Tomb Guard

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kolumb
"Nie jestem powergamerem"

Tomb Guard

Post autor: Kolumb »

Mam 15 szkieletów i chciałbym z nich zrobić Tomb Guardów. Macie jakieś pomysły???
Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Post autor: MAĆKO »

Mam 2 zombiaki chce zrobic stegadona...? A tak na poważnie to jest to mozliwe ale będzie cie to kosztowało wiecej roboty niz kupno 20 metalowych w sklepie:) Głównie wszystko sie rozbija o GS i twój pomysł:)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Ze zwyklasów to trochę lipa ,ale z załogi rydwanów (sam będę takich robił :D) ... :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Post autor: kamelot »

poskupuj od znajomych odpowiednią broń, z GS-u zrób im jakieś bandaże i zbroje... :wink: pamiętaj żeby się nie poddawać jak pierwszy ci nie wyjdzie ( chyba, że zdobędziesz kasę na oryginalnych :P ) :)
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Klops
Falubaz

Post autor: Klops »

proponował bym kupno plasticardu bo zrobienie tarcz lub ostrzy broni to masakra jeśli chodzi o gs.
Możesz zrobić sobie formę z GS po zrobieniu 1 tarczy, żeby było szybciej.

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

a czy nie łatwiej załatwić sobie bitsy od znajomych zamiast bawić się w ostrza z plasticardu?
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Awatar użytkownika
Kolumb
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kolumb »

Kamelot, a masz jakieś ciekawe bitsy??? :D
Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

ja akurat niestety żadnych, które tobie się przydadzą nie mam, ale w bardzie widziałem sporo khemryjskich bitsów...

ODPOWIEDZ