Skaveńskie Q&A
Moderator: Hoax
Re: Skaveńskie Q&A
Nie można mieć dwóch magicznych broni.
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.
To wiem ... no ale to jest tak jakby właściwie zwiększyli limit punktowy dla Warlock Engineer'a na wszystkie rzeczy poza bronią, bo przecież magiczną (i to całkiem dobrą) broń może wykupić spoza limitu... Ciekawe podejście do ominięcia pewnych restrykcji
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
Tak, magiczną i całkiem dobrą broń może wykupić aż za 45 punktów plewa, która w ogóle nie umie walczyć wrecz . Raczej to nie przegięcie, bo się nie opłaca.Mac pisze:To wiem ... no ale to jest tak jakby właściwie zwiększyli limit punktowy dla Warlock Engineer'a na wszystkie rzeczy poza bronią, bo przecież magiczną (i to całkiem dobrą) broń może wykupić spoza limitu... Ciekawe podejście do ominięcia pewnych restrykcji
-
- Masakrator
Nie jest magiczną bronią.
Ma tylko magiczne ataki.
Zatem nie wlicza się do limitu.
Ma tylko magiczne ataki.
czy slavy licza sie do minimalnej ilosci corów? bo w army builderze nic sie nie buntuje, no bo jezeli tak to na turniej na 2250 ( powiedzmy master w Białym) bierzemy warlock enginera +3xslavy=135 pktów, do tego podczas bitwy tracimy 100 za generała, 400 cwiartki i...8:12
szczerze mówiąc nie byłbym mocno zawiedziony gdybym WE ugral tyle na mastrze ^^
jeszcze masz szansę ubić coś przez cornered rats :dMisza pisze:czy slavy licza sie do minimalnej ilosci corów? bo w army builderze nic sie nie buntuje, no bo jezeli tak to na turniej na 2250 ( powiedzmy master w Białym) bierzemy warlock enginera +3xslavy=135 pktów, do tego podczas bitwy tracimy 100 za generała, 400 cwiartki i...8:12
-
- Masakrator
Nie wiem za bardzo gdzie zapytać, to może ten temat podpasuje:
Otóż mam zamiar wystawiać Bsbka na 1250pkt.(narazie na tyle pkt. mam modeli).
Jakie złożenie proponujecie?
Podpowiem,że nie gram na PG slavach.
Otóż mam zamiar wystawiać Bsbka na 1250pkt.(narazie na tyle pkt. mam modeli).
Jakie złożenie proponujecie?
Podpowiem,że nie gram na PG slavach.
pytanie proponowałbym do tematu: Początkujący generał... ale skoro znalazło się już tutaj to moja odpowiedź brzmi... to zależy... zależy od jednostek które masz w rospisce, zależy od clanu na jakim grasz, zależy od przeciwnika z jakim będziesz walczył (jeśli nie idziesz na turniej)wybór bsb zależy od wielu czynników...
Jeżeli nie zamierzasz dawać mu magicznego bannera, to najbardziej moim zdaniem uniwersalnym wyjściem będzie danie mu ench shielda i rival's hide talismanu + GW. Bardziej przeżywanego chyba zrobić się go nie da zrobić, przy czym pozostaje względnie tani.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
no to jak to w końcu jest??? można wzmocnić plague censera dla priest a warlock augumented weapon? Nie są to przecież dwie magiczne bronie kupowane w ramach limitu magic items...Occ pisze:Nie jest magiczną bronią.
Ma tylko magiczne ataki.
jak masz censera i magiczna bron to zawsze musisz uzywac magicznej broni. Co za tym idzie nigdy censera nie uzyjeszgervaz pisze:no to jak to w końcu jest??? można wzmocnić plague censera dla priest a warlock augumented weapon? Nie są to przecież dwie magiczne bronie kupowane w ramach limitu magic items...Occ pisze:Nie jest magiczną bronią.
Ma tylko magiczne ataki.
A nie lepiej zamiast enchanted shielda shield of distraction?Hobbit pisze:Jeżeli nie zamierzasz dawać mu magicznego bannera, to najbardziej moim zdaniem uniwersalnym wyjściem będzie danie mu ench shielda i rival's hide talismanu + GW. Bardziej przeżywanego chyba zrobić się go nie da zrobić, przy czym pozostaje względnie tani.
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.
-
- Masakrator
Jeśli!
Shroud of Dripping Death zada wystarczająco ran w wyniku pościgu, by wywołać panikę, to kiedy oddział goniący ją testuje?
Shroud of Dripping Death zada wystarczająco ran w wyniku pościgu, by wywołać panikę, to kiedy oddział goniący ją testuje?