@ Sposob malowania
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
@ Sposob malowania
Witam ! Zauważyłem ,ze większość HE jest malowana w standardowe barwy GW , czy zna ktos jakis ciekawy schemat lub posiada swoja wlasna koncepcje ?? Przyznam ze w podstawowych kolorach wygladaja troche tandetnie ... Z gory dzieki i pzodrawiam
Siala la murzyn nam gra!
- Master of reality
- Oszukista
Ja zamiast błękitu używam pomarańczy i czerwieni
I sold my soul for rock'n roll
ja tez tak maluje - dodatki jedynie robie niebieskieMaster of reality pisze:Ja zamiast błękitu używam pomarańczy i czerwieni
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- Master of reality
- Oszukista
Ale można było wrzucić to pytanie do Galerii a nie zakładać nowy temat
BTW witamy nowego forumowicza![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
BTW witamy nowego forumowicza
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
I sold my soul for rock'n roll
ja maluje na szaro-pomarańczowo (wyciągając do białego i żółtego) oraz daje dużo złota - armia jak najbardziej ognista ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Obrazek](http://i46.tinypic.com/pq4n7.jpg)
BIAŁY!!!! zbroje albo w mitryl albo standardowo w metal.. do tego Żółty (brońcie mnie przed złotem..) i pomarańczowy taka main koncepcja
ogólnie jestem za kolorową armią, wszak Ulthuan to nie jedno niepodzielne królestwo. Jest bardziej jak United Kingdom czyli takie brytole podzielone na Anglię, Walię, Irlandię i Szkocję. Tak też my mamy Caledor, Nagarythe, Chrance, Tiranoc etc..
Moim zdaniem każda z tych krain ma swoje oddzielne barwy. i najładniej wygladają
no ale kasa na farbki po drzewem nie leży.. ale wyobraźcie sobie tych WL w soczystej zieleni i bieli.. SW w posępnej czerni i szarości.. Bogaty w królewskie barwy czerwieni i złota Caledor. mmmmm
to jest to!![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
ogólnie jestem za kolorową armią, wszak Ulthuan to nie jedno niepodzielne królestwo. Jest bardziej jak United Kingdom czyli takie brytole podzielone na Anglię, Walię, Irlandię i Szkocję. Tak też my mamy Caledor, Nagarythe, Chrance, Tiranoc etc..
Moim zdaniem każda z tych krain ma swoje oddzielne barwy. i najładniej wygladają
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
to jest to!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Niech ten wątek umrze w spokoju.
Jest już temat o malowaniu HE.
Jest już temat o malowaniu HE.
![Obrazek](http://i46.tinypic.com/pq4n7.jpg)