Tomb Guard
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Tomb Guard
Mam 15 szkieletów i chciałbym z nich zrobić Tomb Guardów. Macie jakieś pomysły???
Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.
Ze zwyklasów to trochę lipa ,ale z załogi rydwanów (sam będę takich robił ) ...
poskupuj od znajomych odpowiednią broń, z GS-u zrób im jakieś bandaże i zbroje... pamiętaj żeby się nie poddawać jak pierwszy ci nie wyjdzie ( chyba, że zdobędziesz kasę na oryginalnych )
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
a czy nie łatwiej załatwić sobie bitsy od znajomych zamiast bawić się w ostrza z plasticardu?
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
ja akurat niestety żadnych, które tobie się przydadzą nie mam, ale w bardzie widziałem sporo khemryjskich bitsów...