klub piłkarski :D

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Re: klub piłkarski :D

Post autor: Dzoooma »

Hrabia Duuku pisze:Jednym słowem weekand udany, szczegolnie oczekiwanie 1,5h na Konwiktorskiej by usłyszeć od piłkarzy LTSK bezcenne 8)
No daj spokój :roll:
To ja zacytuje kilka komentarzy kibiców Polonii bo meczu spędzonym przed telebimem na Konwiktorskiej.
Kto nie był na przywiatniu ten trąba.....jedna z lepszych chwil na K6 w ciągu ostatnich lat. Warto coś takiego przeżyć!!!!!
Powrót piłkarzy z Łazienkowską na Konwiktorską (5.4km) po remisie 1:1.
będziemy długo pamiętać te derby Smile trzeba wspomnieć o oprawie, która była również przekojot! Piękna sprawa!
Oprawa na pustym stadionie przed telebimem :P? Czy może tak hucznie świętowaliście ten wielki, historyczny sukces 1:1?
Dla takich chwil warto chodzic na K6
jeden z lepszych wieczorów tego roku, jeden z piękniejszych w kibicowskiej karierze...
było genialnie!! czułem się jak byśmy zdobyli majstra
Remis z Legią - niezapomniany.
R-E-W-E-L-A-C-JA!!! Dawno nie miałem okazji przeżyć takich chwil na K6 kibicowsko i piłkarsko.
Mój najlepszy dzień w kibicowskiej karierze! Ciężko porównać takie emocje do czegoś innego.
Wszystko z wielkapolonia.pl
Naprawdę komicznie się to czyta :) Niemniej szacunek dla zarządu klubu za organizacje.
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Oj boli boli to ze ktos sie potrafii bawic :D
Remis w tej sytuacji z drugą drużyną ekstraklasy to ogromny sukces i przełamanie passy,szkoda ze ty Tego nie rozumiesz...

pozdro pocwicz
Obrazek

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

No nie rozumiem jak można wykazać takie minimum ambicji i radować się z remisu w derbach. Zdaję sobie sprawę, że to jedno z ważniejszych spotkań ale remis nie powinien nikogo urządzać. Po tak fatalnej grze obydwu zespołów powinien zostać niesmak u jednego jak i drugiego zespołu a wy świętujecie jak z mistrz :roll: Na forum można przeczytać, że to najlepsze chwile na K6 wielu fanów Polonii. To brzmi komicznie. Spotkali się na własnym stadionie. Obejrzeli mecz wyjazdowy na telebimie jedząc kiełbaski. Zrobili na pustym stadionie oprawę i po remisie świętowali z drużyną jakby ta spełniła wszystkie oczekiwania w niej pokładane a później jeszcze twierdzą, że to najlepsze ich chwile spędzone na tym obiekcie:mrgreen: Co mnie boli? Boli, że Legia grała słabo. Boli, że zremisowała z tak nieliczącą się obecnie drużyną.

Pozdrawiam.
Obrazek

Kamyk
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kamyk »

A po co zagladasz na nie swoje forum? Opisywana radosc nie byla spowodowana wynikiem, bo akurat malo bylo tam osob ktore zawracaja sobie glowe takimi rzeczami. Piekno tej chwili polegalo na udowodnieniu, ze Polonie tworzymy wszyscy. Kibice, pilkarze, nowy trener i ze potrafimy bawic sie razem :) haha i zapytaj ziomeczkow po szalu co tak szybko sie "wycofali" z okolic stadionu w 15-20 minucie :roll:

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Bo jak wspomniałem śmieszne rzeczy tam piszecie :)
Twierdzenie po jednym meczu, że Bakero jest częścią Polonii też jest komiczne. Przykre jest to, że sami sobie musicie udowadniać, iż stanowicie całość. Jedność z piłkarzami? Chyba tylko dla tego, że osiągnęli "sukces". Jak wpadną w dołek to będziecie wyrażać swoją frustracje ubliżając im ("chuj z wynikami, wygramy taniec z gwiazdami") Ostatnio gadaliście na Wojciechowskiego, słyszało się, że to przez niego ksp jest na dnie, a po jednym meczu nagle wszyscy go kochają. Nie dotyczy to jedynie was. To chyba całkiem ludzka przewrotność ale nie przesadzajmy z tym entuzjazmem. Powiedz mi czemu (o ile rzeczywiście) uciekli? Powiedz ilu ich było. Powiedz ilu było czarnych. A jeśli chcesz udowodnić, że macie silniejszą ekipę od naszej to raczej nikt kto wie jak wygląda stosunek sił w Warszawie, nie uwierzy.

