@ Sposob malowania
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
@ Sposob malowania
Witam ! Zauważyłem ,ze większość HE jest malowana w standardowe barwy GW , czy zna ktos jakis ciekawy schemat lub posiada swoja wlasna koncepcje ?? Przyznam ze w podstawowych kolorach wygladaja troche tandetnie ... Z gory dzieki i pzodrawiam
Siala la murzyn nam gra!
- Master of reality
- Oszukista
Ja zamiast błękitu używam pomarańczy i czerwieni
I sold my soul for rock'n roll
ja tez tak maluje - dodatki jedynie robie niebieskie no i swormastarzy ciuszki niebieskie za to kity na hełmach płomienne (zbroje srebrne i zlote wykonczenia)Master of reality pisze:Ja zamiast błękitu używam pomarańczy i czerwieni
- Master of reality
- Oszukista
Ale można było wrzucić to pytanie do Galerii a nie zakładać nowy temat
BTW witamy nowego forumowicza
BTW witamy nowego forumowicza
I sold my soul for rock'n roll
ja maluje na szaro-pomarańczowo (wyciągając do białego i żółtego) oraz daje dużo złota - armia jak najbardziej ognista
BIAŁY!!!! zbroje albo w mitryl albo standardowo w metal.. do tego Żółty (brońcie mnie przed złotem..) i pomarańczowy taka main koncepcja
ogólnie jestem za kolorową armią, wszak Ulthuan to nie jedno niepodzielne królestwo. Jest bardziej jak United Kingdom czyli takie brytole podzielone na Anglię, Walię, Irlandię i Szkocję. Tak też my mamy Caledor, Nagarythe, Chrance, Tiranoc etc..
Moim zdaniem każda z tych krain ma swoje oddzielne barwy. i najładniej wygladają no ale kasa na farbki po drzewem nie leży.. ale wyobraźcie sobie tych WL w soczystej zieleni i bieli.. SW w posępnej czerni i szarości.. Bogaty w królewskie barwy czerwieni i złota Caledor. mmmmm
to jest to!
ogólnie jestem za kolorową armią, wszak Ulthuan to nie jedno niepodzielne królestwo. Jest bardziej jak United Kingdom czyli takie brytole podzielone na Anglię, Walię, Irlandię i Szkocję. Tak też my mamy Caledor, Nagarythe, Chrance, Tiranoc etc..
Moim zdaniem każda z tych krain ma swoje oddzielne barwy. i najładniej wygladają no ale kasa na farbki po drzewem nie leży.. ale wyobraźcie sobie tych WL w soczystej zieleni i bieli.. SW w posępnej czerni i szarości.. Bogaty w królewskie barwy czerwieni i złota Caledor. mmmmm
to jest to!
Niech ten wątek umrze w spokoju.
Jest już temat o malowaniu HE.
Jest już temat o malowaniu HE.