Lenart`s Gallery (21.01.2010)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Lenart`s Gallery (Eagle)
Też miałem to mówić co Rasti ale nie miałem nic innego do napisania, a jeśli chodzi o całą figurkę to jest spoko.
PS. Mam nadzieję że niedługo też będę miał takie pomysły na konwertowanie
PS. Mam nadzieję że niedługo też będę miał takie pomysły na konwertowanie
Mimo, że też jestem fanem krasnali, dla mnie pomysł jest kapitalny! Tylko tarczę wsadziłbym krasnalowi na plecy, bo na ręce to mało realistycznie wygląda(chyba, żeby przesunąć jej środek z dłoni na przedramię). Ale ogólnie to świetna robota
czym Ty to skleiłeś, że tak się trzyma?
czym Ty to skleiłeś, że tak się trzyma?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo fajne, choć mam wrażenie że jeszcze ladniej by wyglądaly gdybyś zieleń jeszcze rozjaśnil
No i podstawki bardzo dobrze wyglądają.
No i podstawki bardzo dobrze wyglądają.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Podstawki dobre
Zrób zdjęcia.Lenart1369 pisze:Poprawiłem i miałeś rację
Witam mały up. po świętach i sylwku:)
Prace te strasznie strasznie mi się nie podobają:(
oddział wardancerów malowany jako 2
oddział łuków malowany przed wszystkim
driady malowane po wardancerach.
oddział wardancerów malowany jako 1
łucznik to ostatnie co malowałem
Widać postępy??
Prace te strasznie strasznie mi się nie podobają:(
oddział wardancerów malowany jako 2
oddział łuków malowany przed wszystkim
driady malowane po wardancerach.
oddział wardancerów malowany jako 1
łucznik to ostatnie co malowałem
Widać postępy??
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Postępy widać, łucznik na końcu zdecydowanie najlepiej wygląda.
Ogólnie te prace nie są złe, jak na TT na stół to jak najbardziej są OK.
Ogólnie myślę że jesteś na takim etapie że znasz podstawowe techniki i zostało ci już tylko ćwiczenie i powolne szlifowanie skilla
Jeśli miałbym ci coś poradzić to zrób mały eksperyment; weź jednego pomalowanego tancerza i wykrawędziuj jego zbroje, sznureczki na rękach/brzuchu (ogólnie wszystkie brązowe elementy) używając czystego Bestial brown'a. Pamiętaj, nie cieniuj tylko krawędziuj A następnie powtórz zabieg z użyciem bestial brown zmieszanego z Snakebite Leather na najbardziej wystających krawędziach.
I obczaj czy efekt tego eksperymentu cię zadowala
Ogólnie te prace nie są złe, jak na TT na stół to jak najbardziej są OK.
Ogólnie myślę że jesteś na takim etapie że znasz podstawowe techniki i zostało ci już tylko ćwiczenie i powolne szlifowanie skilla
Jeśli miałbym ci coś poradzić to zrób mały eksperyment; weź jednego pomalowanego tancerza i wykrawędziuj jego zbroje, sznureczki na rękach/brzuchu (ogólnie wszystkie brązowe elementy) używając czystego Bestial brown'a. Pamiętaj, nie cieniuj tylko krawędziuj A następnie powtórz zabieg z użyciem bestial brown zmieszanego z Snakebite Leather na najbardziej wystających krawędziach.
I obczaj czy efekt tego eksperymentu cię zadowala
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..