Diagnoza Społeczna 2009 - Czyli stan środowiska Wfb w Polsce
Re: Diagnoza Społeczna 2009 - Czyli stan środowiska Wfb w Polsce
bo dopiero od dziś maja być ankiety wysyłane
Ok po przeprawie z moim programem pocztowym 1 część jest już w waszych skrzynkach - część 2 - jutro ( koło 19:00 ). A 3 część pojutrze ( ta sama godzina ).
Część 3 jest tą właściwą - traktującą o WFB - zależy mi jednak na tym żeby było to wypełniane w kolejności 1 , 2 , 3.
Dlaczego ? Zaufajcie mi - ta kolejność jest dosyć istotna. Wytłumaczę wszystko jak dostane z powrotem cały materiał.
W tej chwili idzie błyskawicznie - odebrałem już z powrotem wypełnionych ponad 20 testów !
Tak trzymać Panowie !!! ( biorę się za wklepywanie do SPSS-a :/ )
Pozdrawiam
Akuma
Część 3 jest tą właściwą - traktującą o WFB - zależy mi jednak na tym żeby było to wypełniane w kolejności 1 , 2 , 3.
Dlaczego ? Zaufajcie mi - ta kolejność jest dosyć istotna. Wytłumaczę wszystko jak dostane z powrotem cały materiał.
W tej chwili idzie błyskawicznie - odebrałem już z powrotem wypełnionych ponad 20 testów !
Tak trzymać Panowie !!! ( biorę się za wklepywanie do SPSS-a :/ )
Pozdrawiam
Akuma
to zaraz dostaniesz kolejne
z mojej strony chciałem powiedzieć że sporo pytań może sprawić przy słowie często bo np czy jak mam ochotę (załóżmy) przyłożyć komuś raz na tydzień to już jest często
z mojej strony chciałem powiedzieć że sporo pytań może sprawić przy słowie często bo np czy jak mam ochotę (załóżmy) przyłożyć komuś raz na tydzień to już jest często
Poszło, sporo tych pytań.
Pisało NIE PODAWAJ SWOICH DANYCH PRYWATNYCH, czy jakoś tak, a tu:
miejsce na imię, nazwisko itp.
Pisało NIE PODAWAJ SWOICH DANYCH PRYWATNYCH, czy jakoś tak, a tu:
anty, nie wiem czy słusznie ale ja tego nie wypełniałem
Bo to jest wersja do druku "ogólna" - nie chciałem kasować tej metryczki żeby się pytania nie rozjeżdżałyPisało NIE PODAWAJ SWOICH DANYCH PRYWATNYCH, czy jakoś tak, a tu:
Także poprawnie robicie nie wpisując żadnych danych osobowych
Wpisałem tylko wiek, płeć i wykształcenie. Nie jest tak źle
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
A ja się trochę zblaźnie i zapytam:
jak w Wordzie mam podkreślić odpowiedź?
p.s. tak tak wiem że jestem noobem
jak w Wordzie mam podkreślić odpowiedź?
p.s. tak tak wiem że jestem noobem
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Zaznacz ją i naciśnij przycisk podkreślenia to sie samo zedytuje
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
zaznaczyć cyferkę i ctrl + u
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
stokrotne dzięki
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dostałem maila z 2 częścią, ale nie mogę otworzyć pliku. Wyskakuje mi komunikat:
u mnie podobnie, jakaś chińszczyzna się pojawia...
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Maciek rozesłał już poprawne wersje. Poprzednia na Word 2007 też się nie otwierała.kszyhu pisze:do tego trzeba mieć chyba worda 2007 albo nowszego, jak otwierałem na jakimś starszym to też sie nie chciało otworzyć mi
Poszły poprawione - przepraszam jeszcze raz za zamieszanie - nie wiem jaki format pliku wymyślił mój sprzęt z epoki kamienia łupanego ale wait for it ... nie otwiera się nawet u mnie w związku z czym 2 wersje w MW i OO leżą już na waszych mailach.
Wpisujecie tylko T albo N w kratkę i czekacie jutro na ankietę - najlepsze na deser.
Wpisujecie tylko T albo N w kratkę i czekacie jutro na ankietę - najlepsze na deser.