STRATEGICON 14.11.2009r. Wrocław, turniej klasy Master
Re: STRATEGICON 14.11.2009r. Wrocław, turniej klasy Master
To ja ci powiem, że grając WE skilla nie potrzeba... bo nie ważne czy go masz czy nie i tak nimi niewiele ugrasz. Taka smutna prawda. Jak się teraz rozchulają nowe szczury to już kompletnie dupa będzie blada. Bo co chcesz zrobić leśniakami na 2 abominacje? Jest tylko jedna rzecz. Kładziesz się i płaczesz.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
jest tylko jedno wyjscie na demony...
co do szczorkow top bez paniki.
z kazdym daje sie rade i wcale tak kiepsko mi nie idzie znowoz...
moj sojusznik to DE i pragne zaznaczyc ze zupelnie inne niz standard turniejowy... brak hydry/bolcow/mengili...
co do szczorkow top bez paniki.
z kazdym daje sie rade i wcale tak kiepsko mi nie idzie znowoz...
moj sojusznik to DE i pragne zaznaczyc ze zupelnie inne niz standard turniejowy... brak hydry/bolcow/mengili...
Ostatnio zmieniony 17 lis 2009, o 17:37 przez bigpasiak, łącznie zmieniany 1 raz.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
no offence, po prostu krzyczenie o skillu na zakończenie turnieju jest nie na miejscu,Niby jak ją traktowałem?
Jeżeli chcesz powiedzieć że grając WE nie potrzeba skilla to nie komentuje.
Nie gram DE i nie mam około 100 strzałów na turę, w mojej armii jest około 50 strzałów czyli szału nie ma. Ja swojej armii nie wybrałem pod kątem skuteczności, wybrałem bo mi się podoba, sojusznika wybrałem takiego który mi pasował do koncepcji
wybrałeś armie w klimacie i takie jakie lubisz - twój wybór, ja zagrałem w tym sezonie dwa mastery woodami, więc teraz wziąłem sobie coś mocniejszego, chyba nie masz mi tego za złe?
Może organizacja powinna zbanować w zasadach kompozycji sojusz danonów ze wszytkim i w singlu.
być może niewłaściwie zinterpretowałeś moje posty. Od skilla się odżegnywałem, nikomu go nie odmawiałem, narzekałem na monotematyczność - w battlu jest kilkanaście armii ale na turniejach są 2 które się liczą (VC już nie tak bardzo). Jakoś nie wierzę żeby ludzie lecieli na klimat demonów (przynajmniej nie w takiej ilości).Lukaszxx pisze:no offence, po prostu krzyczenie o skillu na zakończenie turnieju jest nie na miejscu,Niby jak ją traktowałem?
Jeżeli chcesz powiedzieć że grając WE nie potrzeba skilla to nie komentuje.
Nie gram DE i nie mam około 100 strzałów na turę, w mojej armii jest około 50 strzałów czyli szału nie ma. Ja swojej armii nie wybrałem pod kątem skuteczności, wybrałem bo mi się podoba, sojusznika wybrałem takiego który mi pasował do koncepcji
wybrałeś armie w klimacie i takie jakie lubisz - twój wybór, ja zagrałem w tym sezonie dwa mastery woodami, więc teraz wziąłem sobie coś mocniejszego, chyba nie masz mi tego za złe?
Może organizacja powinna zbanować w zasadach kompozycji sojusz danonów ze wszytkim i w singlu.
Ale to i tak jałowe gadanie...
Na singlach dużo radości sprawia mi wygrana z takimi demonami, szczególnie jeżeli właśnie dzięki temu nie wygrywają turnieju
Co do abonów - najgorsze jest jego 360 stopni widzenia... to rzeczywiście ciężka dupa, już teraz ze skavenami nie było róźowo, a teraz potaniała piechota i doszło coś takiego, plus jest taki że można już do nich podchodzić(ratlingi nie działają tak strasznie)
LeżęDla pokerowców - jesteście kolejnymi osobami które przekonały sie że nie trzeba mieć dobrej karty, by zgarniać pule na ALL in
Ja chcę z wami zagrać w pokera
Następny master --> B-S, 0,25zł/0,50zł aby za bardzo nie szalec może być? Max. buyin 50zł.
Dajcie znać to przyrządy do gry zagbiorę.
