Najwidoczniej niektórzy myślą nielogicznieKefas pisze:no byłoby to nawet nielogiczne gdyby w tych 6" mogąc wykorzystać rank bonus od monków zdawali stubborn na swoim ld

Moderator: Hoax
Najwidoczniej niektórzy myślą nielogicznieKefas pisze:no byłoby to nawet nielogiczne gdyby w tych 6" mogąc wykorzystać rank bonus od monków zdawali stubborn na swoim ld
Ten dopisek na dole posta poprzednika wskazuje że jednak chyba cisnął ale mu wstyd, mniejsza o toOstatnio edytowano Śr 18 lis 2009, 18:05 przez skaven13, łącznie edytowano 1 raz
Matusz pisze:ale mu wstyd
Ja się łapię na tym że klanbracia mi się nie mieszą w rozpieCo do mojego zdania na temat piechoty, to na chwile obecną powiem jedynie tyle że królować będą niewolnicy, a klanbracia moim zdaniem będą występować w 1-2 klockach maksymalnie
O_oTwoja-Stara pisze:Niewolnicy moim zdaniem najlepsi są z tarczami i procami ustawieni 8*5 albo z tarczami i włoczniami 5*8 ...jak kto woli
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..