Galeria Szramy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Szramy
http://s591.photobucket.com/albums/ss35 ... raz002.jpg
http://s591.photobucket.com/albums/ss35 ... raz001.jpg
Podivejte se panocku
Mam nadzieję, że się spodobają Robione na zamówienie, miał być Table Top i oceniać pod tym kątem proszę
Swoje własne szkieletorki pokażę niedługo, bo ostatnio mam fazę wielką na szkieletki z saszetki
http://s591.photobucket.com/albums/ss35 ... raz001.jpg
Podivejte se panocku
Mam nadzieję, że się spodobają Robione na zamówienie, miał być Table Top i oceniać pod tym kątem proszę
Swoje własne szkieletorki pokażę niedługo, bo ostatnio mam fazę wielką na szkieletki z saszetki
Na podstawkach waywatcherów woda jest namalowana na podstawce i na tym koniec, ale na tych dużych bez modeli woda jest namalowana 3kolorowo i potem pociągnięta klejem do plastiku firmy WAMOD - jako klej okazał sie totalnie beznadziejny, ale jako efekt wodny jest świetny - żebyś to w realu widział - bo zdjęcie robione we fleszu.
A przypadkiem wpadłem na to, bo rozlał się na dnie pudełka mojego z narzędiami i wyschnął w coś jakby silikonowa idealnie przezroczysta kulka - byłem olśniony
A przypadkiem wpadłem na to, bo rozlał się na dnie pudełka mojego z narzędiami i wyschnął w coś jakby silikonowa idealnie przezroczysta kulka - byłem olśniony
Mój wikol robi się biały po wyschnięciu, a nie przezroczysty a w kleju WAMODu prześwitują zamknięte wewnątrz bąbelki powietrza
Ot taki dziwny plan. O 22 zachciało mi się robić szkielety, a nie miałem nawet podstawek plastikowych
Ale Polak potrafi i oto moje efekty pracy przez całą noc
Będą do pomieszania z innymi szkielami, wyjdzie świetny filler;)
Ale Polak potrafi i oto moje efekty pracy przez całą noc
Będą do pomieszania z innymi szkielami, wyjdzie świetny filler;)
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Nieźle Tylko krawędzie kartonowych podstawek zaszpachluj, czy coś. Bo psują fajną pracę.
Jak to filler to faktycznie, tak jak napisał Rasti, lepiej dać jeszcze coś pod kartonik. Choćby drugą warstwę kartonu, bo tak to będzie zdiwnie w klocku wyglądać. Stoją sobie szkielety na normalnych podstawkach GW a tu nagle jakies dziwne kwadratowe obniżenia terenu
A co do samej pracy to naprawdę kawał solidnej roboty. Ciekawie to wygląda. Nawet bez modeli na podstawkach (bo na początku myślałem, że to będą podstawki pod zwykłe modele). Dolkej drugi kartonik, całość zaszpachluj, popraw w kilku miejscach odpryski (patrz ostatnia fota, pierwszy szereg) i juz będzie idealnie
A co do samej pracy to naprawdę kawał solidnej roboty. Ciekawie to wygląda. Nawet bez modeli na podstawkach (bo na początku myślałem, że to będą podstawki pod zwykłe modele). Dolkej drugi kartonik, całość zaszpachluj, popraw w kilku miejscach odpryski (patrz ostatnia fota, pierwszy szereg) i juz będzie idealnie
Fajne Trochę dużo trawki, ale to kwestia gustu ;]
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
No proszę 8 komentarzy! Dziękuję bardzo szanownej braci za tak szeroki odzew
Z krawędziami to oczywista sprawa, byłem świadomy, ale wiecie, po całej nocy nie miałem siły tego zrobić
Teraz bawię sie z 16 Glade Guardami na podstawowy mój poziom TT (nic wielkiego, dziś w nocy i jutro powinienem skończyć regiment ). Więc niedługo kolejne fotki będą, a potem czas na regimennt 15 Blood Knightów prawdopodobnie koło przyszłego weekendu
Czekajcie na fotki Postaram się jakiś ciekawszy kolaż zrobić niż tylko takie pitu pitu
Z krawędziami to oczywista sprawa, byłem świadomy, ale wiecie, po całej nocy nie miałem siły tego zrobić
Teraz bawię sie z 16 Glade Guardami na podstawowy mój poziom TT (nic wielkiego, dziś w nocy i jutro powinienem skończyć regiment ). Więc niedługo kolejne fotki będą, a potem czas na regimennt 15 Blood Knightów prawdopodobnie koło przyszłego weekendu
Czekajcie na fotki Postaram się jakiś ciekawszy kolaż zrobić niż tylko takie pitu pitu
kontrowersyjna kolorystyka ale tak jak innym mi również się podoba jedynie na pieskach... tzn wampiry też wyglądałyby fajnie ale problem w tym że zrobiłeś im twarze w prawie identycznym kolorze co szaty co zepsuło efekt kontrastu taki który w pieeskach powoduje że wyglądają interesująco... cała armia w takich brarwach byłaby świetna... ja osobiśie tym ja tylko delikatnie jednak stonował jakimiś washami ...
co do podstawek to mnie troszeczkę ten czerwony drażni oczy, jest taki sam na różnych przedmiotach co powoduje że nie podkreśla znaczenia danego przedmiotu tylko staje się bardziej pospolity i bardzo skupia na sobie wzrok...
osobiście uważam że powinieneś popracować nad doborem kolorystyki, żeby ze sobą współgrała tak ajk w przypadku piesków... nie wiem może to wina zdjęcia (robionego chyba z fleszem?)
Masz bardzo ciekawe pomysły!
co do podstawek to mnie troszeczkę ten czerwony drażni oczy, jest taki sam na różnych przedmiotach co powoduje że nie podkreśla znaczenia danego przedmiotu tylko staje się bardziej pospolity i bardzo skupia na sobie wzrok...
osobiście uważam że powinieneś popracować nad doborem kolorystyki, żeby ze sobą współgrała tak ajk w przypadku piesków... nie wiem może to wina zdjęcia (robionego chyba z fleszem?)
Masz bardzo ciekawe pomysły!
Ostatnie zamówienie
13 Waywatcherów mój najwyższy TT
16 Glade Guardów kontrastowo - najniższy poziom TT
Oto fotki:
[
13 Waywatcherów mój najwyższy TT
16 Glade Guardów kontrastowo - najniższy poziom TT
Oto fotki:
[
Ci GG strasznie słabo,
A ci WW nieźle.
Ten niebieski to fajny kolorek ogólnie, ale nie pasuje za bardzo do tych elfów.
PS. OLOLOLO jestem sławny !!@
A ci WW nieźle.
Ten niebieski to fajny kolorek ogólnie, ale nie pasuje za bardzo do tych elfów.
PS. OLOLOLO jestem sławny !!@