Szczury
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Szczury
Czy scurry away dotyczy jednostek rare w armii skavenów?
"All models in the skaven army add +1 to the total rolled to determine the distance they flee."
taki jest zapis ogólny. Przy każdej jednostce heroes, lords, special, core jest zapisek scurry away, tylko nie przy rare'ach.
przeoczenie? (jedno przeczy drugiemu ;/)
"All models in the skaven army add +1 to the total rolled to determine the distance they flee."
taki jest zapis ogólny. Przy każdej jednostce heroes, lords, special, core jest zapisek scurry away, tylko nie przy rare'ach.
przeoczenie? (jedno przeczy drugiemu ;/)
scurry away tyczy się jednostek, które mają scurry away
też bym chciał harpie z hatred, ale skoro im tego nie wpisali, to nie mają
szczerze mówiąc, trochę z dupy ten "problem"
też bym chciał harpie z hatred, ale skoro im tego nie wpisali, to nie mają
szczerze mówiąc, trochę z dupy ten "problem"
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Może dodatkowo jakieś znaczenie ma to, ze połowie rarów ten bonus i tak by nic nie dał?.. A druga połowa ma losowy ruch i już nie chcieli mieszać? (choć to akurat słaby argument patrząc jak namieszali do tej pory... )
to nie jest czepianie się, czy wyszukiwanie kruczków na siłę. Chciałem znać po prostu zdanie innych.
Debilny autor opisał zasadę tak jak widzimy, a niektóre jednostki nie mają tego zapisku. Dwa przeciwstawne twierdzenia. Dlatego zapytałem.
Debilny autor opisał zasadę tak jak widzimy, a niektóre jednostki nie mają tego zapisku. Dwa przeciwstawne twierdzenia. Dlatego zapytałem.
nieJaniszek pisze: Edit: A to czasem nie jest tak, jak z kosą w tomb kingach, że w przypadku tego ataku dostaje i smok i jeździec?
trzeba losowacJeśli hit idzie w smoka/gryfa etc. to można deklarować czy idzie w mounta czy w jedzca czy trzeba losować?