Galeria smigla
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Galeria smigla
Witam wszystkich. Po kilku dobrych latach wrocilem do figurek i cos tam zaczalem znowu malowac i konwertowac. Generalnie siedze w czterdziestce, ale bania na plastikowe ludki wrocila wraz z blood bowlem na calego, tak wiec w obecnej chwili kolekcjonuje sobie rowniez armie chaosu do wfb. Mam nadzieje, ze wlasny kat tutaj choc troche zmobilizuje mnie do bardziej systematycznej pracy nad modelami.
Wrzucam mojego ostatniego ulepka/konwerta do 40tki. W obecnej chwili bedzie uzywany jako Obliterator a w dalekiej przyszlosci ma posluzyc jako wodzu do armii Dark Mechanicus. Chcialem nadac mu bardziej industrialny wizerunek niz ten jaki posiadaja fabryczne modele gw, nawiazujac do dobrych starych obliteratorow dave'a andrewsa. Licze na wasze komentarze i pozdrawiam.
Wrzucam mojego ostatniego ulepka/konwerta do 40tki. W obecnej chwili bedzie uzywany jako Obliterator a w dalekiej przyszlosci ma posluzyc jako wodzu do armii Dark Mechanicus. Chcialem nadac mu bardziej industrialny wizerunek niz ten jaki posiadaja fabryczne modele gw, nawiazujac do dobrych starych obliteratorow dave'a andrewsa. Licze na wasze komentarze i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 25 lis 2009, o 17:34 przez smiglo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Fuck it, Dude, let's go bowling."
-Walter Sobchak
-Walter Sobchak
Pewnie jesteś już znudzony słuchaniem jaki jesteś dobry, więc powiem, że jesteś lekko ponad przeciętną
Świetni, szkoda gadać po prostu
Świetni, szkoda gadać po prostu
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
uwazam ze oblit rewelacyjnie uchwycil klimat, czym totalnie przewyzsza czystosc wykonania (ktore z czego jest dobre+)
Shaman says:
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
Świetne prace, tarcza zwłaszcza przypadła mi do gustu. Drużyna do bloodbowla też świetna!
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Prace bardzo fajne, widać że masz talent i zacięcie do konwertowania i malowania