Kolejny komiczny cytat
Ostatecznie na Trybunie Głównej zasiadło ponad 500 fanów warszawskiej Polonii, którzy jeszcze przed pierwszym gwizdkiem głośnym dopingiem mobilizowali naszych piłkarzy w tym derbowym pojedynku.
Przez telefon? Czy może te 500 osób krzyczało z jednego stadionu na drugi? Piłkarze musieli być zmobilizowani dzięki waszej oprawie przed telebimem #-o

I nie zrozum mnie źle bo ja sam wiem czym są klubowe emocje. Niemniej to jak o tym piszecie podchodzi naprawdę pod satyrę :) Mam nadzieję, że następne derby będą sobą coś reprezentowały. Pozdrawiam.
Obrazek

Kamyk

Oczywiscie wiesz lepiej co myslimy i co bedziemy robic. O tancu z gwiazdami nawet sam Majdan sie wypowiadal, ze to nie byla obelga, tylko taki czarny humor. Jedynym polonijnym sukcesem miala byc jego wygrana w tym programie. Nie opieraj swoich wypowiedzi na informacjach z onetu. Niestety temat pana W. najwidoczniej przespalem, bo nie stwierdzilem faktu mieszania go z blotem. Nie kazdy tak jak wy musi miec konflikt z klubem. Nie chce nic udowadniac, ale fakt jest faktem, ze 40 troglodytow palilo wroty. Chyba sie ktos przeliczyl z silami. A co do stosunku sil no to fakt was jest wiecej, dzieki honorowym wywozkom do lasu, wjazdom na chate, przypalaniu racami... zawsze w stosunku 10 do 1.

O jeszcze sobie przypomnialem, smiejesz sie ze ogladalismy derby na telebimie i z oprawy? Po za tym, ze nie wpusciliscie nas na stadion, to wy najwyzej mozecie sobie zrobic oprawe przed telewizorem w domu :lol2:

Widocznie ten nasz doping zmobilizowal wasza ekipe do szybszego biegania 8)

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

1. No ciężko byłoby was wpuścić na trybunę gości której aktualnie nie mamy.
2. O wywózkach do lasu i innych zabawach była mowa w tym temacie. Wiem, że mojego kumpla to wy przypaliliście racą, nie wykluczam jednak, że takie debilizmy zdarzały się i z naszej strony. Idioci są obecni w każdym klubie.
3. Może się przeliczyli tym razem ale zazwyczaj to nie ma miejsca i dobrze o tym wiesz chociażby z okresu ostatnich miesięcy.
4. Chyba żartujesz z tym 10 na 1. Wasi lewicowi działacze kryjący się za szyldem ksp napadają kilku na 1 z użyciem batonów.
5. Co do W. to moje informacje opierają się na tych z wielkiejpolonii. Inną sprawą jest, że u nas w klubie jest straszna paranoja. Oglądajcie sobie mecze na telebimach bo to fajna sprawa ale gdy czytam o tym, że były to najlepsze chwile na K6 wielu kibiców to chce mi się śmiać.
6. Polonia istnieje tylko na Muranowie i w najbliższej okolicy stadionu. Społecznie i kibicowsko to was nie ma i niech tak zostanie.

KONIEC Z MOJEJ STRONY. POZDRAWIAM
Obrazek

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

wracajac do tematu "Krucjaty anty-kibolskiej"... http://wyborcza.pl/1,75248,7341650,Niec ... e_boi.html

nasuwa mi sie refleksja: osobiscie przez jakis czas pracowalem w pewnej redakcji - malej, lokalnej, sprzetu i wszystkiego innego non-stop brakowalo, ale od samego poczatku uczyli nas jednej rzeczy. oddzielania faktow od naszych prywatnych opinii.

GW - pewnie najbardziej opiniotworczy dziennik w Polsce, wielkie nazwiska, budzet, kontakty, podobno profesjonalizm - a popelniaja takie bledy :). z czyms takim to IMO do gazetki szkolnej sie powinien Pan Redaktór Olejniczak wybrac.

