[psychologia] Terror i Fear (Groza i Strach)
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
- Heffe vel Mikołaj
- Wałkarz
- Kontakt:
[psychologia] Terror i Fear (Groza i Strach)
1. czy jednostka wywołująca strach jest podatna na grozę czy zamiast niej odczuwa strach(pamiętam, że gdzieś kiedyś o tym czytałem/słyszałem, ale nie pamiętam. może jakieś spostrzeżenia?)
2. czy jednostka normalnie wywołująca strach wywołuje grozę w jednostkach, które się jej boją "z zasady"?(gobliny vs phoenix guards itp.)
2. czy jednostka normalnie wywołująca strach wywołuje grozę w jednostkach, które się jej boją "z zasady"?(gobliny vs phoenix guards itp.)
nuda.
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. (Marek Aureliusz)
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. (Marek Aureliusz)
1.Jednostka która sieje feara, i nie jest ItP, szarżując na jednostkę siejącą terror, musi zdac strach.Heffe vel Mikołaj pisze:1. czy jednostka wywołująca strach jest podatna na grozę czy zamiast niej odczuwa strach(pamiętam, że gdzieś kiedyś o tym czytałem/słyszałem, ale nie pamiętam. może jakieś spostrzeżenia?)
2.Nie.
- Heffe vel Mikołaj
- Wałkarz
- Kontakt:
1. odniosłeś się jedynie do szarży, co z pozostałymi "cechami" grozy?
nuda.
dziala to na dosc prostej zasadzie: jesli jednostki posiadaja ta sama zasade to te zasady sie znosza. Jesli jedna posiada fear a druga terror to ta 1. jedynie odczuwa strach wzgledem 2. (we wszystkich aspektach)
- Heffe vel Mikołaj
- Wałkarz
- Kontakt:
czy jakiś fragment zasad/strona/etc. podpierający tę zasadę?
nuda.
Zanim polecisz na forum z jakimś zapytaniem zeby nabić sobie posta, sprawdz dokładnie w RB dopiero jak nie znajdziesz to pisz i jakiś życzliwy forumowicz Ci odpowie.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Panowie nie każdy ma od razu dostęp do RB. Także jeżeli ktoś nie chce niech nie odpowiada (mam nadzieje, że co poniektórzy zrozumieją aluzje).
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash

- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Ileż ten internet daje wolności słowa (że o odwadze nie wspomne) 

Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash