% przyjadę do Was znowu, A że nowe skaveny dziurawy mają podręcznik to tym razem wezmę sobie klimatyczne demony
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
PMka poszla.tomekjar pisze: I z ciekawości: jest możliwość przekonania się co to za wizja się u Ciebie wyklarowała, czy dopiero w Płocku się okaże? Jak coś to czekam z niecierpliwością na PMkę
A Gobo pewnie teraz wymysli tajne rozpiski na turnieju
- Orkgrinder
- Wałkarz
Flaszki nie wypaliły, ale przyjeżdżam :P
- Jacek_Azael
- Masakrator
Dobrze, że rozpy nie wysłałem jeszcze, bo widzę, że trzeba zmiany jakieś podszykować, bo o ile wcześniej zgłoszeni byli gracze z lajtowymi armiami (no, były tam DE i Lizzie, ale bez DoC i VC) to teraz widzę, że jednak parę osób chce wygrać turniej na poziomie trudności Easy
Także czuję iż Aethersword trzeba będzie zdjąć znad kominka i dać jakiemuś Egzaltedowi, żeby dziarsko nim machał...
Także czuję iż Aethersword trzeba będzie zdjąć znad kominka i dać jakiemuś Egzaltedowi, żeby dziarsko nim machał...
Ja nie chcę wygrać na easy. Zabieram demony bo nie chcę być postrzegany przez pryzmat wypowiedzi moich skaveńskich braci.
"O zobacz go, zaraz mi będzie chciał uruchamiać stormbanner pięć razy, zrobi mi wężyk slavów i będzie zjadał co rundę tego samego tokena"
Atmosfera od razu nie teges.
A tak postawię demoniaki na stole i wszystko wiadomo.
"O zobacz go, zaraz mi będzie chciał uruchamiać stormbanner pięć razy, zrobi mi wężyk slavów i będzie zjadał co rundę tego samego tokena"
Atmosfera od razu nie teges.
A tak postawię demoniaki na stole i wszystko wiadomo.
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
Nie bidze mial zaprawy i nie jedzie .Wilqu pisze: Bardzo wstępnie możesz dopisać Dzume VC Kutno jak bidze mial dzień wczesnej zaprawę z pól litra na bańkę to pojedzie....Bo po trzeźwemu nie gra;p
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]