KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Re: KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Wrzuc do bestii wiecej rydwanow i bedzie po problemie. Nijlor wyslij mi ta rozpe na maila i najlepiej z krotkim wyjasnieniem przedmiotow i zasad. Nie chce mi sie calego podrecznika wertowac.
Właśnie nie bo ja mam zupełnie inną koncepcje niż wszyscy... Gdybym mogł wziąść 3 bohaterów byłbym happy i tylko tyle jest mi potrzebne.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
No niestety, na zasady Kohortexu O&G są najgorszą armią ever, bo muszą się wystawiać na corach.. Dlatego rok temu grałem Bretką, której te zasady tylko pomagają
Ciekawe czy znajdzie się jakiś orkowy samobójca
EDIT: Rok temu przynajmniej można było władować Mengili i dopchać orkami, a teraz to już totalna kaplica
Ciekawe czy znajdzie się jakiś orkowy samobójca
EDIT: Rok temu przynajmniej można było władować Mengili i dopchać orkami, a teraz to już totalna kaplica
SauruS PoweR pisze:No w sumie troszkę słabo przemyślane ograiczenia dla niektórych armii...no ale mówi sie trudno...monotonia pełną gębą..;]
przyjedziesz jesli beda inne zasady? nie?? to po co nabijasz posty?
w zasadach mozliwe sa jakies zmiany, ostateczna wersje w 1 poscie napiszemy niebawem.
e tam, rok temu Wojtasu zmaskowal orkami szczury MlodegoKołata pisze:No niestety, na zasady Kohortexu O&G są najgorszą armią ever, bo muszą się wystawiać na corach..
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Ty ale co ty się czepiasz??...to chyba nie jest dziwne że ktos narzeka jak coś mu nie pasuje...i co znaczy nabijasz posty??...jak ma ochotę to będzie pisał bo po to jest forum...Gajowy pisze:SauruS PoweR pisze:No w sumie troszkę słabo przemyślane ograiczenia dla niektórych armii...no ale mówi sie trudno...monotonia pełną gębą..;]
w zasadach mozliwe sa jakies zmiany, ostateczna wersje w 1 poscie napiszemy niebawem.
Notabene ma sporo racji w tym co napisał bo taka jest prawda...sam sie zastanów czy robiąc turniej chcesz mieć same jednolite i monotonne armie u siebie czy jednak chcesz aby było kolorowo i wszyscy byli zadowoleni...
Pozdrawiam
Gajowy zloozuj , jakis ostatnio jestes nabuzowany.Gajowy pisze:SauruS PoweR pisze:No w sumie troszkę słabo przemyślane ograiczenia dla niektórych armii...no ale mówi sie trudno...monotonia pełną gębą..;]
Marudzenie odnosnie zasad, bylo jest i bedzie nieodlaczna czescia turniejow.
Nie ma co sie tym przejmowac - organizator ustala zasady , jesli dla gracza sa takie drazniace najwyzej nie przyjezdza. Proste.
w sumie ziemo masz racje ale przez marudzenie jednych inni moga tez nie przyjechac...
zreszta ja tez chce bonus
WE sa teraz armia niszowa i prosze u full sloty!
wlasnie dlatego zakazujemy RoR i DoW w innych armiach niz maciezysta DoW.
chcielismy tez zrobic cos z demonami zeby ich tyle nie bylo ale nie wyszlo...
naturalnie uwazasz ze to jest odpowiedni stan rzeczy?Kołata pisze: EDIT: Rok temu przynajmniej można było władować Mengili i dopchać orkami, a teraz to już totalna kaplica
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Mnie się te ograniczenia wydają całkiem sensowne, ale to i tak nie usprawiedliwia takich napadów agresji, jak Twój panie sędzio Szczególnie, że Raptor chyba wybiera się i tak czy siak
To Gajowy się na niego wkurzył Morroku, nie Ty - sorki za nie dość czytelne określenie adresata
Tak jak najbardziej sensowne...zgadzam sie ale sensowne one przestają być dla kilku armii...(mam tu na mysli moje Orkasy bo w sumie o to głownie walcze)...Oczywiście nie mam na mysli ograniczeń DoW bo ja tam i tak tymi mengilami grac nie lubie...ale te sloty i bohaterowie mnie troszke bola...;]ksch pisze:Mnie się te ograniczenia wydają całkiem sensowne,
Czekaj, czekaj niech pomyślę nad rozwiązaniem mam - jedź DE i nie zawracaj głowy
Taa... Ja sie zgadzam z Undedem bo jak ja wezne DE to znow będe mieć parcie na wynik... A to chyba nie o to chodzi prawda?ksch pisze:Czekaj, czekaj niech pomyślę nad rozwiązaniem mam - jedź DE i nie zawracaj głowy
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Ależ skąd Tylko fluff
Absolutnie tak nie uważam (to był taki smutny żarcik), stąd moje próby forsowania dodatkowych slotów dla O&G. Na Kohortexie jest wręcz przeciwnie. Sloty specjal i hero są ścięte, co oznacza że armia O&G jest już totalnym dnem i jeśli ktoś się z nią pojawi to jest masochistą lub noobem lub ma wynik w dupie. Jeszcze 2 lata temu grałem O&G na Kohortexie i było całkiem ok (nawet wygrywałem po 1szym dniu, ale potem dostałem Crusa ), ale teraz to już się po prostu nie da przy tych chorych armiach jakie wypuścili.bigpasiak pisze:w sumie ziemo masz racje ale przez marudzenie jednych inni moga tez nie przyjechac...
naturalnie uwazasz ze to jest odpowiedni stan rzeczy?Kołata pisze: EDIT: Rok temu przynajmniej można było władować Mengili i dopchać orkami, a teraz to już totalna kaplica
Z tego co napisałeś wychodzi jasno - udało się uwalić O&G przez ścięcie slotów i DoW, ale niestety ścięcie demonów nie wyszło Good job! Tylko pożyczać demony! Na małe punkty nie będzie z tym problemu