Zresztą zobaczycie na miejscu, nie marudzić, bo jeszcze pytania pozmieniam

Endrju: +1

Uczta siem jenzykuw, ale zacznijta od fłasnego

Na EGU test byl w tej samej formule i nikt nie narzekal, wiec nie tworzmy problemow na sile. Antoni na pewno da rade.Siweusz pisze:Rafał, podczas testu wiedzy będziemy mieć RB po polsku i po angielsku, więc problemu nie będzie.
Masz rację, że może za szybko te maile pisałemSiweusz pisze:Darku, chyba wiesz, że zmian w regulaminie nie robi się codziennie.![]()
Poczekaj trochę, obgadamy, zdecydujemy, powiadomimy.
Ja również uważam, że Wysywig jest pożądany. W pierwotnych założeniach regulaminu oczywiście braliśmy go pod uwagę. Potem jakoś zniknął. Dobrze, że zwróciłeś na to uwagę.Dalmar pisze:Fajnie, że podjeliście decyzję o dodaniu tego WYSYWIG-a, bo to wpływa bardzo na grywalność.
Wiesz... swego czasu jak 1,5 roku temu sędziowałem na Dniach Fantastyki, to nawet jako organizator nie byłem w stanie ogarnąć rozpisek pisanych po polsku, gdy przewijały się nazwy w stylu: Irytujące siecioplotki, Gleba Waaagh, Waaagh, S.N.O.T...Siweusz pisze:Polska język trudna a Grzesia kiepska uczennica.GrzesiU^^ pisze: Więc jeśli trafie pytanie Jak działa "wijąca śmierć, czy szeleszczący w zbożu" czar z domeny ziwerząt, życia czy śmierci ;P to się załamie...
![]()
Nie wiem jak można nie kumać po polsku i wciskać innym, że kuma się po angielsku.