![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Diagnoza Społeczna 2009 - Czyli stan środowiska Wfb w Polsce
Re: Diagnoza Społeczna 2009 - Czyli stan środowiska Wfb w Polsce
bo dopiero od dziś maja być ankiety wysyłane ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ok po przeprawie z moim programem pocztowym 1 część jest już w waszych skrzynkach - część 2 - jutro ( koło 19:00 ). A 3 część pojutrze ( ta sama godzina ).
Część 3 jest tą właściwą - traktującą o WFB - zależy mi jednak na tym żeby było to wypełniane w kolejności 1 , 2 , 3.
Dlaczego ? Zaufajcie mi - ta kolejność jest dosyć istotna. Wytłumaczę wszystko jak dostane z powrotem cały materiał.
W tej chwili idzie błyskawicznie - odebrałem już z powrotem wypełnionych ponad 20 testów !
Tak trzymać Panowie !!! ( biorę się za wklepywanie do SPSS-a :/ )
Pozdrawiam
Akuma
Część 3 jest tą właściwą - traktującą o WFB - zależy mi jednak na tym żeby było to wypełniane w kolejności 1 , 2 , 3.
Dlaczego ? Zaufajcie mi - ta kolejność jest dosyć istotna. Wytłumaczę wszystko jak dostane z powrotem cały materiał.
W tej chwili idzie błyskawicznie - odebrałem już z powrotem wypełnionych ponad 20 testów !
Tak trzymać Panowie !!! ( biorę się za wklepywanie do SPSS-a :/ )
Pozdrawiam
Akuma
to zaraz dostaniesz kolejne ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
z mojej strony chciałem powiedzieć że sporo pytań może sprawić przy słowie często
bo np czy jak mam ochotę (załóżmy) przyłożyć komuś raz na tydzień to już jest często ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
z mojej strony chciałem powiedzieć że sporo pytań może sprawić przy słowie często
Poszło, sporo tych pytań.
Pisało NIE PODAWAJ SWOICH DANYCH PRYWATNYCH, czy jakoś tak, a tu:
miejsce na imię, nazwisko itp.
Pisało NIE PODAWAJ SWOICH DANYCH PRYWATNYCH, czy jakoś tak, a tu:
anty, nie wiem czy słusznie ale ja tego nie wypełniałem ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Bo to jest wersja do druku "ogólna" - nie chciałem kasować tej metryczki żeby się pytania nie rozjeżdżałyPisało NIE PODAWAJ SWOICH DANYCH PRYWATNYCH, czy jakoś tak, a tu:
Także poprawnie robicie nie wpisując żadnych danych osobowych
Wpisałem tylko wiek, płeć i wykształcenie. Nie jest tak źle ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
A ja się trochę zblaźnie i zapytam:
jak w Wordzie mam podkreślić odpowiedź?
p.s. tak tak wiem że jestem noobem![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
jak w Wordzie mam podkreślić odpowiedź?
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
p.s. tak tak wiem że jestem noobem
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Zaznacz ją i naciśnij przycisk podkreślenia to sie samo zedytuje ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
zaznaczyć cyferkę i ctrl + u ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
stokrotne dzięki ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dostałem maila z 2 częścią, ale nie mogę otworzyć pliku. Wyskakuje mi komunikat:
![Obrazek](http://img524.imageshack.us/img524/8589/85941058.jpg)
![Obrazek](http://img524.imageshack.us/img524/8589/85941058.jpg)
u mnie podobnie, jakaś chińszczyzna się pojawia...
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Maciek rozesłał już poprawne wersje. Poprzednia na Word 2007 też się nie otwierała.kszyhu pisze:do tego trzeba mieć chyba worda 2007 albo nowszego, jak otwierałem na jakimś starszym to też sie nie chciało otworzyć mi
Poszły poprawione - przepraszam jeszcze raz za zamieszanie - nie wiem jaki format pliku wymyślił mój sprzęt z epoki kamienia łupanego ale wait for it ... nie otwiera się nawet u mnie
w związku z czym 2 wersje w MW i OO leżą już na waszych mailach.
Wpisujecie tylko T albo N w kratkę i czekacie jutro na ankietę
- najlepsze na deser.
Wpisujecie tylko T albo N w kratkę i czekacie jutro na ankietę