Spoko turniej, naprawdę udany Gratulacje dla zwycięzców oraz dla orgów za organizację Dzięki przeciwnikom za luźne i bezstresowe bitwy, szczególnie dla Śmiecha, Bladego i Gobosa oby takich więcej
IMHO test był naprawdę spoko
IMHO test był naprawdę spoko
Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
Dla tych co prosili, prz okazji wysłania wyników od razu zrzuciłem ranking armii:
1.DOC/DE
2.DOC/DE
3.DOC/DE
4.OK/LIZ
5.DOC/DE
6.BRE/DF
7.WE/DE
8.DOC/DE
9.DOC/LIZ
10.SK/BRE
11.DOC/HE
12.DOC/EMP
13.DE/LIZ
14.DOC/WOC
15.DE
16.VC/WOC
17.LIZ
18.DOC/SK
19.DE/EMP
20.DOC/DE
21.DOC/DE
22.WE/DE
23.WOC/DE
24.LIZ/WOC
25.DOC/SK
26.OG
27.WE
28.VC
29.DF/OG
30.HE
31.VC
32.DOC/SK
33.HE/DE
34.VC
35.BRE/DF
36.TK
37.DF/DOW
38.LIZ
39.OG/HE
40.VC
41.DE
42.BRE/DF
43.WOC
44.OG/SK
45.VC
46.VC/TK
47.VC/EMP
48.WoC/WE
49.WOC
50.TK
1.DOC/DE
2.DOC/DE
3.DOC/DE
4.OK/LIZ
5.DOC/DE
6.BRE/DF
7.WE/DE
8.DOC/DE
9.DOC/LIZ
10.SK/BRE
11.DOC/HE
12.DOC/EMP
13.DE/LIZ
14.DOC/WOC
15.DE
16.VC/WOC
17.LIZ
18.DOC/SK
19.DE/EMP
20.DOC/DE
21.DOC/DE
22.WE/DE
23.WOC/DE
24.LIZ/WOC
25.DOC/SK
26.OG
27.WE
28.VC
29.DF/OG
30.HE
31.VC
32.DOC/SK
33.HE/DE
34.VC
35.BRE/DF
36.TK
37.DF/DOW
38.LIZ
39.OG/HE
40.VC
41.DE
42.BRE/DF
43.WOC
44.OG/SK
45.VC
46.VC/TK
47.VC/EMP
48.WoC/WE
49.WOC
50.TK
po prostu wszyscy najlepsi gracze wzieli demony, bo lizzardy mało kto ma pomalowane szczury wyszły tydzień za późno, jednoczesnie topowi gracze VC (Furion,Barb,Szwedow,Holan) się nie pojawili vc-tami.
Dodatkowo pare armi jak TK,HE są słabsze na małe punkty niż duże. Dlatego mieliśmy dominację dwóch a nie pięciu+ armi. Bez paniki.
Dodatkowo pare armi jak TK,HE są słabsze na małe punkty niż duże. Dlatego mieliśmy dominację dwóch a nie pięciu+ armi. Bez paniki.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Żaba pisze:
...
trzeba coś zrobić z DOCH.
...
Kiedyś nad tym sie zastanawiałem nad czymś takowym i wykminiłem by (zlinczujecie mnie za to) przywrócić im breaka z 6. edycji, lub by byłobardziej rozrywkowo Danony tylko jednego boga - przynajmnniej była by różnorodność.
Tylko prosze nie po twarzy
Co do Pokera - Oskarze - daje sobie rękę uciąć że w Białym jak będziemy grać to już tej passy nie będę miał.
Dla tych najbardziej zainteresowanych podam best sytuacje z gry:
Zazynam mając na ręku dwie dwujeczki
Na stole pojawiły sie bodajże Król i Walecik, później doszedł bodajze As
z 8 osob zostałem tylko ja Xet i bodajże Loki (mam nadzieje że nie pomyliłem).
Doszła 4 karta= chyba 8
Loki sie wysypał
Xet All in
W puli z 40zł
Ja że miałem z czego to postanowiłem wejść - w końcu dwie dwujeczki to nie tak źle, a może coś dojdzie.
No i Xet pokazuje karty: Król i Walet = skurkowany , ma dwie pary
Już sie chłopak cieszy bo ma 2 pary i to wyższe.
Odkrywamy 5 karte - i co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DWÓJKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I Śmiechu po wielkim szcukenie od Dimitra i Oscara patrzy na smutną mine Xeta i zabiera z uśmiechem na ustach całą pule
Żałuje że w tedy nie wypłaciłem.
Pozdro.
- Andy Schleck (Mati)
- "Nie jestem powergamerem"
noo Loki .Loki to mój ziomek z którym jestem mylony.można by nawet pomyślć ,że jesteśmy podobni gdyby nie różnica ~50kg.a to co robiłeś rozjebało mnie.all in z każdą możliwą kartą.do tego przez prawie godzinę skutecznie.
Gdzie jest EIS?
Smiechu jest niezniszczalny ! Mam jednak prostą teorie na jego sukcesy :
Smiechowi pomylilo się po prostu słowo FOLD z CALL i zawsze czy to all in , czy nie, czy miał słabe czy mocno słabe karty dawal CALL
Pózniej wszystko działo się samo
proste
Smiechowi pomylilo się po prostu słowo FOLD z CALL i zawsze czy to all in , czy nie, czy miał słabe czy mocno słabe karty dawal CALL
Pózniej wszystko działo się samo
proste