BITWA O BIAŁYSTOK 2009, 5.12.2009, Białystok, Master WFB
Re: BITWA O BIAŁYSTOK 2009, 5.12.2009, Białystok, Master WFB
O właśnie.
Przecie Karabin ma kamerke
którą napewno pożyczy bo będzie chciał być Redtyube.
Przecie Karabin ma kamerke
którą napewno pożyczy bo będzie chciał być Redtyube.
Duuzy update listy zgloszen i regulaminu odnosnie wysiwygu.
Odnośnie malowania , konwersji i unikatowości armii. Może po prostu zróbcie w tym kierunku osobny konkurs z nagrodami, bez dodawania punktów do ogólnego rankingu.
Osoby które lubią konwertować i zbierać stare modele, nie mówiąc już o malowaniu będą mogli być w ten sposób wyróżnieni. Nie będą zaś poszkodowani gracze, którzy zbierają armię stosunkowo krótko, nie bawią się w konwersje i nie mają talentu do malowania, czy też dość kasy, by za fachowe pomalowanie czy konwersje zapłacić. Moglibyście zapożyczyć sposób z EUGT , tak by gracze wybrali najładniejszą armię. Ludzie w środowisku się znają i wiedzą kto co od kogo pożyczył, albo kto płacił za malowanie czy konwersję. W ten sposób wyróżnieni zostaną prawdziwi artyści a nie kupcy.
Osoby które lubią konwertować i zbierać stare modele, nie mówiąc już o malowaniu będą mogli być w ten sposób wyróżnieni. Nie będą zaś poszkodowani gracze, którzy zbierają armię stosunkowo krótko, nie bawią się w konwersje i nie mają talentu do malowania, czy też dość kasy, by za fachowe pomalowanie czy konwersje zapłacić. Moglibyście zapożyczyć sposób z EUGT , tak by gracze wybrali najładniejszą armię. Ludzie w środowisku się znają i wiedzą kto co od kogo pożyczył, albo kto płacił za malowanie czy konwersję. W ten sposób wyróżnieni zostaną prawdziwi artyści a nie kupcy.
Paweł, nam właśnie o to chodzi, zeby hobbysta uhonorowany został w oddzielnym konkursie, ale do generalki muszą zostać zaliczone punkty z hobbystyki w taki sposób, aby uniknąć wypaczenia wyniku całego turnieju. Z doświadczenia wiemy, że system się sprawdza. Nie ma sensu kombinować w inną stronę.
Pozdro.
Pozdro.
I kolejny update, 56 graczy, a jeszcze zostaly az 3 dni do zgarniecia punktow za rozpy .
Kolejny update - jesli ktos nie jest pogrubiony na liscie, a doslal rozpiske, to sie nie bojcie, Karol sprawdzi w nastepnym rzucie .
Pytanie do testów wiedzy.
Czy pytanie dostyczące armii jaką gramy będą z jej:
a) Historii
b) Statystyk, przedmiotów itd.
c) Sytuacji wynikających z grania tą armią
Prosze o dokładną odpowiedź, gdyż nie wiem czy mam przewertować kodeks ponownie od deski do deski
pozdro.
Czy pytanie dostyczące armii jaką gramy będą z jej:
a) Historii
b) Statystyk, przedmiotów itd.
c) Sytuacji wynikających z grania tą armią
Prosze o dokładną odpowiedź, gdyż nie wiem czy mam przewertować kodeks ponownie od deski do deski
pozdro.
Antonio uklada test wiedzy, niech on sie wypowiada
Matura z podręcznika swojej armii dobre
Exacta, uchylając rąbka tajemnicy możecie się spodziewać pytania o zasady, statystyki, przedmioty, działania czarów z lorów armijnych, ogólnie pojęta historia armii i ta mniej pojęta oraz ciekawostki na temat mitologii czy zwyczajów panujacych w danych rasach... czyli jednym słowem wszystkiego
Aha, pewnie ku niezadowoleniu niektórych pytań o ilość kolorowych stron w armybooku, imion wszystkich kucharzy imperatorów, o ilość chłopów o nazwisku Lee i Chang w Cathaju czy o daty imienin bohaterów specjalnych z 4 edycji wg kalendarza Lizardmenów nie będzie
.
.
.
.
.
.
.
no, chyba że chcecie
@Śmiechu: wertuj, wertuj
Aha, pewnie ku niezadowoleniu niektórych pytań o ilość kolorowych stron w armybooku, imion wszystkich kucharzy imperatorów, o ilość chłopów o nazwisku Lee i Chang w Cathaju czy o daty imienin bohaterów specjalnych z 4 edycji wg kalendarza Lizardmenów nie będzie
.
.
.
.
.
.
.
no, chyba że chcecie
@Śmiechu: wertuj, wertuj
Właśnie ;] Antonio, co do testów wiedzy, prosiłbym by wszelkie nazwy czarów, i inne rarytasy typu nazwy oddziałów, bohaterów itp. Były w języku polskim/angielskim. Wiem, że niektórzy nie znają angielskich booków [Siweusz ], ale ja np. za cholerę nie znam polskich nazw. Więc jeśli trafie pytanie Jak działa "wijąca śmierć, czy szeleszczący w zbożu " czar z domeny ziwerząt, życia czy śmierci ;P to się załamie...
Polska język trudna a Grzesia kiepska uczennica.GrzesiU^^ pisze: Więc jeśli trafie pytanie Jak działa "wijąca śmierć, czy szeleszczący w zbożu " czar z domeny ziwerząt, życia czy śmierci ;P to się załamie...
Nie wiem jak można nie kumać po polsku i wciskać innym, że kuma się po angielsku.