Kamyk

Dzoooma pisze:1. No ciężko byłoby was wpuścić na trybunę gości której aktualnie nie mamy.
2. O wywózkach do lasu i innych zabawach była mowa w tym temacie. Wiem, że mojego kumpla to wy przypaliliście racą, nie wykluczam jednak, że takie debilizmy zdarzały się i z naszej strony. Idioci są obecni w każdym klubie.
3. Może się przeliczyli tym razem ale zazwyczaj to nie ma miejsca i dobrze o tym wiesz chociażby z okresu ostatnich miesięcy.
4. Chyba żartujesz z tym 10 na 1. Wasi lewicowi działacze kryjący się za szyldem ksp napadają kilku na 1 z użyciem batonów.
5. Co do W. to moje informacje opierają się na tych z wielkiejpolonii. Inną sprawą jest, że u nas w klubie jest straszna paranoja. Oglądajcie sobie mecze na telebimach bo to fajna sprawa ale gdy czytam o tym, że były to najlepsze chwile na K6 wielu kibiców to chce mi się śmiać.
6. Polonia istnieje tylko na Muranowie i w najbliższej okolicy stadionu. Społecznie i kibicowsko to was nie ma i niech tak zostanie.

KONIEC Z MOJEJ STRONY. POZDRAWIAM
Ochlon stary :roll: Na prawde, czerpanie wiedzy tylko z internetu to jednak za malo, aby moc cos madrego napisac :lol2:

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Jedynie podpunkt 5 opiera się na wiedzy internetowej (forum kibiców) :roll: Pozdrawiam.
CzarnY pisze:wracajac do tematu "Krucjaty anty-kibolskiej"

Tutaj zostało to fajnie opisane http://www.weszlo.com/news/4118
Obrazek

Kamyk

No mimo, ze nie lubie tego serwisu to calkiem niezla riposta na farmazony GW.

Awatar użytkownika
jachu_ka
Chuck Norris

Post autor: jachu_ka »

http://www.youtube.com/watch?v=L7d4I-HR6iw
W sobotę pierwszy mecz 6nations! =D>

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

jachu_ka pisze:http://www.youtube.com/watch?v=L7d4I-HR6iw
W sobotę pierwszy mecz 6nations! =D>
Hahaha, Rugby też dobre.
CzarnY pisze:http://www.tvn24.pl/-1,1641459,0,1,jagi ... omosc.html

:mrgreen: :twisted: 8)
To chyba niezbyt dobre zagranie marketingowe. Zresztą pewnie nie powisi długo w nienaruszonym stanie. Pomysł fajny, błąd, że w konkursie nie został uwzględniony Białystok.

Pozdrawiam.
Obrazek

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Ja tam nie kibicuję ani Legii ani Wiśle ani Poloni. Dla mnie klubem który uważam za swój jest
NKS Naggarond chociarz ostatnio polubiłem też IKS Altdorf. Chociaż ostatni mecz SKS SKavenblight i SKS Hellpit był ciekawy ze względu na bójkę między dwoma drużynami która wybuchła w środku spotkania po brutanym faulu w plecy bramkarza Skavenblight i zdobytego dzięki temu gola. By chronić publiczność wkroczyć musiały siły porządkowe Stormverminów by chronić kibiców obu drużyn.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Dzoooma, Czarny - pomysł nie kibicowski raczej. Inny świat IMHO. Ostatnio byłem na Pasach w wersji hokejowej (niestety sezon zasadniczy trwa tak długo, że przed playoff rzadko bywam). Było tak grzecznie, że miałem dosyć - jeśli tak będzie wyglądało kibicowanie w XXI wieku, to chyba zostanę poza nawiasem :wink:
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Pomysł marketingowy ale w Białymstoku było poruszenie kibiców by wygrać ten cały konkurs. Niemniej jak mówiłem, nie powisi to długo...

Tak, dokładnie wiem co czujesz. U nas na hokeju, koszu i siatce jest spoko, nożna to dno aktualnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Ta reklama rugby super :mrgreen: Gdzie można oglądać?
btw ogląda ktoś występ Kowalczyk podczas imprezy Bazyliszkowej? :mrgreen: Nie wiem czy będzie tam TV więc może na wszelki wypadek abonament na eurosport player wykupię :D
W pn-wt playoff w hokeju się zaczyna, przyjeżdża Stoczniowiec - fuck yeah :evil: :evil: :evil: :evil:
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

little offtop,
moze ktos pogrywa gdzies w gale ;) w wawie, jakies ligi, ustawki itp.
wiosna za pasem, a moi ziomale wszyscy polamani lub zestarzeli sie :)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Kielon ciśnie co tydzień z jakimiś nerdami od siebie;)

Poza tym zbieram ekipe na cotygodniową piłeczkę, już się zadeklarowało kilkanaście osób więc się plewko odezwę jakby co :wink:
Obrazek

ODPOWIEDZ