well... fisz nie zagląda na ten dział forum o tylko gra dow ok ale do rzeczy... na leśne dupy polecam mengili, krasnali z tarczami, marksmenów z miragliano polecam, koniecznie volandów... dobry sejw, a w rarach cos latajacego! powaznie albo działo albo hot pot... i na leśniaków ja bym jeszce brał bande Lumpina! aha!!! i koniecznie duelistów z pistolami!Fish wiem, że jeśli chodzi o DOW to jesteś mistrz, ale ja niestety z elfami mam problem, w szczególności z Leśniakami i HE, choć ostatnio coś jestem w stanie konkretniej przywalić im magią. Maneterzy zaiste są wspaniali, lecz moi stali sparringpartnerzy, kumulują na nich ogień swoich balist,magii i schodzą dość szybko, choć może wynika to z tego że preferuje jedną 3, a nie jak polecacie 6. Z fastami też coś mi nie idzie, w ostatniej wielkiej bitwie jaką stoczyłem DOWami, cała jazda mi poszła piorunem z tego najszybciej fasty, bo przeciwnik zaczął sobie zdawać sprawę z zagrożenia, poza tym na stole brakowało miejsca na moje manewry, co ułatwiało im strzelanie. Poćwiczyć rzeczywiście muszę i to sporo tą armią, bo coś nią ostatnią mało gram (chadecja na razie jest w użyciu na maksa), ale po wakacjach znów zacznę bawić się DOWami.
well... jeśli chodzi Ci o strzał to oczywiście jeden a w combacie tak jak RSZ napisał ma 2. Bardzo dobra jednostka dueliści z pistolami ale lepsi są LDSPDuellist uzbrojony w pistol ma 1 atak prawda?