Marzą mi się centogory z 2W, 2A z dwurakami, fast, ruch po lesie za 25 pkt

Patrząc na psy khorna to nie są wygórowane życzenia

Moderator: Dibo
trikk pisze:Z głupotą można żyć.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
No proszę Cię.Dastor pisze:Nie no poza warriorami i chosenami wszystko jest przecież mega grywalne. Zaczynając od magic itemów kończąc na forsakenach. Tyle możliwości daje ta książka, że nie wiem czemu gracze chaosu tak lamentują!
trikk pisze:Z głupotą można żyć.
Masz ciekawe życzenia. Mało kombinacji na stole to nuda, a ciągłe dostawanie w skórę bo mamy kiepawy kodeks to już ciekawe urozmaicenie?Podręcznik do WoCh bardzo mi sie podoba jest dużo ciekawych jednostek - nieważne czy grywalne czy nie to nie ma znaczenia Licze że podręcznik będzie słabszy od WoCh na tyle żeby Kozy nie pojawiały sie masowo na stołach . Mam nadzieje że będzie dużo możliwych kombinacji jak np u orków . Zeby nie wiało nudą na stole .
To byłby jakiś spisek GW. Zjechać biedny Chaosu,niech ma za swoje.Podręcznik do WoCh bardzo mi sie podoba jest dużo ciekawych jednostek - nieważne czy grywalne czy nie to nie ma znaczeniaLicze że podręcznik będzie słabszy od WoCh na tyle żeby Kozy nie pojawiały sie masowo na stołach . Mam nadzieje że będzie dużo możliwych kombinacji jak np u orków . Zeby nie wiało nudą na stole .
Zdajesz sobie sprawę, że to zalążki sado-maso snobizmu?Dibo pisze:Podręcznik do WoCh bardzo mi sie podoba jest dużo ciekawych jednostek - nieważne czy grywalne czy nie to nie ma znaczeniaLicze że podręcznik będzie słabszy od WoCh na tyle żeby Kozy nie pojawiały sie masowo na stołach .
Ha ha ha ... niech oni nie kombinują tylko niech ugrywalnią to co już jest- np. niech dadzą Centigorom fasta a marki chaosu zrobią takie jak w Ravening Hordes - Nurgle + 1 do T , Slaanesh - Unbreakable, to było cośMa się to nazywać "Linewurm", ma być długie, wężowate i być puchate.